Release för Kära Mamma!

KÄRA MAMMA

Ni som har följt mig ett tag vet att jag brinner för novellformatet. Och när jag debuterade i bokform så var det med en novell i novellantologin #Älskanoveller - 30 nyanser av saknad.

I dag, fredag den 20 april, är det release för novellantologin Kära Mamma och jag är så stolt över att vara en av författarna som har bidragit med en novell till boken. I år har Ordberoende förlag låtit etablerade såväl som debuterande författare skriva fritt kring ämnet mamma. Resultatet är ett trettiotal berättelser som utforskar mammor, moderskap och relationen mellan mamma och barn; älskade, hatade eller saknade.

Och BTJ:S fina recension lyder:
"Här finns många olika synvinklar på moderskapet, men gemensam nämnare är att förhållandet till sin mamma är bland det djupaste och viktigaste i en människas liv. Novellerna är endast några få sidor långa, vilket gör att man med fördel kan dela upp läsningen. De håller överlag god litterär klass. Temat moderskap angår alla och bland dessa 30 noveller bör det finnas något för alla smakriktningar."

Medverkande författare: Amelia Adamo, Lena Angviken, Annika Jankell, Linda Bengtzing, Titti Sjöblom, Åsa Bonelli, Maria Wells, Charlotta von Zweigbergk, Eva Swedenmark, Birgitta Andersson Backlund, Pebbles Karlsson Ambrose, Charlotte Ekbom, Jane Morén, Katarina Wilk, Anna Ehn, Tijana Kinberg, Peter Westberg, Mia Kim, Malena Kirs, Cecilia Hultberg, Karolina Larsson, Lotta Damstedt, Susanne Schemper, Inger Lernevall, Vanessa Leontina Allerth, Therese Werner, Anna Marongiu, Charlotte Kronlund, och Mirjam Lindahl

Gillar

Kommentarer