Mitt manus är antaget!

Svinstian

Den 20 augusti 1968. Då föddes jag. 😄

Den 20 augusti 2018. Då fyllde jag 50. 😄

Men - inte nog med det! Den 20 augusti 2018 fick jag även ett mail från min förläggare. Eftersom jag och familjen firade på Mallorca ville jag inte öppna mailet... man vet aldrig vad ett mail från förlaget kan innehålla, men troligtvis något som får hjärnan att sätta igång och eftersom syftet med resan var - förutom firandet - avkoppling valde jag att vänta med att läsa mailet tills jag kom hem.

Lite kan jag ångra det nu... för vilken födelsedagspresent mailet innehöll!! Mitt manus Svinstian som jag skickade in till förlaget i somras är nu läst... och antaget! Jag kan knappt tro det, för trots att jag hade fått positiv återkoppling på synopsis och manuset tidigare vågade jag ändå inte hoppas fullt ut förrän jag fått tummen upp skriftligt! Men nu har vi skrivit avtal om utgivning och min nästa bok (arbetsnamn Svinstian, vi får se vad det blir för titel till slut) kommer att ges ut på WAPI och blir alltså en bok i formaten ljudbok och e-bok.

Jag är så glad, stolt och tacksam! ❤


(Och den som är nyfiken på varför det blir WAPI och inte SOL som ger ut min nästa bok kan läsa mer här om min förläggares karriärbyte:)

http://www.boktugg.se/2018/08/27/sara-olsson-gar-till-wapi-lagger-egna-bokforlaget-sol-pa-is/
  • Svinstian
  • 394 visningar

Gillar

Kommentarer