Ljudnoveller med smak av koriander...

Ni vet väl hur det är med koriander? Antingen tycker man att smaken är underbar, nästan beroendeframkallande, och man vill hacka ner det sköna gröna i varje maträtt. Eller så rynkar man på näsan och utbrister: men hur kan ni äta det där, det smakar ju tvål! Tvi!

Jag har en teori om att mina noveller är lite som koriander. De tilltalar inte alla. Kanske för att de är en aning udda, rätt så mörka och slutar där en del vill ha mer. Å andra sidan är det precis det som verkligen lockar andra - att man själv får fundera vidare... kanske fantisera fram en fortsättning...

Själv älskar jag ju öppna slut och jag ser på mina noveller som ögonblicksbilder, jag bjuder på ett kort besök in i mina karaktärernas liv.

Blir du nyfiken?
Jag hoppas att du vill lyssna!
I så fall är det bara att följa länkarna till mina två novellsamlingar! Från och med i dag kan du lägga dem i bokhyllan och i morgon är det LJUDBOKSRELEASE! Så otroligt glad över detta, att mina e-noveller nu även får chans att nå ut via ljud!

Familjefrid och Frostnatt. Tre korta noveller i varje novellsamling, lagom att lyssna på när man väntar på bussen, påtar i trädgården eller helt enkelt när man har en liten stund över.

https://www.storytel.se/books/556894-FAMILJEFRID---en-novellsamling

https://www.storytel.se/books/556896-FROSTNATT---en-novellsamling 

Enjoy! Och om du gillar blir jag väldigt glad om du tar dig tid att lämna en kort kommentar och ett omdöme. Tack!

Gillar

Kommentarer