Fy fan vad jag tycker det här är otäckt!!!

Nu kommer det här som jag alltid har vart rädd för, som PK-sverige inte har villat pratat eller låtsas om - med flyktingarna.


*Man ska inte blanda olika religioner och folkgrupper. se bara i mellanöstern - vad bråkar dom om - jo religion

*Man måste ha koll på vilka man släpper in i landet,

*Utvisa kriminella och de med terrorbakgrund

*Släpp för faaan inte in dom i landet igen när dom har vart o krigat för IS!!!


Jag är inte mot flyktingar, vi ska ta hand om dom som flyr från de här dårarna, men håll koll på vilka de är som kommer!!

Som vi sår får vi skörda. Nu har vi släppt in hejvilt, utan kontroll på nåt, tagit hand om terrorister - nu blir Sverige som Syrien vart, o vi svenskar får testa på hur det känns att fly från sitt land, för så kommer det bli.


Jag känner mig så rädd. Jag vill ta mina barn och låsa in mig med dom. Eller fly till Alaska o bygga en hydda där jag kan bo i frihet med min familj.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi skojar om hur snåla smålänningar är, hur mycket sprit finnar dricker, vilken speciell humor göteborgarna har, hur lugna norrlänningar är, hur stela stockholmarna är, hur manliga danskarna är, o alla vet ju att det ligger sanning i de där skämten!

Har du hund eller har du funderat på att skaffa hund nån gång?

Då vet du hur noga det är att du väljer rätt ras för dig. Ska du ha en familjehund som det går att lita på, ska du ha en hund som kräver mycket stimulans, ska du ha en vakthund, vill du ha en ras som är lätt att lära eller vill du ha en större utmaning? Själv skulle jag inte välja en terrier för alla vet ju att det är en ettrig o skälig ras, inte heller en rottweiler för dom kräver mycket och kan bli direkt farlig om man inte uppfostrar rätt från början.


Är jag den enda som tycker att människor också är olika, att det finns olika raser?!

I mitt jobb möter jag dagligen människor från hela världen och tycker att det är otroligt roligt att "gissa nationalitet" och ofta gissar jag rätt också!

Amerikanarna har en speciell stil och det syns lite i kläderna också. Förväntningarna infrias också när man pratar med dom - dom är öppna, jättetrevliga, glada och artiga.

Tyskarna är ofta lite rödlätta och har grova ansiktsdrag. Till sättet ganska lik oss svenskar faktiskt, lite mer tillbakadragna.

Norrmän är ju väldigt lik oss men lite sötare, alltid snyggt klädd också! Ser man en kille som ser så där bögigt fin o söt ut i ansiktet men samtidigt är manlig - då är det en norsk gutt!

Italienare ser man också lätt, ofta har de ju svart hår o blå ögon, är lite smalare o kortare än svenskar, och så är dom ju så där charmiga o småflörtiga när man pratar med dom.

När man på långt håll ser ett gäng som gestikulerar yvigt och pratar högt med varandra, tar lite mer plats, ja då gissar man på Turkar. Tjejerna är ofta välsminkade o håret perfekt stylat, högklackat gillar dom också!

Somalier har en väldigt speciell kroppsbyggnad. Dom är alltid smala, och dom har jättesmå ansikten! Dom pratar alltid mycket med varandra och försöker överrösta varandra men känns samtidigt blyga.

Greker påminner om italienarna i utseende men dom är grövre. Och brunögda då! Verkar snälla och lugna.

Engelsmän är bleka i hyn och rödlätta. Artiga och lugna till vardags men syns och hörs mest på uteställen och verkar ofta dricka för mycket!


I Sverige får man inte längre tycka att människor är olika. ALLA LIKA heter det. Tråkigt det hade vart att resa om alla var lika, det är ju liksom grejen med att möta nya kulturer, att få uppleva hur de här människorna är!


Jag tror att den allra största delen av kriminella är utlandsfödda. (vågar knappt skriva det)

MEN:

Jag tror däremot inte att det har med det att göra, att dom är icke-svenskar! Tänk vilken vidrig start många av dom har haft. De har sett krig på nära håll, bråk, de har varit rädda och otrygga. Många har, eller har nära som har fått lämna sitt hem och fly.

Klart som fasen att de har ilska, hat och aggressioner i sig!

Den här ilskan verkar sitta djupt rotat i många också. Jag jobbade med två män från Libanon förut, dom pratade ofta om sitt hat mot turkar. Tydligen så var det, enligt dom två, så det var. Alla i deras land hatar Turkar. Jag hoppas och tror att det inte är så, -för det om något är ju rasistiskt!

Att blanda olika "människoraser" tror jag inte är fel eller farligt, det som ställer till problem är religionen! - eller snarare att det finns flera religioner!

Det är farligt! Det finns så många som är helt inbitna på sin religion. Det krockar liksom! Om alla bara fick ha sin tro och sina seder utan att nån ska lägga sig i.

Ge fan i att bränna moskéer, sluta ändra svenska seder som skolavslutning i kyrkan, sånt retar bara upp folk!

O svenskar, - sluta vara så jäkla rädd att bli sedd som rasist! Jag har ingenting emot invandringen och självklart ska vi hjälpa människor, men sluta dalta!! Stoppa IS-soldater från att komma in i landet, hårdare straff för alla som begår brott, och var inte rädd för att fortsätta med våra svenska seder, tänk om det var tvärtom - jag hade utan att känna mig förtryckt, tagit på mig skylande kläder om jag var i ett land där man gör det osv.

Och det här med pepparkaks-sången..... suck...

Barnen klär ut sig till pepparkakor - och svennarna får för sig att det är förtryckta negerslavar de klär ut sig till.. eller?

Får man säga att mörkhyade har brun hud? Inte så länge till säkert.

Likes

Comments

ja det här med träning ja... vilket problem.

Före jul, när jag var mer motiverad o glad till allt, var jag rätt duktig faktiskt. Jag bestämde mig ju för att använda min arbetslös-tid till att få bättre kondis så jag tog ju antingen en promenad eller om det var för vidrigt väder så använde jag roddmaskinen.

ja sen kom ju vintern... jag fryser för mycket, vill inte gå ut! o sen med den kom ju den här varianten av depession oxå så roddmaskinen har dammat igen oxå.

Det är fortfarande vinter så jag tänker inte gå ut om jag inte måste, men så pratade dom på radion i morse om träningsappar. Paolo Roberto säger ju att man inte behöver träna mer än en kvart eller vad det är, om dagen - det låter bra tycker jag!

Blev lite halvtaggad så jag laddade hem en app, gick ner i källarn o satt på bra musik.

I den här Appen kunde man själv lägga upp ett program med övningar och man bestämde tiden själv!

Perfekt, jag valde inga hopp o studsövningar, det är ju så jobbigt att bli anfådd, bara styrkeövningar.

Valde ut 7 övningar a´30 sekunder sen vila 30 sekunder o allt skulle göras 2 ggr. Altså ca en kvart - ja jag vet det var lika mycket vila som träning men strunt samma.

ÅÅÅh vad jobbigt det var för magen att börja med "fällkniven".... armhävningarna gjorde mig helt skakig i armarna, benböj gick rätt bra MEN vad skönt det var att få lägga sig ner igen o göra höftlyft. mmmm vad mjuk o skön fällen var, tog lite extra vila innan det var dax för sidoplankan. Andra sidan då, när jag lägger mig åt andra hållet ser jag en chokladkaka på bordet! - den där får jag ta när jag klarat passet tänker jag, - men vem försöker jag lura? Om jag är sugen på den nu så tar jag den nu, måste väl inte försöka sådär mot mig själv, jag har ju ingen karaktär eller tävlingsinstinkt heller! sista rycket då, situps, det var jag ju bra på förr. MEN JAG KOMMER INTE UPP! Det känns som när man var gravid o inte alls kunde använda magmusklerna, när man fick rullar ur sängen på sidan. Jag kom verkligen inte upp... Fan vad man förfaller fort. Känner mig nästan lite rädd, jag måste fixa till det här.

En lååång skön dusch så musklerna slutar darra o jag får ner pulsen till under 100 igen, sen mår jag bra igen!

Just ja, jag måste ju prova kläderna som jag hämtade ut igår. Tröstshoppade lite förra veckan.

Alla kläder satt som ett smäck, perfekt! Storleken håller än - förutom att jag nu köpte storlek 40 på bikinitrosorna...! Ja men dåså, där försvann lite av träningsmotivationen!

Nej just ja, jag måste ju hålla mig stark oxå, inte bara hålla storleken.

Nya tag i morgon!! (kanske, vi får se..)

Likes

Comments

Har vart hemma i snart en vecka men fortfarande sitter Mexico-tiden fast. 7 timmar efter ligger jag. Pigg som en galning på kvällarna, blir ashungrig vid 01 för då är det middagsdax i Mexico där min mage tror att den är kvar. Skiittrött på morgonen, idag gick jag o la mig igen när killarna gått till skolan. Masade mig upp nu kl 10.

Kanske kommer ett inlägg om resan i Mexico sen.

Likes

Comments

Hej. 

Igår var vi på badhuset.

Nu för tiden har ju killarna blivit så stora så dom vägrar gå in med mig på damernas så jag är själv medan dom går på herrarnas.

Det var inte alls mycket folk där eftersom vi kom dit vid 17! 

Tänkte på det här med nakenhet....

Förut skämdes jag för att jag skämdes att stå naken o byta om eller duscha. "herregud, det är ju bara en massa damer här, dom kollar väl inte på mig!" 

Nu för tiden hänger jag på mig ett stort badlakan över axlarna när jag byter om! Inte för att jag känner mig ful, känner mig mycket snyggare nu än förr, men för att jag tycker det känns så... Naket att stå där naken!

Fryslort som jag är så måste jag värma mig i bastun innan jag går ut i simhallen. Utanför bastun sitter en skylt "här inne har vi inte badkläder, men du får ha en handduk om du vill!"

Fast jag VILL ha badkläder så jag går in ändå. Varför skulle man inte få ha det? Utsöndrar dom nån slags gift eller?

Badar i två timmar o tänker på det när jag springer i trappan till vattenrutchkanan, att det inte känns ett dugg naket att springa här i trappen, blöt o med guppande stjärt, bara för att jag har lite tyg över de privata delarna - ja bikinin alltså! Känner mig till och med lite snygg faktiskt, när jag tänker på det! 


                                      

När det är dax att dra sig hemåt är det ännu mindre folk där, inne i duschen är det bara jag och en till. Hon som är där har tagit det enda "båset" som finns där, så jag får stå så där öppet, mitt i liksom o duscha. jaja...

 Såg henne när hon gick ut o hämtade sin handduk, en platt stjärt o lika platt framsida med benkotor lite här o där. Stackarn, jag ska inte titta.  När jag är klar funderar jag på att gå in i bastun o värma mig lite men ser då genom fönstret att där ligger hon, bengeten, -ja, ligger på bänken högst upp, helt naken!!

Nä, jag går ut till skåpen med mitt stora badlakan över mig när jag smörjer in mig. Då kommer hon också. o Naturligtvis har hon skåpet bakom mig! Jag klär på mig fort o när jag står vid spegeln o böjer till ögonfransarna ser jag hur hon står där o borstar håret - NAKEN med bara ett par badtofflor! HELT oberörd! Jag packar ner mina grejer o när jag går är hon fortfarande naken, står o smörjer in sig.

Hur kan man vara så där ogenerad? 

Likes

Comments

Jag skulle jobba idag, attans...

skulle ta tåget från tierp 4.40 o då åker jag 4 hemifrån. när jag vaknade 3.35 ser jag att det är helt vitt ute, både på marken o i luften!! som en mjölpåse!!

Nä jag hann inte vänta på att tevattnet kokade upp, jag drog på mig kläderna o stack!

Hamnade såklart efter en vägsnigel redan i vårvik... vad gör han ute mitt i natten i snövädret??

I skutskär svänger han äntligen av men då måste jag ju gasa ikapp! När man kört förbi älvkarlekrysset o inte svänger mot gräsö, så åker man på en lång skogs/landsväg som inte har belysning, ganska långt innan man kommer ut på E4.

Tänder man upp hellyset i mjölpåsen så vet du hur det blir, man blir nästan hypnotiserad av snön som far åt alla håll, men släcker jag hellyset så ser jag bara 5 meter framför bilen o jag tycker det är skitsvårt att se vart vägen är!

Skulle haft en gps o kört på karta.

Jag sitter som en gammal gumma, huvudet framsträckt över ratten så det nästan blir imma på vindrutan o spärrar upp ögonen. Tittar på reflexstolparna på sidan av vägen för att se vart den är.

Helt plötsligt när jag kommer framfarandes i 80-90 ser jag att vägen svänger. - det är en tvär kurva!! Jag börjar bromsa lite men det är moddigt o slirigt. Bromsar försiktigt o svänger i alldeles för hög fart! JÄVLAR det är ingen kurva, det är en annan väg som går in där! Bilen kastas hit o dit innan jag får stopp på den! Rattar runt o kör ut på vägen igen medan jag skriker till mig själv - jävla idioooot!! kom på att det var en väldig tur att jag inte hamnade i diket mitt i natten i mörkret iallafall. Nu jäklar är det säkerheten framför allt. Måste köra försiktigt så jag kommer fram oskadd.... fast jag vill ju gärna hinna till tåget oxå.... E4 är lika jävla otäck den oxå. Ser ingenting, vet att jag håller mig på vägen tack vare dom där bumperlinjerna på sidorna som gör att det dånar i bilen när jag kör på dom - o det var flera gånger kan jag säga. Så glad o lättad när jag kör av E4 o är i Tierp! 8 minuter kvar till tåget går!

Råkar köra på tok för fort in i rondellen oxå så jag får sladd o kanar hit o dit innan jag slår i kanten med bakdäcket o stannar. Herregud skärp dig jävla rallyförare!! Fattas väl bara att man får punka nu men då kör jag ändå, nu är det inte långt kvar!

Parkerar o springer dom 150 metrarna till tåget.

Slänger mig ner på ett säte o flåsar som en gammal astmatiker, helt blöt av snön som vräker ner, o aldeles darrig efter den hemska bilfärden!

Tror det var första gången jag inte sov nånting på tåget!

Likes

Comments


                                                      
 

Är så jävla trött på radioreklam, o sätter man på p3 så är det ett gäng ungdomar som sitter o garvar o gapar så nu idag satte jag på lokalradion. Sitter o irriterar mig på den fula dialekten o sen ringer det in en dam o önskar en låt - ABC med Anna Book!!!

Herregud vad är det här?

Likes

Comments

Det här har kommit på senare år, o jag har börjat tänkt mer och mer på det. Min man har sagt det i flera år, att han märker direkt när det är på gång.

Runt ägglossningen blir jag som en löpande katt.. stryker runt, tar på honom, kramas, o hela min kropp skriker pilsk!!

Sen när det gått några dagar - o ägget aldrig blev befruktat, blir jag sur o irriterad - på Han som inte befruktade mig! och jävlar om han försöker sig på nåt snusk! - nej du, sex? -glöm det, det leder ju ingen vart nu, skriker kroppen!

O sen blir jag skendräktig. Magen sväller upp o det ser ut som jag är i vecka 20, brösten spänner, hjärtklappning o jag tror jag är sjuk, lite illamående, ont i huvudet o trött. Hade det inte vart för att jag blöder som en gris numer, skulle jag vara bombsäker på att jag var gravid varje månad.

Det är alltså knappt 2 veckor i månaden som jag är normal.

Ja det är inte lätt att vara kvinna, o ännu mindre lätt att vara man och leva med en kvinna!

Likes

Comments

sitter här med en blodig tuss o en liter saliv i munnen, o ansiktet hänger som på en bulldog.

det är klart nu, så jäkla skönt! En visdomstand mindre!

Innan jag åkte dit förberedde jag mig genom att smörja in läpparna med vaselin o ansiktet fick en extra omgång insmörjning - du vet ju hur dom drar o sliter i munnen så det känns som att läpparna ska spricka!!

Åt två ägg o en kopp starkt te efter brakfrullen för att jag inte skulle bli hungrig eftersom jag inte kommer kunna äta ordentligt idag.

Det första dom gör när jag sätter mig i stolen är att tvätta mig i ansiktet med bakteriedödande sprit!! = all vaselin borta...

Sen när jag fått ett antal sprutstick i munnen o ska skölja håller jag på att spy! Det smakar juttaperka o jag kan inte riktigt spotta ut det eftersom jag är bedövad redan! så äckligt, det hänger blodblandat slem!

Ja sen packas jag in, grönt hårnät o ett grönt papperstäcke med bara hål för näsa o mun. Nästan så man fick lite cellskräck när dom tejpade fast täcket runt huvudet o lade en bricka med instrument på min mage.

När jag ligger där under börjar jag tänka på vad som skulle hända om jag skulle få en hostattack... eller om jag skulle få vinterkräksjukan helt plötsligt!! Nej gode gud, tänk på nåt annat nu!! Varmt o skönt är det under täcket, försöker drömma mig tillbaks till Florida, men då ska dom prata med mig oxå -går det bra? nu kommer det spänna lite här, säg till om det gör ont. Brutalt tillbakakastad i stolen o känner efter allt jag kan om det gör ont!

-nu ska jag dela på tanden så jag kan plocka ut bit för bit o så sätter hon igång att borra. Men jag vill inte höra, inte veta vad dom gör, jag vill drömma mig bort i min egen värld!!

Till råga på allt så han jag ju vaxpropp i örat så när jag ligger ner slår det lock, o då vet du att då blir huvudet som en resonanslåda - det hörs jättetydligt när man tuggar, man hör sig själv när man pratar.

Det låter som fan av borren, - för att inte tala om när hon delar tanden o skrapar o bänder.... det verkligen krasar!!

Den sitter tydligen väldigt bra. Flera gånger får hon ta fram borren igen o hon borrar så det luktar det bränt!

Sugen är min bästa vän, jag är livrädd att det ska stänka tandsmulor eller rinna blod ner i halsen - då spyr jag! När kronan är ute ska roten rotas fram oxå... Det gick ganska fort o sen blir det några stygn.

Åh vad skönt när hon suger rent i munnen o plockar av täcket! Hon hissar upp mig i etapper för att jag ska

känna efter om jag är yr!!

Nej då, nu till det roligaste - gå ut o betala!

Kalaset gick på 2700 o naturligtvis tog dom inte amex, hon sa att dom kunde fakturera, men va fan, då måste jag ju stå där o prata med med en liter blodsaliv o en tuss i munnen. Tur jag hade kreditkortet med. Vad jobbigt det känns att inte kunna prata, inte ens tack eller hej då! Det blir en liten vinkning sen får jag åka hem!!

Likes

Comments

Jag blir klar tidigare än väntat på arlanda idag, så jag gick mot 11.45-tåget. Hade god tid på mig så jag tänkte först att jag skulle köpa nåt lunchaktigt med mig, o kanske gå på toa.. men äh,jag klarar mig tänkte jag o gick ner o väntade på tåget.

När jag började närma mig Uppsala funderade jag på om jag kanske skulle ta en sväng där på stan, o ta tåget som går om en timme.

... men nä, kommer på att jag är lite kissis o börjar bli hungrig o så blir det skönt att komma hem tidigt så jag traskar över till gävletåget direkt när jag kommer till uppsala.

Idag var jag smart o parkerade bilen i skutskär, gratis parkering aldeles intill stationen och så är det 50 kr billigare än till gävle, men jag glömde att jag gjort det när jag köpte biljetten på arlanda, så jag betalade iallafall till gävle, surt.

Det var så lugnt o skönt på tåget. Nästan inge folk, inte ens nån som gick runt o kollade biljetter o inte nån automatisk röst som tjatar om vilken station vi kommer till o att dörrarna stängs.

Som gjort för att ta en liten tuppis! Med hörlurarna i öronen lutar jag huvudet o småslumrar lite, lite sådär så man fortfarande har kontroll - inte som när man tar en tuppis i bilen direkt, när huvudet gungar hit o dit, munnen är vidöppen o man ser ut som att man är dyngrak!

Jag har full koll, tittar ut lite då o då mellan slumringarna. MEN...

... känner att vi saktar in, kommer just på att jag parkerat i skutskär o då ser jag skylten utanför fönstret på perrongen - "SkutskärGävle" Jäklar här ska ju jag av! Rafsar ihop väskan o studsar upp o precis när jag ska kliva ut ser jag att jag inte känner igen mig.... Tvekar lite men jag såg ju skylten utanför som det stod skutskär på så jag kliver av.

Jaha, jag känner inte igen mig, men jag har ju aldrig klivit av i skutskär förr så jag går. Tåget åker ivkille som skulle med tåget kommer springande, men han får vända. jag flinar lite åt honom o låssas självsäkert gå vidare, som om jag inte alls var vilse

Jag kommer upp på vägen, ser att jag är helt jäkla lost!! VAR FAN ÄR JAG?? vart ska jag gå??

Jag går en bit längs vägen o hoppas att jag ska se en busshållplats men icke. Det är som en by med en massa hus o skog, massor av skog runt om. Tar upp telefon o sätter på GPSén.

Jaha, jag är visst i Marma, o enligt GPS´en 25 minuter bortanför skutskär - MED BIL

Åh vad hungrig jag är nu! Ser en kiosk så jag går dit. Det finns korv o hamburgare men när jag kommer in ser jag en trött tant bakom disken. Kiosken är full med grejer, dammiga grejer o det luktar inte mat. Det är lite utomlands-känsla, o jag vill inte köpa korv där, inget annat heller så jag går ut igen. Ser en vägskylt där det står Älvkarleby 25

Då förstår jag att det inte är nåt annat att göra än att gå tillbaks o vänta på tåget.... Det går ju ett i timmen.

Det är kallt. Jag är kissnödig o jag är jättehungrig, nästan yr!åh vad arg jag blir. fan vad jag hatar marma!! Tar upp telefonen o tänker att jag måste prata med älsklingen, men då börjar jag nästan grina, när jag tänker på vad jag ska berätta.

jag har klivit av på fel station. jag är i marma o måste sitta här o vara hungrig, kall o kissnödig i en timme!

Tårarna bränner bakom ögonlocken! Nä jag kan inte ringa honom nu, verkligen inte förresten, för han kommer ringa hit en taxi åt mig o det är jag inte värd, klantskalle, det blir för dyrt! Nä jag ringer syrran. Men hon kommer skratta åt mig där jag sitter i skogen helt ensam. Nä, det går inte. Jag får berätta sen när jag smält det här. Jag kan inte skratta åt elendet än. verkligen inte!! Jag kommer aldrig kunna skratta åt det här!

Tänker på om jag hade gått av i uppsala ändå, vad trevligt det hade vart mot för att sitta här. Tårarna kommer igen, jag tycker så synd om mig själv.

När klockan börjar närma sig ser jag att den där killen kommer tillbaka. NEJ nu fattar han att jag klev av fel o har suttit här i en timme!! Det är inte alls kul, o jag har ingen lust alls att prata. Jag skyndar mig i med hörlurarna o fipplar med telefonen, tittar upp lite snabbt o möter hans förvånande blick. Den här gången flinar jag inte åt honom, tittar fort ner i telefon igen...skrattar bäst som skrattar sist....

Likes

Comments