Vecka 12 i små plock här å där på dagarna🌺

Hej!

Veckan började så där bra”. På natten rasade snön i ett ända stort smäll ner från taket. Och tänkte vad fan är det för frågan nu på natten. Älskling fick kliv upp från sängen vid kl 00:30,och få undan snön för den slog in ett av våran källor fönster å täckte hela dörren utanför. Hans replik var ” älskling vi kan inte jobba imorgon (alltså på morgonen på måndag)” ja ba Vadårå ?! Vad menar du.. kom för att titta så ser du varför .. hela gården täckt med 2 meter snö om inte mer, helt in snöade var vi på riktigt. Älskling skottade å jobbade hårt för att få ordning sen att vi kom oss ut från huset. Han fick smyga sig försiktigt ut då han väl gick ut. Snön har inte riktigt varit på våran sida kan man säga. Gjort flera stora & små skador tyvärr...
Kan säga att jag/vi är riktigt less på snö nu! Nu är det faktisk vår.. inte att det ser ut som det,men varje gång solen står på ute så får jag ändå vår känslan. Senare på måndag eftermiddag efter vi hade slutat på jobbet ,så var Evy & Micke jätte snäll kom för att hjälpa älskling att skotta. Då jag var inge pigg alls å inte kunde skotta. Dom var Livräddare på riktigt! Sen blev det lite mys inne i värmen då dom var klar & prat ofc innan vi avslutade kvällen.

Sen har jag egentligen bara jobbat å vilat varit med vänner å hemma med älskling. Då jag verka aldrig bliv helt av med förkylning ,så får inte jag tränat nått som ger mig ångest & frustration. Men vad ska man göra man får bara ”gilla läget” så man säger i Norrland. Min hosta varit så illa att jag hållit älskling vaken på natten i 1 vecka,så bestämde mig för att sova på soffan. Gör inte mig något när jag inte känner mig så pigg ,föredrar jag faktisk soffan framför sängen ’konstigt nog’.
Har fortfarande förkylning men hostan är blivit bättre & lite snuvig annars känner jag mig mer pigg ,inte så trött /seg längre som förut. Jobba på inte har jag tid att vara sjuk.

Torsdag var jag inom Intersport köpte mig ett par skor,som fungera mera på mitt jobb samt tål vatten å sköna att få med. Sen var det alltid ett plus då dom var riktigt snygga med.
Innan dess hade jag ett fantastisk givande möte med min snälla härliga coach Karin. Hon är bara så underbar,fin å härlig människa ,så lätt att prata med.

I samband då jag hade tänkt å äta lunch efter jag hade varit på Intersport. Träff jag på min fina vän Ronja. Var ju helt perfekt så hon & jag gick på Träffan restaurant å käkade lunch tillsammans,så otroligt trevlig & roligt. Så behövde jag inte äta ensam heller var ju riktigt bra tillfällighet att jag träff henne på stan.
Vi pratade ett bra tag eftersom vi hade det så mysigt & roligt flög tiden i väg sen tänkte vi nog inte på det heller ,hehe.
Gick på Alex jobb sen efter då klockan närmade sig vid 5 då han slutar.
En verkligen en super dag.

Fredag blev det jobb ,samt vilande tills lite på kvällen vid kl 6. Så åkte vi i väg till ett vänne-par av oss min goda vän Evy å Micke. Var riktigt trevligt å roligt att umgås med dom. Var ju mera att jag var med Evy och Älskling var med Micke å spelade ps4 spel,men vi tjejer hade det mysigt med. Btw hon hade med besök av en tjej kompis början av kvällen. När vi kom men fick åka hem efter en liten stund då hennes vän hade varit där ett bra tag innan vi kom.
Så blev bara jag & Evy men det gjorde inget vi hade det lika roligt å trevligt som alltid.

Oi vad ska jag säga om lördag huva! Började riktigt bra. Jag hade sminket å fixad mig klar samt älskling. Hämtade Dennis som skulle följ med till Birsta. Riktigt finväder fantastisk dag tills vi kom till bensin station upptäckte nått fruktansvärt tråkigt! LJUDDÄMPAREN har gått AV! Nej..! Vi kunde inte åka till Birsta fick åka hem. Efter om å men så tog älskling av ljuddämparen å vi kunde åka till Birsta! Dagen var påriktigt räddat. Dennis kände då att han inte var sugen längre ,så vi åkte ensam jag & älskling.
Absolut en mysigt å fin dag vi hade i birsta. Vi tittade på allt å inget alls. Det vi kom för var mest att älskling behövde skor,sen titta på saker till huset hemma. Hittade massor av fina saker som jag planerat köpa fram tills sommar(varmare) eller iaf snön är borta. Så taggad! Bara älskar det.

Söndag blev en lugn avslappad dag där vi njöt våffeldagen med våfflor jag fixade och fick besök av finaste svärmor. Så en väldigt trevlig mysig dag! Så nu är man taggad på att jobba imorgon.

Kramis🌹

  • 129 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram