Upptäckte snabbt att det saknades nått !

Hej!☀️
Härlig lördagsmorgon & solen ljust igenom persiennerna. Det var dags att starta dagen. Kände mig lite rastlös lusten att baka kom över mig. Jag tänkte Why not, plockade alla grejer fram samt recept. Som ände upp med att jag gjorde en egen grej. Innan själva bakningen kunde fortsätta behövde jag lite energi. Kokade kaffe och tog fram kvarg & frysta blåbär till frukost.
Frisk å god start på dagen. Smälta smör ,hel i mjölk när smöret var redo. Medan det blev klart så tog jag alla torrvaror i en skål. Blandade alltihop men så upptäckte jag snabbt fast jag så det i recept att det inte räckte till ..att det var för lite vetemjöl. Tänkte försöka klara mig med det jag hade men upptäckte att det inte gick hela vägen.
Tog på mig skor & jacka ,tog hejdå med hjärtat innan jag gick till stan för köpa vetemjöl.
På vägen till affären stannade jag en sväng inom Kappahl. Dom hade fått in nya trosor i sjukt snygga ’nude’ färger. Var helt tvungen att köpa dom. Sen att det var 3 för 2 ,så jag fick köpt alla dom 3 färgerna som jag ville ha(Done deal). Köpte med 4 par stumpor då det verka alltid saknas hemma oavsett hur många man har. Fler som har det så? Jag bruka att säga det måste vara tvättmaskin som äter upp dom. För det känns verkligen så.
Gick på affären hittade vetemjöl samt några andra saker innan jag gick hem.
Startade ugnen & tog mer vetemjöl i kanelbullar smeten, som hade hunnit ofc jäsa. Medan jag var på stan å handlade.
I Slutendan blev kanelbullarna jätte god å fina så det gjorde ingenting. Vällyckad bakning & roligt var det med.
Resterande av dagen gick på att packa inför resan nästa vecka,och tvätta kläder samt vik dom torra kläder(tur som hade hjälp av hjärtat med). Tog på en diskmaskin som jag får ta ur på söndag. Då jag var helt slut för dagen och tillbringande kvällen framför tvn med serie.
Söndag vaknade vid 10e klev upp gick till mysrummet tittade på Wahlgrens Värld. För att inte väcka min kära älskling då han sov rummet bredvid så fick jag ta min urbanears. Äntligen efter min serie var färdig vaknade älskling så jag kramandes med honom å vi pratades ,innan han skulle iväg på Volleyboll. Medan tog jag ur diskmaskin och fixade kokta ägg till mackan. Var min frukost idag vad gott å ett tag sen jag åt kokta ägg på macka, så var verkligen perfekt idag. Hittade en ny film med bl.a. Adam Sandler i filmen ’Weekend off’. Verkligen en bra å rolig film rekommenderas att se den om ni tycker om komedier. Var ungefär kanske halva kvar av filmen var hjärtat kommit hem å kom sällskap med mig att titta resten av filmen. Han verkade att gilla filmen själv eftersom han fastnade å tittade klart haha(fast han inte tycker om komedier nått särskild).
Städa..städa & städa är kortfattat av vad vi gjort hela dagen resterande. Samt tvätta mer kläder å vika torra kläder. Efter det lagade jag mat vi hann att äta innan kl 20, haha eftersom vi varit så upptagna. Nu är vi avslappade på var sitt håll (rum). Jag ’tittar’ serie haha men egentligen skriver med er, alltså mina läsaren på bloggen, så ligger serien i bakgrunden som bakgrund. Känns skönt att vi tog oss tid att städa idag ,allt känns bättre å fräschare att vara hemma (utan stresset att måste städa ,men att man faktisk vill & nu är det rent här).
Hm nu känner jag heller stressad över kanske glömma packa nått inför resan. Hoppas jag kommer ihåg allting. (Wish me Good luck)
Men nu babes ska jag ta ett varmt bad med hjärtat. Vi ses 💋!
Kramis 🌹

  • 152 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram