Thursday to sunday morning🍃

Hej!

I denna blogg inlägg kommer finnas från torsdag till söndag morgon.
Lite gott å blandat med bilder & inspo.

Jag börja så här med att jag älskar gå på skidor(langrenski), gå i ett med naturen ta med min varm choklad å grilla korv på vinter ,så mysigt å livet bli inte bättre.
Mitt problem vuxit ifrån mina skidskor .. dock vet jag inte om mina skidor finns kvar hos pappa eller mamma i Norge,men nånstans är dom.
Kanske det är så att man köper nya skor sen kan man samma skidor ,eller är det nått med längd osv man måste tänka på? Aldrig behövd tänka på det själv förut.
Mamma å papp köpte jag använde.
Så behändigt å smidigt inge bekymmer å tänka på.
Som nu måste jag köpa mig vinterbyxor tex. Kläder.
Huva vad snål man känner sig när man är på intersport behöver både jacka,handskar + vinterbyxor.
Man känner wow är det så mycket det kostar. Reality check please ! Säg att jag drömmer,men nej det fakta vinterkläder behövs å är dyrt så man är helt tvungen.
MEN det är ju inte bara kroppen man måste skydda..med kläder å fuktighetskräm osv,men allt bliv ju sämre särskild i Norr Sverige här det är typ -25. Mitt hår till exempel torrt & för jävligt.. ända jag gör är att ha i massor med olja, leave-in cream, Spray conditioner & inpackningar m.m för vårda mitt hår.

Denna torsdag blev en sån vård dag , där jag satt titta film/serie med inpackning i håret (2,5t). Då jag hade tvättat mina händer efter tagit i inpackning ville plötsligt min pojkvän med. Så då var det bara att kladda lite inpackning i hans hår med. Dock har han inte lika mycket tålamod så han satt väl med i 25-30min typ. Det är ju väldigt bra ändå.

Sen avslutade vi kvällen med varmt bad
🙏🏼✨( bilden ovanför är bild av mig å älskling med inpackning ,haha)

FRIYAY

Lugn avslappnade dag typ,haha. Sov ut åt lite frukost/lunch. Gjorde mig i ordning fixa håret,tvättade ansiktet samt återfuktande kräm.
Vi åkte nämligen till Sollefteå för att handla! Blev 2 riktigt fyllda påsor & sen åt vi på
Kajsa’s restaurant innan vi åkte hem.

Tittade i brevlådan gissa vad låg där?! Wihu äntligen kom min smink från IDUN minerals från apoteket.se. Tänkte testa nått nytt kanske kombinera med MK. Båda är ju vårdande produkter som är bra för huden. På det sättet bliv sortiment lite större( utvald).

Paket från Norge! Trodde först var ett paket som jag hade beställt. Men nej det var ett paket från mamma det insåg jag inte förs det var öppnat! Hallå Elise lär dig läsa på paketX) aja.
I paket (som ni ser på bild ovanför) låg det en inrammad bild av mig med rött hår. Dekorerad jätte fint som en ram.
Jag älskar ju rosor som ni vet ! Så var ju väldigt bra planerad från min mammas sida att dekorera med det.
Planerat pretty much? Det tror jag.
På baksidan sto det en fin gratulation hälsning till mig från mamma å Mia (lillasyster).
Blev jätte glad blev på ett sätt mer personligt när man vet dom lagt sin tid att laga & skickat ända från Norge till Sverige för min skuld!

Självklart fotade jag allt med en gång, Viktigt haha.
Blev inget mer sen än att packa ur det vi handlade som min älskling gjorde då jag var för spänt för att öppna paket. Haha u know girls ! Cant wait.
Lite film innan man somnade för kvällen blev en bra slut på en trevlig dag.

Lördag!

Vaknade av att älskling försökte stänga en dörr,men slutade med att slänga igen den samt prata i telefon. Så tänkte aja är väl dags att kliv upp. Svärmor hade skickat ett sms där hon frågade när vi skulle träns,taggad som hon är! Jätte kul att träna med henne så mycket härlig utstrålning & humör.
Älskling hade inte riktigt vaknat än(behövde å dricka mer kaffe! Haha) så vi bestämde att träna kl 14.
Blev en härlig träningsdag där jag tränade rumpa/ben,sen lite axlar träning med svärmor.
Älskling körde med ben.
Blev en härlig träningspass på 2timmar.
Så det kommer nog kännas bra mycket dagen efter,huva men värt det.

Duschade & lagade middag tillsammans sen tog vi det lugnt.

Denna härliga söndags morgon tillbringar jag i sängen med film,samt hård bröd med salami/gurka. Yummy! Samtidigt som jag titta å blivit helt kär i hemsidan bubblerum! Gud vilka snygga kläder , tillbehör & fine saker mm.
Bild på några av mina favvis ovanför !
Jag går som om jag ridit häst i en hel dag.. så mycket träningsvärk. Dock känns det bättre att älskling går lika konstigt som mig pga vi båda tränade ben igår.
Bliv väl en lazy sunday idag känner jag.
Vi pratat om bio i kväll men vi får väl se vad som händer(kan ju inte sitta riktig) så det kan bliv spännande å roligt ,haha

Puss & hej!🌹

  • 213 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram