Min vecka🕊

Hej!

En vecka med blandade känslor. Med glädje samt trist.Måndag var jag ledig å hade planerat träffa Nathalie. Vi skulle umgås en sista gång innan hon flyttade iväg till Gbg.
Tog bussen var hos henne kl 13:30. Lyssnade på musik, hjälpte henne städa å fixa saker inför flytten. Mellan flyttkaos sjung vi karaoke å hade kul. Sen bestämde jag mig för att gå att panta! Enklare sagt än gjort hörni,haha.
Gud vad mycket pant! Efter lite om å men med pant, så handlade jag till fruktsallad så vi kunde få lite mellanmål mellan flytt. Verkligen gott & nyttigt kunde inte passa bättre med nått annan just då.
Fortsatt med städa,samt hjälpte häng upp tvätt va en del att göra. Glad jag kunde hjälpa henne.
Senare kom hennes bästavän Kevin ,så vi bestämde oss för att det var dags att äta.
Nathalie lämnad nått i jackan innan vi gick ut mot restaurant ,fick klar besked om att inte titta förs jag var hemma. Så nyfiken som jag är huva men jag kan säga att jag hällde mig till ja va hemma.

Kom till restaurant Nathalie snällaste & så fin hon är, bjud oss på mat. Kom hem till henne igen umgås lite sen tog vi farväl & jag å Kevin tog med oss 6 stora sopsäckar med som vi skulle slänga på vägen hem(luktade skit av soporna ska jag lova er!). Han körde mig hem först sedan slängde soporna å åkt hem till sig själv.

Kortfattat av dagen är väldigt roligt,humorfylld och självklart trist då jag viste va länge till nästa gång vi ses. All lycka till dig natha du är stärk och kommer klara dig jätte bra i Gbg! Kommer sakna dig jätte mkt<3 vi ses igen. Jag har tro på dig.

När jag väl kom hem tittade i fikan i jackan hittade jag hjärtat med text. ’ underbara vän’ kände tåra fall ner mina kind.. Jag älskar dig natha min underbara härliga vän.

Tack för en underbar dag tillsammans !<3🌹

Tisdag tog jag det lugnt efter jobbet & lagade middag samt umgås tillbringade tiden med älskling.( naturbilder är på tisdagmorgonen med fantastiska vackra morgonsolen)

Onsdag jobbade jag som vanligt efter jobbet käkade jag å älskling sen tränade. Min sista lediga dag var måndag. Jobbar själv å det tar väldigt på kroppen. Min fina kollega Therese stackars blivit sjuk å var så snäll jobbade måndag för min skuld. Så ohört godhjärtat människa & min fina vän. Hennes sista jobb dag är 26 januari. Kommer nog inte hinna komma tillbaka innan dess. Så hela veckan jobbar jag själv.

Torsdag jobbade jag som vanligt,märktes det var lönedagen mkt folk på stan å i salongen. Helt själv så fick gå i mellan mina klippkunder & Färgkund för ta emot försäljning samt bokningar. Gick bra ändå. Har så snälla å trevliga kunder så dom tyckt inte det gjorde nånting alls,tur va det.
Fick jobba en timme över då tiden inte räckte till. Helt slut å trött gick jag å min tjej kompis på affären köpa lim för fixa hennes skor. Hon var nämligen min Färgkund idag,blev rätt så nöjd med hennes nya hår. Då hon kom innan sin bokade tid vad hon alldeles ljus blond,gick ut med knall rött hår & ny klippning! Så häftigt å snyggt på henne. Så värt att jobba över för.
Gick hem å värma upp maten,sedan var klar för kvällen tittade lite tv med älskling innan jag somnade.

Fredag full rull med jobb som varje dag. Förmiddag började jag med att tvätta handdukar ,städa toa samt överallt i salongen.
Sen var det bara att jobba (klippkunder & försäljning osv).

Äntligen fick jag min lön på fredag skulle egentligen kommit på torsdag. Fick ångest för att jag fick vänta tills måndag då jag hade räkningar som skulle betalas samt handla mat innan dess. Som tur kom dom på fredag! Man blev otroligt lättad.

Efter jobbet handlade vi mat och tog det lugnt på kvällen med serie & god mat.

Lördag Firade bästa svärmor Tanya😍👏🏼Hade en jätte trevlig dag✨

Min födelsepresent till Svärmor är denna otroligt vackra rosbuketten 🌹samt bjud ut henne på restaurant ✨resterande lördagskväll med vin & mycket skratt

Världens bästa svärmor skoja inte! Älskar dig Tanya kommer alltid finnas för dig som du gör för mig🙏🏼

Söndag vilken härlig dag! Hela dagen planerat för varenda timme på dagen. Klivd upp vid kl 10-11 fixade frukost & min goda cafe latte.
Satt mig med sminkbordet efter tvätta ansiktet, fuktighetskräm,smink & fixa håret. Medan jag borstade håret fick jag ett samtal från en vän. Berättade vi inte kunde kom på besök till våran andra vän. Då det inte passade idag ändå. Jätte tråkigt verkligen hade längtat att träffas men vi ses en annan dag. Så det är ju inge fara,hehe.
Så då fick ja plötsligt väldigt mycket tid till över.
Fixade lite extra på håret med lite lockar & satt på diskmaskin å städade lite efter det.

Tiden gick rätt så snabbt ändå. För min vän skickade sms hon var på väg att hämta mig. Min kära vän Evy,som jag med hade planerat att träffas idag. Vi hade det så mysigt åt lite hård bröd med god rostbiff m/gurka & citron vatten till. Medan vi åt tittade vi på ettan av The Maze Runner då vi skulle på bio med älskling senare på kvällen. Evy hade inte sätt den förut å vi tyckte kanske va inge point gå på bio om man iaf inte sett ettan. Vi hade med lite salami snacks med vindruvor till,samt lagade hon café latte till mig. Så snäll duktig som hon är. Väldigt vällyckat dag hos henne. Luftade hunden innan vi åkte till stan för möt upp med älskling å titta på bio. (The maze runner 3) väldigt bra film måste säga dagen blev jätte bra å vällyckad utan stress. Hade det roligt å trevligt tillsammans med dom bästa <3

Tack för en underbar dag mina favoriter 🌹Kram💋

  • 164 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram