Måste ha gjort något rätt

Hej!
Måste ha gjort något rätt. Spännande framtid väntar har jag på känslan. När man gör något som fascinera en och roligt så bliv det mer kul när det visar resultat för jobbet man har gjort & gör.
Har alltid tyckt om å ta bilder använda sociala medier som ett utlopp för mina känslor eller för att det är helt enkelt kul lägg ut bilder på min livsstil.
Det är också ett spännande & fint sätt nå ut å inspirera folk samt bliv inspirerad av andra. Så länge man använder sociala medier på rätt sätt ,så är det en helt fantastisk sätt att utvecklas i både hobby & arbete alltså det man tycker om att göra.
Nu tycker jag det roligare lägg ut bilder på instagram än skriv mycket blogg. För jag tycker bilden i säg berätta väldigt mycket. Så kan man alltid skriv en liten text.
Sen är det väl en helt annan känsla att blogga. Då man kan få berätta eller skriv om det som inte syns alltid utåt,men är på insidan.
Sistone har jag fått en del mail. Från olika firma organisationer som vill göra ett samarbete med mig för dom tycker jag gör ett bra jobb, har en inspirerande och fin instagram profil. Det gör mig väldigt glad å lycklig att höra då jag jobbar en del med försöka lägg ut bilder organiserad mer nu än förut på min profil. Sen att jag lägger ut mer tydligare fina bilder.
Jag lär mycket fortfarande med att bliv bättre & tanken är att fixa kamera då jag kan få bättre bilder.
Allt bliv på ett sätt roligare då när allt bliv som jag vill å tänker det ska vara,haha.
Så nu när det äntligen börja visa resultat å att jag är på rätt väg det känns så underbart !
Ni fattar inte ! Jag hade inte kunnat gjort det utan er läsare eller mina följare på instagram.
Tack så mycket !
Med det vill jag dela med mig en rabatt kod för otroligt snygga och stiliga klockor från Riverdeanwatches.
Kommer dela med mig så fort jag fått kod fixad. Hoppas ni kommer att använda min länk så får jag en liten bonus.

Kram 🌹

  • 86 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram