Fyra härliga dagar 🌷🍃☀️

Hej!
Fyra härliga dagar med trevliga å roliga folk !
Torsdag började jag dagen med att jobba. Idag var inte bara bara en vanlig torsdag på jobbet eller för mig!
För det första å viktigaste för mig det var 17maj! Nationaldagen till Norge. Nått som vi fira på riktig i min familj det är en stor & speciell dag för oss alla norskar kan jag väl säga handen på hjärtat. En dag fylld av glädje & kärlek.
Men för mig som bor själv som norska i Sverige med ingen familj kändes det ohört ensamt å deppigt.
Min familj här i Sverige är ju självklart min älskade Alexander och min bonus familj Solheim. Utan dom hade nog jag varit alldeles själv.
Men ändå känns det inte riktigt som min sambo förstår hur stor denna dagen är för mig å alla i Norge då deras nationaldag i Sverige inte riktigt firas lika stort.
Nedstämd å deppig räddade dagen min med att jag fick en tjejkväll med finaste Lina (hon överraskade med att fixa gurka ,morot & dipp så otroligt gott),och sedan myskväll med älskling när jag kom hem.
Sen att på jobbet var det inge vanlig dag heller då det var förskolansdag! Så det var mycket glädje ,musik & god grillmat med barnen å personal.
Samt kan man inte glömma det var ju lopp med dom minsta barnen å dom äldre barnen.
Så härligt å roligt.
Fredag blev en härlig dag med jobb sedan åkte jag & älskling samt med vänner på bio. Vi var att tittade på ’Deadpool 2’. Var en riktig bra ,rolig & spännande film! Blev en vällyckad dag.
Lördag blev det väldigt bra väder så vi var ett helt gäng å spelade volleyboll. Jag hade från början tagit på mig shorts men med oro från pojkvän om att det skulle blåsa mkt så byta jag om. Nått jag ångrade sen då jag hade rätt å det blev rätt så bra väder. Så jag blev sittandes på bänken då jag inte kunde spela i dom kläderna,haha. Kan inte klaga hade det rätt så roligt å mysigt ändå å tittade på dom andra.
Sen på dagen bestämde vi för att åka till en strand så vi handlade lite & hem hämtade bikini,sedan körde till gissjö med gänget. Jag & miccan låg i solen ville bli brun medan dom andra som ville bada gjorde det. Härlig å skratt fylld dag med bra sällskap.
Idag Söndag blev en effektfull dag. Älskling låg sov då jag gick runt i huset vattnade blommor samt städade lite. Sen gick jag ut i glashuset njöt solen & tittade lite på serie. Han vaknade till slut så vi bestämde hos för att ta lunch ute på restaurant efter han drack upp sin kaffe.
Våran vän Dennis följde med mä.
Hem packa ur påsar efter handlat,städa mera ,tvätta kläder & diskmaskin. Medan älskling klippte gräset så duktig han är. Sen bliv det ta det lugnt med familjefilm alldeles själv då han åkte till gymmet efter vi tog en kaffe å kramades lite innan.
Resterande av kvällen bliv väl inget särskild ta det lugnt å vila innan en ny vecka börja med jobb å roligheter. Dock väldigt varmt! Men jag klagar inte ! Äntligen är sommar här med härligt väder å naturens vackra färger.
Kramis🌹

  • 106 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram