En helt UNDERBAR vecka🌹☀️

Hej!
Jag kan börja säga att det varit en underbar vecka med härligt folk och fantastisk väder alltså WOW.Så mycket kärlek verkligen.
Måndag efter jobbet då satt jag mig utan för med min skål med vanilj kvarg & blåbär samt proteinbar från @Barebells. Tog det helt lugnt njöt på riktigt vädret. Sen tillbringade jag resterande av kvällen på altan sjöng med musik å bara mådde bra. Mellan var jag ju självklart med mitt hjärtat myste lite med honom när han kom hem,sedan som sagt gick jag själv ut på altan ,lyssnade på musik å sjöng.

Tisdag vilken rolig & underbar dag med härligt folk ! En verkligen en dag med fina vänner ,välbehövligt. Vi träffades random på stan sen följde jag dom med hem två tjejerna,sedan grillade vi å hade det riktigt mysigt & roligt . Mer blev det då en tjej kompis till kom som är verkligen as härlig som person som dom alla andra är. Vi avslutade grillandet med att grilla marshmallow,så himla gott YUMMY.
Sen kom några folk till umgicks lite innan vi gick vidare till en av dom andra då vi skulle titta på film å ha en riktig tjejkväll å mysigt. Ende upp med att vi glömde nästan lite bort filmen satt å pratade & skrattade var sociala med varandra. Var väl kanske en halvtimme innan jag skulle gå kanske att vi startade filmen.
Tycker det var en väldigt trevlig å rolig dag med dom!
Hoppas på att göra det snart igen så värt det.

Torsdag blev en effektiv dag där jag medan älskling jobbade då jag sluta tidigare ,solade vattnade blommor mm. Sedan åt vi middag innan vi åkte för att träna på gymmet sen tog det lugnt.

Fredag 1 Juni mitt hjärtat födelsedag vad jag har längtat få ge honom present & verkligen göra honom glad sen få hans dag till bli bra. Han är inge person som vill fira med många eller över huvudtaget fira så.
När han vaknade fixade jag kaffe till honom som vanligt inget mer ovanligt. Väntade å väntade tills han skulle bli piggare å druckit upp kaffe,så att jag kunde hämta present. (Så ivrig jag var att få se honoms minn och reaktion ) fram med telefon för ta bild så klart. Han fick två design ölglas äkta,väldigt trendigt & tuffa. Han blev rätt så nöjd själv då han tycker om att samla på sig speciella fina glas ,udda fins flaskor mm.
Efter ett jobb pass så kom vi hem vi båda. Jag lite tidigare då han jobba längre än mig. Jag hade mina ärenden i mellan så gjorde mig inget. Jag fixade/lagade lasagne till middag med vitlöksbaguetter samt lite gurka på sidan.
Då maten blev klar kom hans närmaste polare så då blev det att jag fick duka på för en till ,som tur hade jag lagat mycket lasagne så det var inge problem.
Efter maten fikade vi bullor & morotstårta ,hade det rätt så härligt å fint. Tog några kalla öl å njöt värmen & goda stämningen med guitar å skratt med härligt sällskap. Vi var bara 3 stk då älskling tycker det är som bäst. Vi hade det jätte kul å skrattade så det var ju inge problem eller konstigheter med det,haha. Man skulle tro vi var flera men vi var ju inte det. Vi tog det rätt så lugnt inge stort men perfekt for oss. Han fyllde ju inte jämnt än iaf! Men nästa år då jävlar bliv det fest haha!
(Tihi då bliv det flickvän alltså jag som bestämmer eller hittat på nått kul)
Jag är så otroligt glad för att jag har hittat min själsfrände min kärlek och min drömkille,som kommer en dag vara pappa till mina barn. Vad jag längtar att se våran framtid tillsammans ! Med barn och självklart ska vi ha hund om inte två.
Jag älskar honom sjukt mycket<3 mitt hjärtat.

Lördag blev en härlig dag samt effektiv kan man säg. Vi sov ut eller ja mest honom. Haha jag vaknade vid kl 10 var pigg,men hade sovit ut tills jag vaknade iaf. Han sov till ungefär kl 15,helt sjukt hur länge han kunde sova. Medan han sov så länge låg jag ute å solade mig ,drack vatten(viktigt när det varmt) & läste en bok å njöt livet. Sen käkade jag frukost tittade på min serie jag följer,för sedan gå ut igen för sola mig i en timme. Gick runt vattnade blommor då jag kände mig rastlös då han sover fortfarande. Tiden gick till slut klev han upp(min tanke YES äntligen vaken) kramades lite med honom var lite jobbig ,haha. Sen kom finaste svärmor med smörgåstårta och present till honom då han fyllde år dagen innan men hon jobbade då. Så självklart blev det lite firande med smörgåstårta lite ballerina kaka. Sjukt mysigt å man bliv lätt i skratt med henne i sällskap. Bara helt enkelt älskar henne å jag som har så tur ha henne som svärmor är helt enkelt fantastisk ! Vilken dröm.
Efter hon hade åkt hem åkte vi till gymmet för att träna. Vi tränade ungefär 2 timmar dom timmarna gick sjukt fort men det händer också varje gång haha. Sjukt roligt träna.

Söndag spelade volleyboll några timmar sedan åkte till gymmet efter vi stannade hemma en snabbis för att byta om å käka middag.
Sedan kom hem tagit det lugnt vilat med serie å tog en härlig dusch självklart. Var ju välbehövligt fast man badade igår i badkar efter gymmet ,men eftersom det blev volleyboll å gym idag var det ju dusch igen då ,haha.
Hoppas ni haft en underbar vecka/helg !🌹

Kramis 💋

  • 396 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram