Åsikt: Krig med Fyrverkeri

Source error

Godmorgon ! Tänkt börja dagen med åsikter för jag känner jag kokar över snart bliv så besviken och förbannad på folk som inte tänker längre än sin näsa?!. Tog med en video jag själv tagit och tycker den visar fin sätt fyr upp fyrverkeri som normalt inte för mkt ,och inte för lite. Och jag hade inge fyrverkeri för kl 00:00!
Och den video jag reagerade mest av allt var video av Malmö ,som använder fyrverkeri som krig ist för och tänk på säkerhet och ha ett ansvar. så tänder dom mitt i stan och mitt i blandat mycket folk som kan komma till skada.Och det var faktisk många folk som blev just det.och va gjorde polisen? Inget, varför? Jo för dom var rädda och om dom skulle klivs ur hade dom blivit skjutna . Dom försökte så gott dom kunde kör nära folk ta in dom i bilen.

Jag bliv så förbannad på folk som tror det är helt okej fyr upp dagen innan eller fler timmar innan kl 00 på nyårsafton. För va är faktisk anledningen till och ha fyrverkeri ? Varför ens fyr upp innan nyårsafton kl 00? Varför ska folk respektera det? Jo jag ska ge er 3 av många anledningen till det. Men tänker skriv några så det inte bliv alldeles för många för och sätta mitt point.

* 1. Ni håller folk vakna på natten eller sätter många i en risk.

*2 . Anledning för å fyr fyrverkeri är för mig att vi gör det kl 00 och vi fira att vi kommer in i ett nytt år,med folk vi är glad i .Och det ska va god stämning för alla ! Inte skrämma folk bort från firande av det nya året.

*3. Ni skrämmer djur bort från sina hem. Många ägare har tappat bort sina älskade djur för att ni fyr innan kl00. Ägare av djur tänker på sina djur. Så dom rastar dom innan kl 00,så dom ska få va ute utan å räddas av fyrverkeri. Men hur tänker folk? Som tänder innan kl 00 ? Vill dom verkligen skräms dom älskade djur vi har. och inte minst våra älskade barn,som vi lägger tidigare på kvällen. Va är point med och fyr upp så tidligt egentligen ?

Det enda ni gör är ta bort vår tradition ,vår glädje och firande för det nya året. Va är nyår utan fyrverkeri och trygghet och inte minst glädje ? Tycker det är så otrolig trist, och jag skriver detta med trista ögon. SNÄLLA var rädd om varandra ! Och tänk på er ansvar och att det finns djur och folk som blir rädda. Tycker det är synd om vi skulle förlora all fyrverkeri för att det finns folk som inte tänker säkerhet eller trygghet för alla. Och att det är ett firande inte krig som det ser ut som så klart på en video från Malmö .

#fyrverkerier #djur #barn #respect​

  • 131 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram