Vandringen

Allt började med att ja åkte bil till skolan eftersom jag hade min stora och tunga väska. Sen vid 08.30 så kom bussen och hämtade oss. Vi åkte mot Åkerby och stannade då där, vilket tog ungefär en halvtimme han köra dit. Sen gick vi då mot ett ställe innan vi tog en kort paus och gick sen vidare. Runt 11 - 12 tiden stannade vi igen och åt lite mat och pausade. Efter ett par timmar var vi framme i Korrö och då kunde vi gå in på en resturang och gå på toa. Vilket var bra och smidigt för vi åt frukt och drack så vi skulle orka den sista biten. 

När vi var framme så passade jag på att dricka och äta lite, även kolla runt lite. Vi tog upp en presenning vid sidorna av vindskyddet. Efter en stund gjorde vi lite olika samarbetsövningar och tävlingar. Det var rätt kul då mitt lag vann hela tiden och var mycket positiva! Efter ett par timmar åt vi mat, på kvällen alltså. Det var då jag började känna mig väldigt dålig. Jag var väldigt blek och mådde illa. Kunde heller inte andas av en viss anledning. Så min syster och pappa kom och hämtade mig runt halv tio tiden så då åkte jag hem. 

Nästa dag gick jag upp klockan 06.05 och gjorde allt jag skulle göra innan min mamma skjutsade mig till skolan vid kvart över sju. En halvtimme senare kom min lärare och hennes pappa och hämtade mig, för vi skulle åka till klassen igen för att sen gå mot Korrö igen från lägerplatsen. Vi åkte buss till Klasatorpet, var där ett tag innan vi sen åkte till skolan igen. Synd att jag missade natten/kvällen bara! 😔

Kram! Gillar

Jonna

Twitter