PLL Tag!

<
>

Det är förfrågat att jag ska göra en PLL Tag. PLL är en serie jag följer, och är min favoritserie.


Who is your favourite character? Mina favoriter är Toby, Hanna, Mike och Caleb

Who do you think is behind the A team? Jag vet inte, det ändras så sjukt mycket, eftersom det verkar vara flera i A teamet.

Who do you ship? Spencer och Toby (Spody) 

Most memorably cheesy/stupid moment? Jag tycker inte om Paige så när Emily och Paige blev tillsammans störde jag mig på dom hela tiden Haha. 

Favourite villain? Jag har ingen favorit ”bov”, stör mig på dom haha. Men ett tag gillade jag Mona lite men samtidigt som man gillar henne så vill man slå henne i ansiktet.

Who do you think will/might become a villain? Jag vet inte riktigt.. Ett tag så var Wren lite skum... ehe.

Wich girl do you think has been hurt the most by A? Spencer och Hanna kanske? Fast Alison gömde sig ju ifrån A i två år.. Svår fråga! Jag tror nog det är Alison, hon blev ju kidnappad av A tydligen.

Wich girl’s style do you love the most? Asså Emilys stil var väldigt tråkig i början men blev lite bättre, Spencers är lite konstig ibland, Hannas, Arias och Alisons gillar jag!

Who is your Crush in the series? Toby INNAN han klippte sig Haha.. ;)

Which of the five girls’ style do you like least? Spencers stil gillar jag inte direkt.

Who of all the characters you do not like? Jag gillade inte Arias pappa eller Ezra, dom är lite konstiga och Paige.

What was the most shocking moment for you? Jag kommer såklart inte ihåg allt som hänt så jag vet faktiskt inte.. det har hänt väääldigt mycket haha.

Do you think Toby is really dead? Jag har ju redan sett den delen och han dog ju inte ;) Toby är en stor karaktär i PLL så det hade inte blivit bra om han dog.

What would yoy do if A was after you? Jag blir så himla lätt rädd så jag skulle ju vilja berätta för någon så jag inte behövde gå igenom det själv men A kanske hotar en att man inte ska berätta. Men jag tycker att Spencer gjorde bra saker.

What has been your favourite episode so far? Asså jag har sett alla avsnitten  så det är riktigt svårt att veta ett avsnitt som var bäst haha.

Då var denna Tagen gjord.  Det finns såklart massa olika PLL Tags så det finns säkert fler frågor som inte var med i denna.

>
  • 80 visningar

Gillar

Kommentarer

Jonna

Twitter