Dagen

Dagen började med att cykla till skolan och ha vanliga lektioner osv. På idrotten spelade vi fotboll, vilket var mindre kul. Jag tyckte det gick bättre än vad jag trodde. Fick passningar lite då och då och ja, det man brukar göra. JAg var back så jag gjorde inte mycket mer än att ta bollen, och sen skjuta upp mot målet och anfalla. 

Eftermiddagen var mindre bra.. hade svenska då vi gjorde gamla nationella prov i läsförståelse 2012. Vi skulle göra 3 texter och läraren sa att man inte skulle hinna på en lektion, men jag jobbade på bra och hann med alla 3 och läste sedan ut med Pretty Liittle Liars bok.

Efter skolan cyklade jag och två kompisar ner till stan och kollade efter en praoplats. Efter många ställen så hittade vi ett som jag och Vanessa kunde praoa på, båda två. Emma cyklade till Kvantum och fick en praoplats där.  Sen kom jag på att jag hade glömt min mobil i skåpet såklart, så vi cyklade dit och då hade skolan inte öppet. Så nu har jag ingen mobil eller väckarklocka. Men jag ska ta surfplattan istället och ha väckarklocka på den. 

Jag har inte bloggat på ett par dagar, men har mycket nu med läxor och prov. Men jag försöker att blogga så mycket jag kan, oftast på kvällarna. Ha det så bra! :)


  • 369 visningar

Gillar

Kommentarer

Jonna

Twitter