Allt möjligt

Idag åkte jag och min familj till Tingsryd och var på Börjes, ett stort köpcentrum. När vi kom dit började vi med att fika, och då tog jag 1 bulle, en macka, festis och sen en chokladboll som jag ej åt upp. Sen efter ett tag hittade jag en plattång, som jag sedan köpte. Jag testade den hemma sen och den verkar jättebra. Man kan göra lockar med.  Jag fick även ett litet Yankee Candle doftljus tillsammans med en genomskinligt glas.

Sen på fredag åker jag och 2 kompisar in till Kalmar vid kvart i elva, för att vid 12 se The Fooo. Vet inte om jag kommer blogga innan det, men jag kanske bloggar lite på tåget. 

Sen på lördag ska vi ha gäster igen, så då kommer jag bara att blogga på dagen och inte så mycket på kvällen. Men jag ska göra mitt bästa för mitt bloggande har verkligen inte varit särskilt bra nu den senaste tiden kan jag erkänna. Men det kommer bli bättre, det lovar jag. Och sen när skolan börjar kommer jag bara blogga någon gång ibland. Kanske lite mer då jag inte har så mycket prov och läxor. Jag kommer ha fullt upp kan man säga. 

Sorry för att texten är synligare en bit och sedan blir tunnare, vet inte vad som orsakar det.

       plattången 

   Ha det så bra! :) 

  • 114 visningar

Gillar

Kommentarer

Jonna

Twitter