Farväl 2016 Välkommen 2017. Ska försöka skriva lite mer i år om livet jag lever och mina tankar. Måndag i dag, det har snöat ute. Har ingen lust att jobba. Känner mig trött på jobbet just nu och alla som jobbar där. Hade en rätt bra endå Lugnt och skönt drog hem 8 minuter tidigare Så underbart. Körde 10 km med 5 stycken korta intervaller när jag kom hem. Allt kändes skit bra. En jävligt bra dag helt enkelt 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj då. Jag har visst en blogg Har jag helt glömt😀 Ska skärpa mig och börja skriva igen

Likes

Comments

Det var länge sedan jag skrev här men nu är det dags. Det har kommit på varför det har gått så trögt i sommar. Är allergisk mot gräs pollen. Så fort jag började ta min medicin gick löpningen bra igen. Var genast nere på 04:30 fart när jag 

Likes

Comments

Då var semestern snart slut. Vart tog dom här veckorna vägen. Ska försöka sammanfatta allt det roliga jag gjort. Gick dagen innan midsommar. Körde raggarbil. Målade hus. Byggde veranda. Badade med barnen. Var i Malmö Var i Danmark. Var på tivoli och Christiana . Åkte till Bua Tröffade Mina kusiner och Gunnar och Gun. Var på makrillsfedtivalen Hängde med Jan Johanssen Ullared med familjen. Åkte till Östersund Åt surströmming fjällvandrare fiskade. Har druckit en jävla massa öl och mått som en kung.

Träning har gått sådär Är i super dålig form men ska vända på det här och bli super tränad. Har säkert gått upp något kg på semestern men det är snappt borta om jag skärper mig På måndag är det jobb igen Men jag vägrar att ha ångest 


Likes

Comments

Tränade på rätt bra förra veckan. Sprang Varje dag onsdag till Söndag. Kom upp i totalt 46 km vilket får bli godkänt. Farten och orken har inte kommit tillbaka men jag kämpar på.

En vecka kvar på semestern i dag. Känns riktigt tråkigt. Var tog dom här veckorna vägen. Snart är det jobb igen men måste sluta tänka på det och njuta av den ledighet som är kvar.

Likes

Comments

Länge sedan jag skrev, men vi har inget internet hemma. Vi byte från Telia till fiber och det funkar inte. Har ringt flera gånger men dom är helt värdelösa. Ligger nu på ett hotell i Malmö och försöker samla kraft att dra ut och springa. Men det finns wi-fi här

Träningen går skit dåligt Försöker köra intervaller och tröskel men formen blir sämre och sämre. Kan ha att göra med flera faktorer, men jag tappar lusten med när det går dåligt. Har kanske druckit lite för mycket öl på sista tiden Man kanske skulle sluta dricka en månad och se on formen blir bättre.

Funderar på att skita i Mariestad Inge roligt att åka dit och springa dåligt

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev men det  har varit rätt mycket. Veckan innan midsommar fick man slita rejält. Men jag klarade siffrorna och är nöjd med det. Midsommarafton var relativt lugn. På dagen var Mikaela Magnus och deras barn plus Kalle och Nina och deras barn här. Vi grillade och Åt sill tårta. På kvällen när alla hade åkt hem så gick vi över till vår granne Fredrik som är raggare. Det var en riktig ragga fast men jätte trevliga människor. Ses den kille fastnade jag för. Han var från Fagersta och va en riktig raggers. Dagen efter fick jag möjligheten att köra hans fina Cadillac Skit roligt Victor var med hela dagen . Träningen flyter på halvbra just nu. Försöker köra efter träningsprogrammet så mycket jag kan. I början kände jag att det gav en heldel men just nu är min kropp jätte seg. Men jag provar ett tag till

Likes

Comments

Veckan har varit rätt bra Camillas mamma är hör och hjälper till, känns väldigt lyxigt att komma hem till dukat bort. I tisdags hade jag Leif Mannerström på Ica Maxi Barakarby där han gjorde demo för såserna som vi säljer. Det var riktigt roligt att träffa honom en riktigt skön människa.

Träningen har gått ok har börjat med träningsprogrammet och klarat av två stycken pass från det. Det första passet var 30 sekunders intervall med 30 sekunders vila 10 gånger. Två set. Gick helt ok. Victor följde med på cykel vilket gladde mig det andra var ett tröskelpass på 9 km vilket också gick bra.
I dag är det meningen att jag ska ut och köra ett långpass på 2 timmar men det ösregnar ute. Vet inte riktigt om jag har lust att gå ut i det här skit vädret. Kanske blir lite kortare

Likes

Comments

Då drar vi igång med träningen för Mariestad marathon. Blir både roligt och jobbigt att följa ett träningsprogram. Roligt att lära sig nya sätt att träna Jobbigt ja Jag vet ju hur min hjärna fungerat.

I dag var det ett distans i prat tempo. Gick riktigt bra och riktigt sakta. Men samtidigt var det riktigt njutningsfullt att springa i ett mycket lätt tempo. Efter löpningen var det magövningar Skit jobbigt men nu är det gjort. I morgon är det meningen att jag ska springa ett långpass på minst 2 timmar och 15 minuter men är nog inte mogen för det med tanke på att jag sprang 42 km för en vecka sedan.

I kväll är det fest hemma hos Debby. Jag ska ta det lugnt så jag kan träna i morgon vi får se om jag kan hålla det

Likes

Comments

Börjar komma igång lite nu. Har tagit i promenad både måndag och tisdag och i dag stod jag på crosstrainer i 25 min. Förhoppningsvis kan jag ta mig en lätt löptur i morgon.

Skattepengarna har kommit. Passade på att anmäla mig till Stockholms marathon 2017 och Mariestad marathon den 20 aug i år Nu gäller det att Köra riktiga långpass några gånger så kommer jag vara på topp.

Likes

Comments