Landet, Hus, Trädgård, hund, örter, katt

Efter år av längtan till att få bo på landet i ett alldeles lagom hus till mig, med rätt omgivning och människor. Nästan inga grannar alls, men de som finns är perfekta.

Nu ligger planeringen på topp och det är lätt att fara iväg i tanken. Staket, blommor, örter, ved, borrmaskin, rengöra poolen, skaffa utemöbler, solskydd, konstruktion av pinnar för att få klängväxter att växa och skydda insyn/blåst, lampor, stenpartier, mer växter och planteringar, katt, hunden, jag... Och så rullar det på. Jag har en snart full anteckningsbok. Pinterest löper fram så fort att nästan datorn blir överhettad. Längtan är så stark. ÄNTLIGEN!

Jag har nog velat ha ett hus så länge jag kan minnas. De flesta jag titta på har varit för stora än så länge. Men detta.... Precis lagom till mig. 63 kvm. Och till det en nästan lika stor veranda i flera steg. Och ytterligare en liten veranda på baksidan. Och en pool. Herregud, en pool!

Sen kan jag odla och nu letar jag efter smarta odlingslösningar på liten tomt, i trälår, betong, krukor, zinkbaljor, armeringsjärn, återbruk etc.
Likes

Comments