Då kör vi igen. Ner till syrran och hjälpa till inför vintern som snart knackar på dörren. Regla och isolera e vad som står på schemat.

Simma lugnt alla trevliga och otrevliga i vårt avlånga land.

Tjingeling

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 10 Readers

Likes

Comments

Då va man hemma igen efter några dagars arbete i Småland IGEN. Denna gång var de att riva och bygga ny vägg som stod på programmet. Men allt blev bra till slut och syster va nöjd. Som tur va hade jag en polare med mig som hjälpte mig denna gång så de va lite roligare att hålla på då. Men nu e man hemma i sin lilla fyrkantiga låda och Teo "hunden" e supernöjd över att få va hemma igen. Blev även att utöka hans hage från hela baksidan till halva framsidan också. Så nu kan han vara på nästan hela tomten här hemma. Vilket han tycker är riktigt skönt. Idag stod fiske på programmet men precis när jag skulle låsa och sätta mig i bilen öppnade himlen sig och de började bokstavligen ösa ner så tror jag ställer in de och tar och målar lite på altanen istället för där e de torrt och så för den e inglasad. Så de får bli dagens projekt. Mkt mer finns väl inte att språka om just idag va jag kan komma på.

Så ha de KING nu alla läsare och trevliga och otrevliga människor i vårt avlånga land så får vi hoppas på bättre väder imorgon.

  • 11 Readers

Likes

Comments

Äntligen hemma efter 4 dagars besök och arbete hos syster i Småland.
Borta är alltid kul och så, men hemma är alltid bäst. De e rätt oslagbart, men kul att kunna hjälpa till.
Nu blir de helg och man får se va den har att erbjuda !

Trevlig helg på er alla i vårt avlånga land !!

Likes

Comments

Man kan många gånger fundera över de vi alla kallar kärlek, men vad är kärlek egentligen ? För mig skulle jag nog kalla kärlek för de där pirrande, varma och behagliga man känner när man träffar den man lärt känna och sen börjat tycka om. Och sen när man ses och man känner de där lilla extra som inte känns med andra. De e nog vad jag skulle klassa som kärlek. Ibland besvaras den ibland inte, men man ska aldrig glömma att även åt vilket håll de än går vidare så ska man hålla humöret på topp och va tacksam att man iaf har denna person i sitt liv. Inte som så många jag känt och känner som deppar ihop bara för att dom inte får de svar dom själva tycker dom borde få eller som dom tycker dom förtjänar. Nä kärlek är nog det knepigaste vi som människor kan va med om. De e inte lätt och de ska inte va lätt tycker jag. De prövar våra sinnen och sätter oss på prov och när de väl "klickar" från båda håll de e då man känner att kärlek är de bästa vi kan ge varandra som människor.

Så alla där ute i vårt avlånga land, våga visa kärlek och ta vara på de ni har och de ni känner för varandra.

Likes

Comments

Känsla att ha dig nära är obeskrivlig. Känslan att få ta hand om dig när du mår dåligt är underbar. Känslan att hålla om dig och tala om för dig att allt kommer bli bra, jag är här hos dig. Känslan att se dig glad gör mig lycklig. Du är känslan som får mig att må bra i vått och tort och jag kommer aldrig se ner på dig eller sluta tycka om dig. Känslan av att du är speciell gör mig glad.

DU ÄR KÄNSLAN ❤️❤️

Likes

Comments

Jaa ska de behöva va såhär ? Livet e bra orättvist ibland. Känslan av ensamhet kryper sakta in i kroppen och man börjar tänka och grubbla. Men i morgon är de en ny dag med nya äventyr och utmaningar. Livet e som en skraplott plötsligt händer de. Men när kommer de där plötsliga kan man undra...

Likes

Comments