Helgen började med att jag skjutsade Elliot till mormor och morfar i byske där han skulle få spendera natten. Sen blev det egentid med promenad broarna runt och små shopping. Hem för att duscha och se lite serier för att sedan ta mutt pick och pack till Anneli och Mathilda för att äta tacos och spela spel hela kvällen lång.

Idag blev det en tur till långviken med Anneli för att handla lite smått och tävla b la. i luftgevärsskytte och pistol 😆 alltid kul att göra något sånt. Sen hem för att väcka simon, dejta med han tills de va dax att fara till Byske igen för att umgås med familjen där. Sen har inte jag gjort något vettigt, sett braveheart på tv och pilla på telefonen. Men nu är det absolut dax att sova. En dag imorgon också innan det är dax för jobb igen 😭😣

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har det varit en jobbig dag, dagen som hundarna skulle få åka till hundhimlen. Sista promenaden gjordes i morse och jag grät. Jag och elliot sa hejdå till hundarna innsn vi smet iväg till byske då grät jag. Nu har kag gråtit i 5 veckor för att vi hade tagit beslutet men inte när det skulle hända.

Även om jag tycker dom va pain in the as så hade dom uppenbarligen en stor plats i hjärtat hos mig. Men nu får dom sova med varandra och jaga å springa fritt uppe i hundhimlen.

Likes

Comments

Här tågar allt på som vanligt... sista semester veckan snart gjord för detta år. Det suger kan jag meddela!! Men snart har vi sommar igen och vi får helt enkelt göra hösten och vintern hur bra som helst!

Som sagt, händer inte allt för mycket här. Försökte skruva ihop vårat nya badrumsskåp idag men gick icket då Ikea valt att göra skruv hålet för långt in. Då vill man bara gråta *haha*

Imorgon är det helg också, sista helgen innan vardagen och allt pusslande börjar om igen 🖒 yeah #nihörminpepp

Likes

Comments

Idag packade jag in Elliot och grannbarnen i bilen och vi tog oss till ume för en dag på hopp och skoj. Jisses vad grejer dom hade. Om man hade varit barn igen så hade man lekt hur mycket som helst. Jag är helt slut fast jag inte har lekt och sprungit lika mycket som barnen. Så detta gör vi om igen 🖒

Likes

Comments

De här med odling, trodde absolut inte detta skulle gå bra när jag satt frön i maj. Men nu har vi fått plockat både gurka,tomater och även ärtskidor 😍 såå härligt att bara gå ut i trädgården.

Vi plockar även jordgubbar av olika slag, smultron, sallad, dill och gräslök. Så gott!

Likes

Comments

Det här är senaste tillskottet till våran familj från ca 2 månader tillbaka. Ankor i mängder vi har pekinganka, gräsänder och våra löpisar. Hade helst velat bara ha löpankor men då vi fick 2st av 10st ägg så gick det inte så bra. Ska ge det ett försök till våren igen. Men gräsänderna kläckte vi fram i våran kläckningsmaskin och pekingankorna köpte jag här kommunen. Det blev en bra liten grupp som följs åt vart dom än går. Dock måste jag jobba mer med dom. För att få dom riktigt tama. Vi har en herre i pekinganka som leder gänget nu, synd då mina löpisar var väldigt kramiga och tama.

Men vi kämpar på 👌🦆

Likes

Comments

Att gråta för att man ser en tv-serie eller en film varje kväll är inte Normalt. Jag tror jag har mycket going on". Vi har bestämt att ta bort hundarna och vet inte om de kan vara en bidragande orsak till denna ledsamhet eller att jag har haft ångest och känt av stress under semestern. Känns ibland som jag gör det större än vad det är, men när man inte har någon hjälp här hemma då lägger jag stor vikt på mig själv och på att jag ska FIXA det här. Vi får se men hösten känns inte ljus just nu iaf.

måste måste bara ladda med positivt tänkande dom här sista 2 veckorna 🖒

Likes

Comments

Vi vart barnledig och vad gör man utan barn nuförtiden. Jag och Simon hade inte planerat något men vi lunchade med Marcus,Linnea och söta Wilda. Sen begav vi oss till stan för minigolf och middag på Texas longhorn. Vi for hem och började mata alla djuren och skulle även mäta grannens men visades att dom redan var hemma. 😆 vi beslutade för att leta mask och fara ut och bäckmeta till sent på kvällen och avslutade den i soffan med världens godaste glass!

Söndagen fortsatte lugnt, Simon for och sköt lite bössa medans jag stökade på hemma. Dålig på att vara barnfri, rutinerna är ju inte där då han inte är hemma:) for till byske och firade Gustav och umgicks med familjen till vi alla tre for hem helt utslagna ❤

Likes

Comments

Länge sen sist men här igen. HEJ!
idag var en sån dag som man var tvungen ner till stan för ärenden. & jag insåg att jag stressade på alldeles för mycket till ingen nytta och de gör att Elliot också blir "stressad". Jag skapar en dålig miljö . Men men... Ska ju alltid finnas något att kämpa på med.

I afton har vi varit i skogen och plockat hjortron. Första gången någonsin för mig iaf. Men här ska det frysas in och kokas sylt. Ska bli bättre på att använda naturens råvaror 🖒 så blev lite hjortron innan kroppen gav upp sen vart det att ligga i sängen och se serier resten av kvällen. Exakt vad jag behövde, nu ska jag göra en tidig kväll också få se.

Trevlig fredag på er.

Likes

Comments

Jag ska egentligen sova sen länge tillbaka. Men sonen drömmer som aldrig förr + feber på det. Så ligger och halvslumrar så tänkte bara titta in och säga HEJ! förhoppningsvis så kommer jag få tillbaka suget att skriva lite :)

Idag blev det iaf burgare till middag, så himla gott det blev. Men nu ska jag försöka sova 😴 upp tidigt imorgon.

Likes

Comments