Under snart 15 år har jag varit tyst, jag har levt ensam med mina barn förutom en mindre episod då jag förra året träffade någon som jag var glad i, och kanske en dag vågar jag satsa på nytt igen,såren lär man sig leva med.

Varför jag varit tyst under så många år,Är Av hänsyn till mina älskade barn,det är inget lätt beslut jag tagit,det är inget jag vill minnas utan helst glömma.Men jag kommer aldrig glömma,det har tagit mig lång tid att bara acceptera. Att uppleva det jag gjort som många fler med mig gjort och gör, det förändrar och tar en bit som man aldrig får tillbaks. Han mannen jag älskade som jag skulle gjort det mesta för,och gjorde. Han var den som stundvis blev en psykopat,och där som jag borde sett varningsklockor ,borde lämnat han,där blundade jag och trodde allt skulle bli bra.Jag överlevde,och kan aldrig ångra att jag blev tillsammans med honom,en sak gav han mig som är det bästa jag har.

Vi hade känt varann flyktigt och brukade festa i samma umgänge.Så en kväll när jag varit chaufför till Jönköping på långfredagen,så stannade vi till hos hans syster på vägen hem.Och där stannade vi kvar jag och de jag körde på,så jag kunde ta några öl . Där var han,hemma på permission från anstalten.Vi pratade aldrig om det,jag visste hade hört vad han satt inne för,men frågade inget.Tänkte att han får berätta när han vill,och just då planerade jag bara till morgondagen.Men vi blev ett par,och plötsligt satt jag och passade telefon hemma hos hans syster varje kväll när han ringde på telefontiden.Och alla fina kärleksbrev det kom många.Blir nog så när man har en hel del dötid.Det kom några bankgiroutb på lapp med,små summor som sen sparades till förlovningsringarna.De vann han på kortspelande sa han. Men sen kom även de mörka dagarna.

Som den gången vi var nere vid sjön och jag på skämt skvätte lite vatten på honom och han bara sa att jag skulle få igen.Jag tänkte inte mer på det,allt var bra på vägen hem i gen.Förutom att han sen gick in i badrummet och tappade upp hela badkaret i iskallt vatten och sen fick tag i mig , bar mig in och tvingade ner mig i det iskalla vattnet,Jag skrek men som han sa jag fick ju tillbaks för de droppar vatten han fick av mig. På den tiden bodde vi ca 5 mil från min hemort och mina nära och kära, jag hade ingen och springa till.Jag hade inte ens en telefon utan fick springa ner till en telefonautomat när jag skulle ringa min mamma och pappa.Dagarna gick sen kom nästa sak, vi båda hade tagit några öl och jag måste sagt något som retade upp honom för innan jag hann reagera så körde han in mitt huvud och ansikte rakt in i betongväggen.Jag minns att jag bara ramlade i hop.Han stack ut genom dörren och i väg.Jag kröp till hallen och där satt jag på golvet.Tillbaks in genom dörren framför mig kom han farande,me sig hade han sin mamma som var sköterska och sin pappa, han hade trott att han slagit i hjälp mig. Hans mamma hjälpe mig in i badrummet där hon försökte göra rent mitt ansikte, blåtiror,sprucken läpp,och ja näsan var illa.Jag minns hon sa sov hos oss i natt,och han hade gått in och lagt sig. Han slår mig inget mer i natt svara jag,så de åkte hem och jag gick och lade mig. Dagen efter var det stor famijemiddag hos hans föräldrar,och innan dess kom hons kompis förbi.Han titta på mig och sa bara vad har hänt? och den gången minns jag att jag drog nåt om att jag var full och ramla i stentrappen ute. Jag tror inte han gick på det alls.Jag sminka mig så gott jag kunde men hela ansiktet var i regnbågens färger och svullnader så det var meningslöst. Hans föräldrar visste ju och resten av syskonen hans sa inget,det var en ganska tyst middag minns jag. I efterhand nu kan jag tänka, hur kunde jag bara gå och lägga mig bredvid den som trott han slagit i hjäl mig ? och sen låta han ta i mig.Men jag trodde att det aldrig skulle bli något mer,tänkte mest att jag sagt nåt jättehemskt,. Så det gick längre tid till nästa gång,nästa gräl då slängde han ner mig i sängen och satte sig med en tapetkniv mot min hals,säger du ett ord till så skär jag halsen av dig.Jag ville säga massor men vet att jag kände rakbladet från kniven mot halsen,minns hur jag blev livrädd och tänkte,va tyst för ett skärande så är du borta,nån sekund är allt det tar..Han muttrade och skrek några ord om att det var mitt fel,det var jag som retat upp han.Jag svarade inte,jag var tyst.och när han slumrat till smög jag ner till telefonautomaten och ringde mamma,men nej jag lämnade honom inte. Vi skulle ju flytta till min hemort,där blir det säkert bättre tänkte jag,och när han var som vanligt så var han ju den man jag fortfarande älskade.För det var säkert som han sa,det var ju mitt fel,jag som skulle tänkt mig för och inte retat upp honom.

Det här är bara början på mitt liv med han,.men nu får jag ta en paus.Samtidigt som jag skriver så är jag tillbaks där igen,jag tvingar mig och minnas saker jag förträngt och gömt .Det här är en början för mig att samtidigt gå igenom en sista gång och ,försöka få ett avslut. Och kanske hjälper det någon annan, det är för mig anledning nog att gå ut med min historia. Fortsättning följer snart....
Theres

Always & Forever

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då får vi se vad det här blir, meningen är ju så klart att det kommer handla om allt möjligt.I bland är ju livet upp och i bland ner..Som när man efter 14 år plötsligt känner att man faktiskt kan känna,kan bli förälskad igen.Så blev det för mig,och i en person som också var yngre ön mig,något jag aldrig kunde tro skulle ske.Så fel man kan ha....och prata det gjorde vi i massor, så där fanns det ingen pinsam tystnad inte.

Men av olika skäl så brast det och jag gjorde slut. Efter ett tag och många ursäkter och förlåt från en person så blev vi vänner igen,trodde jag.Vi blev nog väldigt bra vänner så bra tydligen att jag fick uppleva ett frieri..

Under tiden som gått så såg jag samma förändring som jag sett en gång tidigare,och det var inte till någon jag tyckte om utan mer till en omogen,egoist i en fantasivärld.

Jag försökte prata och frågade vad det var och fick en del svar men ...kan undra om , ja om hur mycket som var ren bluff och lögn.För mig var hela han en bluff, vad han var ute efter vet jag inte riktigt.Vad jag vet annars är en hel del saker han berättade ,även skrev i sina sms.Men det är kanske inget jag ska öppna upp om.Att han sedan drar nån historia och ljuger om både det ena och andra,det kan jag tänka mig.Men han får nog hålla sig till helt kravlösa tjejer eller de som är nöjda med mindre fast de kan få mer....Jag vet ändå mer än tillräckligt.

Min tid är han inte värd..I december så slutade han bara svara, och visst kändes det konstigt men insåg att det var vöntat av någon som han. Nu ser jag bara hur han går omkring och spelar sitt spel.

Ja för egen del så är jag bjuden på middag i dag av en och det ska bli trevligt. Samtidigt har jag fått en ny fin vän..Ser fram emot Axl i GBG i maj och Eminem i juli med dottern,och innan dess ska det tatueras , renoveras och mycket mer,så life goes on.......

Nej nu får jag ta en kaffe ....så hörs vi,Kram alla goa

Och Vila i frid älskade morbror

Theres

Always & Forever

Likes

Comments