Svävar på moln

Svävar på moln idag efter att mamma lyckats få tag i biljetter till Aviciis hyllningskonsert "Tribute" på Friends Arena den 5 dec i år. Det var på håret asså, med tanke på att jag efter att ha stått i kö i en halvtimme upptäckte att jag inte kunde betala mina reserverade biljetter (17 år gammal....) och blev då tvungen att kontakta mamma och be henne hjälpa mig. En halvtimme senare lade Expressen ut att de 55 000 biljetterna till konserten var slutsålda.

Jaja jag är verkligen SUPERGLAD för att vi fick tag i två biljetter, en till mig och en till Olle så att vi kan åka på en sådan legends konsert. Dessutom känns det extra bra med tanke på att alla intäkter går till organisationer som arbetar för att bekämpa psykisk ohälsa och allt som hör det till. Egentligen är allting med Aviciis död bara så hemskt, att en människa med så mycket pengar, fans och berömmelse kan glömmas bort helt och tappa sig själv på det sättet. För mig och Olle kommer nog Aviciis låtar alltid finnas i våra liv, som de flesta låtar man minns från tonåren. Speciellt låten "wake me up" som jag och mamma förknippar Olle väldigt mycket med av någon anledning.

I brist på bilder får ni en på ingen mindre än, mig!

Förutom konserten har det inte hänt särskilt mycket i mitt liv, utan just nu består det mest utav skola, träning och sömn. Imorgon kommer dock Olle hem vilket hela familjen tror jag sett framemot hela veckan. Egentligen skulle han åkt Tidaholmsloppet på lördag som är ett rullskid-och inlines lopp men det blev tyvärr inställt. Men oavsett vad ska han till tandläkaren på måndag för att dra åt tandställningen så att komma hem till familjen får han göra i vilket fall.

Annie 

Gillar

Kommentarer

Vafanjossey
Vafanjossey,
Åh vad Kul att gå på den konserten! Skulle jag också vilja, men jag visste inte ens att den skulle vara 😩nouw.com/vafanjossey
SkiTeamandersson
SkiTeamandersson,
Nä det var knappt jag heller såg att den skulle vara, utan så sent som i tisdags såg jag det 😅nouw.com/skiteamandersson
Ida
Ida,
Fick också preciiis tag i biljetter!! Herregud gick så snabbt asså haha! Så otroligt glad dock, kommer bli heeelt fantastiskt :'Didanilssonphoto.se
SkiTeamandersson
SkiTeamandersson,
Ja dem gick åt som smör! Tror också att konserten kommer bli helt amazing!nouw.com/skiteamandersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229