Matrally + Matfestivalen

Igår var en väldigt händelserik dag, först på förmiddagen fixade och donade mamma, pappa och jag inför Matrallyt. Vi bakade hallonpaj, satte upp skyltar, pyntade bord och tog emot vår fina halmbal "Sörbee" som vår granne Mariette Wilhsson hade gjort. Jag lyckades även klämma in ett svettigt intervallpass, som faktiskt gick riktigt bra om jag får säga det själv.

Hur gullig?!
Kl 13 öppnade vi sedan och efter det kom det en strid ström utav människor som köpte honung, sylt, saft och hembakat fika. Mamma stod i kassan och jag servade henne och bakade hallonpajer. Pappa stod som vanligt i slunglokalen för att hålla i guidning. Samtidigt som detta skedde sprang Olle Hovfjället trail run i Torsby, men hur det gick tänker jag att han får skriva om i ett eget kommande inlägg.
Iallafall, lite efter 17 stängde vi och då packade jag snabbt ihop mina saker för att få skjuts av pappa in till Matfestivalen i Skövde där jag skulle möta upp två vänner. Har aldrig besökt Matfestivalen tidigare men det var faktiskt väldigt kul, vi åt god mat som vildsvinskebab, pulled pork hamburgare med SÖTPOTATIS POMMES<333 och en dipp med parmesan, någon kycklingrätt med färskpotatis och till sist, friterad banan med glass och en cappucino. Vi såg/lyssnade också på Lasse Berghagen och Jessica Andersson som uppträdde och gick sedan hem till min vän. Väl där satt vi bara och pratade en timme innan vi gick och lade oss.
Jaja, nu ska jag gå upp och försöka väcka min vän för att äta frukost och starta den här dagen. Behöver åka hem och plugga, träna (A1 pass), planera kommande vecka och plocka iordning efter Matrallyt. Så jag får helt enkelt önska er en trevlig söndag!

Annie 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229