Billingen Rollerski

Hade hoppats på att få slippa denna förkylningstid som pågår nu men nej. Nu sitter jag här med en näsa som rinner, en kropp som värker och ögon som svider. Nåväl, idag har Olle åkt distansloppet på Billingen Rollerski vilket gick bra förutom ett stavbrott efter 15 km (och nej, denna gång var det inte ett barn i vägen utan en gubbe :) Ni som vet, ni vet!

I vilket fall låg Olle i den stora tätklungan som blev under hela loppet och var med ända fram till upploppet där han tyvärr kände att det sista krutet (och några cm stav) saknades för att hänga med i jakten om de främsta placeringarna. Så det var lite synd, en SM plakett hade nog Olle gärna haft med sig hem till Torsby igen, men det får bli ett annat år! Resultatmässigt slutade Olle på en 10:e plats idag i det 30 km långa klassiska loppet (18,6 sek efter segraren) och en 5:e plats igår på backracet i fristil (36,6 sek efter segraren)

Nu sitter han på tåget hem till Torsby iallafall efter att pappa skjutsat han till Kristinehamn direkt efter tävlingen. Kommande vecka ska han ha hemma-läger tillsammans med skolan tis-tor. Själv ska jag försöka repa mig för att kunna ställa upp i Västgötaloppet trail på lördag, som jag mer än gärna skulle vilja ställa upp i efter Trollhättan City Trails besvikelsen. Så nu får jag hålla mig borta från träningen tills jag känner mig helt 100 % återställd, vilket som ni vet (iallafall om ni är träningsfreak) inte är helt lätt.

Annie 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229