Godkväll mina vänner! Hur läget? Vilken härlig dag vi haft idag, planterat och omskolat lite växter, rensat rabatt och byggt en odlingskrage av en gammal bräda som ändå bara låg och skräpade. Som vanligt var jag inne på börsen och röjde, mobiltrading är perfekt när solen lyser, då kan man sitta varsom och jobba!

Man ska va gla' för de lilla =) 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ehh, ja...Såhär ser det ut i mitt kök just nu typ, spännande va?! Haha ska bygga mitt kök själv nu har jag bestämt! Är man kräsen både när de gäller hur saker och ting ska se ut och när det kommer till pengar, så hamnar man här. Kan-själv attityden (vilken jag alltid har dock haha). Så istället för at betala mer än en kvarts mille för de köket jag vill ha så bygger jag ett eget. Hej Elvira Timell och välkomna till äntligen hemma!

Planterat en hel del också, ska visa er nu när de börjar komma upp lite! Wiie =) Ni får njuta av inneväxterna i ett av mina vardagsrumsfönster sålänge!

Likes

Comments

På älgen i småländska skogen

Med killbästis på en uteservering i Göteborg

Heej bloggeeen! Long time no see typ, men haft lite mycket att tänka på hehe. Ingen lust till bloggen. Varit på sjukhuset eftersom pappa fick åka in akut för en vecka sedan. Plötsligt inser man ännu mer hur lite saker och andra ytligheter betyder, och hur mycket ens nära och kära betyder. Jag är lyckligt lottad med att ha riktigt fina vänner/familj och det är fasen det enda som betyder något här i livet... Ja och att solen skiner och det blir fred på jorden osv osv.


Nu ska jag fortsätta med renoveringen av köket! Ni behöver nog en uppdatering på hur det ser hur här =)

Likes

Comments

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh.....vädret alltså. Tro fasen man inte kan hålla alla tankar i styr under vinterhalvåret, det är ju solljus som saknas! Jag känner mig ungefär som Wall-E när han fäller upp sin solpanel och laddar upp batterierna.

Firade med att gå loss på vita och ljusrosa tulpaner! Ska lätt odla tulpaner själv i sommar! Så fint. Går börsen ner får jag väl kränga dom utanför ICA eller nått. Tillsammans med ägg från mina kommande höns.


KÖP 20 TULPANER OCH FÅ 2 ÄGG PÅ KÖPET!


Det ni.

Likes

Comments

Alltsåå dear lord va grym jag är på carbonara! FYI liksom haha. Smakar bättre hemma hos mig än på restaurang.

Läget med er idag?! Jag har rivit massor av dörrkarmar och halva köket i huset haha. Ni ska få se! Kommer bygga köket helt själv. Alltså HELT själv. Ni vet, bygga stommar, lådor och shit själv. Inte montera ihop. Bygga från scratch alltså. YUUUUP.

Ni är kanske inte ens förvånade dock haha. Wish me luck!

Men först ska jag till stan och dricka kaffe med mina oldies, och sen blir det biltema för inköp av expansionsbeslag, (LÅDGÅNGJÄRN heter de, lek inte så jävla cool) därefter åker jag en sväng till twinnie för lite gött häng!

Likes

Comments

Igår kom frugan äntligen hit och hänger med mig lite :D Hon fyllde nyss också 25 så nu är vi alla där! Hon fick lite paket, sen åkte vi och handlade tacos med cornfärs istället för vanlig köttfärs. Faktiskt helt okej tycker jag!

E kom senare på kvällen igår och nu ska vi snart hoppa in i bilen och möta upp twinnie för att åka till Smart Buy i Höör! Någon som varit där? Tydligen sviinbra interör-shopping... woop woop!

Likes

Comments

När det är kallt inomhus får man isolera!

Goooodmorgon! Igår var det fullt ös, Ikea med A och hans tjej, isolerade, målade och slet bort tapeter i gästhuset osv osv. Isolerade inne i huset eftersom det drar väldigt mycket från fönstren och då drog jag loss fönsterbrädorna och fyllde på en redan väldigt svag isolering, det blev genast mycket bättre!

Nu ska jag koka lite kaffe till mig och E, sen drar jag mig in mot stan och bygghandeln. Jag behöver vill verkligen ha en kapsåg!


Likes

Comments

Helgens shopping i Sthlm

Gooooomörron gooomörron mina vänner!

Hur läget med er? Jag sitter här med nybryggt kaffe i ena handen och en kamera som skriker efter en batteriladdning i den andra, samtidigt som jag pratar i telefon! E har precis åkt till jobbet så ska fortsätta med renoveringen av gäststugan snart! Det kommer ju bli så att hon flyttar in typ haha, hon bor ju typ redan här nu ;)

Likes

Comments

Alltså har verkligen fått dille på wok igen!

Tänkte jag skulle städa lite här eftersom jag inte gjorde det innan jag åkte till Sthlm haha, så dumt. Bästa känslan att komma hem till nystädat ju! Hittade som sagt inte så mycket men kan visa i ett senare inlägg vad jag plockade med mig. Mötet gick bra, mycket spännande faktiskt. Allt som går att räkna på är kul =)

Nu ska det städas och handlas. Ha en fin lördag hörrni!

Likes

Comments

Instagram@skinnytanned