Idag gick jag in i dag 10 på flytperioden, och på förmiddagen kom mensen fyra dagar tidigt. Det var faktiskt en lättnad eftersom jag nu inte kommer behöva tänka på att ta med mig tamponger/bindor till operationsdagen! Det hade kanske inte varit speciellt problematiskt alls, men ändå ett bekymmer mindre.

Tyvärr har jag också en fruktansvärt huvudvärk, något jag har sluppit hittills. I vanliga fall tar jag alltid Ipren under mens men det får jag ju inte göra nu eftersom det kan öka blödningsrisken, så jag får prova alvedon om det inte går över.

Men just nu klarar jag mig med en kopp te under filten i soffan.

Likes

Comments

Detta är mina första mått. Uppmätta kvällen innan flytstart 17/9 -2017.

Hals: 35cm
Byst: 116cm
Under byst: 95cm
Midja: 96cm
Mage: 120cm
Kärlekshandtag: 120cm
Stuss: 122cm
Lår: v70cm h71cm
Vader: v44cm h44cm
Anklar: v26cm h27cm


Än så länge känner jag att jag vill vara lite anonym, därför sparar jag ”den nakna sanningen” i bildform tills jag har en ”efter-bild” att ladda upp också. Visar istället min fantastiska redigeringsförmåga i bilden nedan, tagen samma dag som måtten med vikten 106kg.

Likes

Comments

Dag 8 på flytande kost inför operation. Känns bra, men om jag påstod att det var lätt skulle jag ljuga. Det värsta är tristessen, att se familjen äta, tugga och svälja. Där sitter jag med min "smoothie" som jag kallar det inför barnen.

Jag började alltså flyta förra måndagen och vägde då 106kg till mina 172cm, i morse vägde jag 101,6kg. Eftersom jag betalar min sleeve gastrectomy själv, på Capio CFTK, fanns inget viktkrav ifrån kirurg, och eftersom jag låg på BMI 35 innan flyttat behöver jag bara flyta två veckor innan operationsdatum 3/10.

Tanken med den här bloggen är främst att skriva ned mina mått och min vikt efter genomförd operation.

Likes

Comments