Vardag, Mat

I lördags tog jag tåget till Kalmar för att hälsa på min mamma och pappa på Öland. Kände inte för att gå ut i lördagskväll utan åkte till Öland. Hälsade på mamma, pappa och mormor.
I söndags var vi och åt på Kaj 4, som vanligt hann jag inte fota min mat innan den var uppäten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fest

I torsdags kom Hampus hem till mig efter att jag slutat jobba. Den plan vi gjort upp var att bege oss mot Göteborg och vi mötte upp Emma.
Vi hängde en stund på Jazzhuset och efter det gick vi vidare till Rio Rio. Kom hem runt 06.30 och stannade sedan i sängen i över ett dygn.

Likes

Comments

Vardag

Idag är det tisdag, i min och min granne/bästis Daniels värld är det så kallad träningstisdag. För varje tisdag går vi till gymmet, efter gymmet går vi hem och äter kvällsmat samt ser på "Gympaläraren". Fantastiskt bra tv-serie som finns på SVT play, rekommenderar starkt.

Likes

Comments

Vardag, Böcker

Jag har bestämt mig för att läsa mer, att välja bort tv-serier och filmer för att läsa en bok. Har bestämt mig för att förhoppningsvis hinna läsa tolv böcker innan året är slut och jag har en lång lista med olika böcker.

Just nu läser jag Mitt liv med Bob, uppföljaren till gatukatten Bob av James Bowen. Väldigt lättlästa härliga men med mycket känsla.

Likes

Comments

Vardag

Såå nu har jag alltså en ny blogg igen! Vad härligt!
För er som inte känner mig så heter jag Amanda, är 23 år och bor i Borås.
Jag jobbar heltid så mycket av min tid spenderas på jobbet. På fritiden umgås jag med vänner, reser, går på konserter och festivaler, djar, arrangerar klubb och grejar med att starta eget.

Här i bloggen kommer det skrivas mycket om min vardag men även texter med politiska åsikter och statements.
Jag är väldigt aktiv på Twitter där jag heter octobercrash. Där har jag lärt mig extremt mycket om politik, feminism m.m. och kommer fokusera på vissa av dessa delar och skriva längre inlägg här på bloggen.

Likes

Comments