Jag är fortfarande sjukskriven, heltid i någon vecka till och sen en vecka halvtid. Jag är fortfarande helt slut, trött hela tiden. Men jag har i alla fall kommit igång med träningen igen, nu ska det bara hålla i sig. Och så ska kosten bli bra igen. När jag mår dåligt så äter jag nästan ingenting, jag är inte hungrig eller sugen på något.

Det känns ändå som att det håller på att ordna sig, suget och glädjen för träningen är tillbaka, inspirationen för kosten är påväg tillbaka och jag börjar känna mig lite lugnare i mig själv. Visst känner jag av paniken och ångesten ibland men den känns inte lika stark längre, kan ju bara hoppas att det bara blir lugnare.

Jag har tänkt mycket på vad jag mår bra av och hur jag kan ändra mitt liv och min vardag för att få mig själv att må bra, så lite förändringar kommer att ske. Och tror att det blir till bättre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här med sömnproblem är inget vidare, gick och la mig vid 22 igår men då vaknar jag kl.3 inatt och somnar inte om förens vid 7 imorse. Så inatt har jag varit uppe och tvättat 😅

Jag vaknade sen vid 9.30, sen körde jag, mamma och Hailey till Mjällby för lite shopping. Där efter körde vi hem till mamma och pappa, vi har varit ute i stallet nästan hela dagen och fixat. En ny häst skulle nämligen flytta in i stallet.

Och nu har jag äntligen tagit en varm dusch efter en kall dag!

Likes

Comments

Self love-challenge på Madladys Instagram, det går ut på att man ska beskriva vad self love står för, och vad man själv anser är self love.

För mig innebär det att älska sig själv precis som man är, att vara stolt över den man är. Att faktiskt våga stå för något man själv tror på. Att våga kämpa för något man vill. Att älska att man inte är som alla andra, och bevisa att man är bra precis som man är!

Jag har en tatuering på rumpan ”Bite Me” som jag tänkte berätta mer om i ett annat inlägg men det har mycket med self love att göra!

Likes

Comments

Jag vill mest tacka er alla för det otroligt fina stödet ni ger mig!

Familj, vänner, kollegor, gamla skolkamrater och folk jag inte ens känner har hört av sig och vill berätta att de finns här för mig och även att de tycker att jag är så stark och modig, och är en bra förebild för andra.

Jag är oerhört tacksam för allt ni gör för mig och alla fina ord ni ger mig!

Tack! ❤️

Likes

Comments

När någon frågar hur man mår och man automatiskt svarar att man mår bra. För det är så det ska vara.

Men jag mår inte bra, genom alla år som jag har levt med panikångest, depression, utmattning och alla andra diagnoser jag fått, så har jag lärt mig att dölja det och alltid ge ett fejkat leende till någon som frågar hur jag mår. Jag har alltid svarat att jag mår bra med ett leende på läpparna och frågat hur de själva mår.

För psykisk ohälsa är för många något som inte finns, men det är endast för att de inte förstår. Har man aldrig varit i det själv så kan man verkligen inte veta hur det är och det är svårt att finnas och stötta någon som är i det.

Att säga till någon som mår dåligt att må bra, eller säga till någon som är utmattad att bara bli pigg är som att säga till någon som lever med värk att sluta ha ont. Det är inte så lätt att bara må bra helt plötsligt eller bara få tillbaka all energi.

Och ja, jag har blivit sjukskriven. Jag mår inte alls bra just nu, och för mig är det viktigt att få berätta det så folk runt omkring mig vet om det och kanske kan förstå lite varför jag beter mig som jag gör just nu eller varför jag ”försvinner” från omvärlden.

Att leva med psykisk ohälsa är ett rent helvete. Och det är så jag mår nu, varje dag vill jag försvinna. Säga upp allting här hemma och bara sticka.

Men jag kämpar och är tacksam för allt stöd och alla underbara människor som är runt mig, tack!

”I’m fine, Save me”
Min tatuering står för min psykiska ohälsa. Utåt får jag det till att se ut som att jag mår bra men inom mig så skriker jag efter hjälp, rädda mig.

Likes

Comments

Min ork har försvunnit helt, jag har ingen energi till något just nu. Igår var en riktigt skitdag och denna dagen har inte varit bättre.

Jag har i alla fall varit hos frisören och fixat till mitt hår, jag blev lika nöjd som alltid! 😀

Och så har jag hämtat en massa paket och lagat mat, men sen har jag bara legat på soffan. Tänkte ta mig till gymmet men det har inte blivit något med det, inte igår heller. Vart är orken till allt?

Ska i alla fall träna lite här hemma innan jag tänker bädda ner mig och sova bort resten av kvällen.

Sur och gnällig? Ja!

Likes

Comments

Nu har jag varit ifrån träningen i ca två veckor, vilket suger! Jag har gått på en akupunkturbehandling mot min panikångest, hon sätter nålar i mig och mäter min energi och sen ger hon mig energi. Låter väldigt konstigt men hon sa att det skulle hjälpa så jag har gett det en chans, och hoppas det ska hjälpa! Under dessa tre behandlingar så har jag inte fått träna men igår var sista behandlingen så ikväll tänkte jag ta mig till gymmet och komma igång igen, ska dock ta det lite försiktigt ikväll.

Inte bara panikångesten ska vara borta, hon ska även ha tagit bort min migrän och mitt nässprayberoende. 🤔

Jag behöver nu försöka tänka på nya sätt och att försöka tänka att panikångesten inte finns, alltså tänka mig mitt nytt liv, mitt nya jag. Vilket kommer bli en enorm utmaning då jag levt med panikångest sen jag var ca 18 år.

Men nu kör jag på detta, vill jag så kan jag!

Likes

Comments

I helgen var jag med och tävlade i Strong (wo)man på Tryggafitness. Emelie har hållit i ett pass med samma namn och det var vår avslutning för terminen.

Det var väldigt roligt att vara med, men jag var riktigt nervös och undrade va fan jag gjorde där. Vad hade jag gett mig in på 😅 men det gick faktiskt bättre än jag förväntat mig! Dock började jag med att lyfta fel i första grenen så ryggen fick ta en smäll, men jag fortsatte med de andra grenarna och slog två pb! 💪🏼

Första grenen var farmers walk, med 50 (nånting?) på varje sida. Hade jag bara stannat upp och tänkt till innan jag lyfte tror jag att jag hade klarat det 🤔
Andra grenen var press-medley.
Tredje grenen var dra släde, 200kg. Det gick hur bra som helst! Blev riktigt förvånad haha.
Och fjärde grenen var atlasbollar, 30, 40, 50, 60 och 75kg. Jag klarade 60kg.

Jag är väldigt stolt över mig själv att jag var med i tävlingen! Fast jag var nervös innan och ångrade att jag gått med på detta så kändes det väldigt bra efteråt!

Likes

Comments

Äntligen! Tillbaka på gymmet efter en veckas uppehåll då jag varit sjuk, dock är jag fortfarande förkyld men kunde inte hålla mig längre. Det blev bara ett lite pass, hann med lite benpress och annat kul 😀💪🏼

Fick dessutom hem ett paket från Tyngre igår, nytt protein med smak av nötkräm och en snygg T-shirt! Älskar den 😍 och proteinet var riktigt gott!

Imorgon kör vi på ett spinningpass och efter det ett pass Soma Move!

Likes

Comments

Efter att ha legat hemma hela helgen med feber är det riktigt underbart att få ha jobbat, haft kund och varit i stallet idag! Ville dock sticka till gymmet nu ikväll men det får vänta tills imorgon då jag fortfarande är förkyld.

Jag mår så bra av att få vara igång och ha fullt upp, göra saker som jag tycker är roligt hela dagarna. Jag har känt mig lite deppig dessa dagar då jag bara gått hemma och inte kunnat/fått göra någonting. Dock har helgen varit väldigt bra ändå :D

Stallet, det går sakta men säkert framåt med de nya hästarna. Vi tar små steg och vill att de ska lära känna oss och vi dem, och att de ska känna sig säkra och trygga med oss. Glaiser går det riktigt bra med och Kylie är lite mer skeptiskt, men det får man räkna med. Det kommer bli riktigt bra längre fram. Och nu längtar man ju bara efter att få sadla och sitta upp, ta en tur i skogen och mysa rundor. Det kommer!

Glaiser och Kylie äter sitt morgonhö.

Likes

Comments