Åpning av TMO klinikken og første forelesning :)

Håper helgen har vært fin ♥️ Her har det vært full fart de siste ukene så jeg har tilbragt helgen mer i slow modus for jeg har hatt rimelig høye skuldre den siste måneden!

Åpningen av TMO gikk over all forventing og vi har allerede masse bookinger fremover. Det er Sandra som driver klinikken på daglig basis og snart har vi vippetekniker og en annen sykepleier på plass der sånn at jeg og Ine ikke trenger reise dit regelmessig for å følge opp kunder.

Vi har tross alt nok å henge fingrene i her 😅 Ellers har jeg mange spennende planer på gang for veien videre, men mer om det kommer etter hvert.

Fredag hadde jeg mitt første kurs som offisiell kursholder for Teoxane. Kurset mitt heter Lips+ og omhandler anatomi, komplikasjoner og fillerteknikker i det periorale området. Kurset er åpent for leger, tannleger og sykepleiere med ansvarlig lege. Nytt kurs kommer på nyåret for de som kunne tenke seg å være med ☺️


Det å holde kurset gikk veldig greit, men med tanke på hvor sliten jeg har vært i helgen har det nok stresset meg litt allikevel selv om jeg ikke har vært bevisst på det. Fremover nå så er det lansering av et nytt leppeprodukt fra Teoxane, nemlig RHA kiss som kommer på markedet (og selvfølgelig i klinikken)den 18 oktober. 26 oktober går turen til Edinburgh for kadaverkurs på Royal college of surgeons som jeg gleder meg veldig til. Flere gode kollegaer skal også være med.


Ellers så fylles listene frem mot jul fort opp, så dersom du ønsker booke behandling så er det bare å forte seg. Jeg er som vanlig i Oslo på onsdager, men på grunn av kloakklekkasje i lokalene måtte vi flytte opp til Nordstrand (Nordstrandvegen 28, 1163 Nordstrand).

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229