Nu är det så att jag inte har bloggar på år och dagar. Men jag har fått lite inspiration de senaste veckorna och funderar, fortfarande funderar på om jag kanske ska börja lite smått igen. Mycket har hänt sedan sist och jag känner att jag verkligen har växt som människa. Jag går även en inriktning på samhällsprogrammet som handlar om just medier och foto.Så vem vet, inom en snar framtid så kanske jag kommer att börja uppdatera här igen. Puss och Kram <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Söndagsångest är ett så vanligt uttryck idag. Men jag tror inte och hoppas inte att alla som skriver att dom har det verkligen behöver uppleva det. För mig så är söndagarna värst. Det är den dagen då man inser att man måste gå tillbaka till skolan igen. Stressen är tillbaka och alla skoluppgifter och jobbiga situationer man vet att man kommer hamna i nästa vecka triggar igång allt. Tårarna värker i ögonen och pulsen slår lite högre än vad den gjorde i lördags.

Nästa vecka har jag ett ganska stort arbete som ska in. Jag jag också en muntlig presentation inför hela klassen. Och sedan har vi den ständiga skräcken som också kallas för idrott. Förra veckan så var jag med på min första idrottslektion detta året. Det säger ju en del. Men det jobbiga är att idrottsläraren är min mentor så det är extra viktigt att vara med då hon kommer att sitta med mina föräldrar och mig den 25 och prata om hur det går i skolan.

Likes

Comments

Sitter på mitt rum och pluggar lite. Har precis kollat på ett avsnitt av Death Note. Har redan sett färdigt hela serien men kollar på den igen nu bara för att. Dricker också lite kaffe för att hålla mig på topp hihi. Snart så är jag klar med Historien och då kan jag sluta plugga för kvällen.

Jag tänkte också bjuda på en dagens selfie bara för att jag kände mig söt på denna bilden.

Likes

Comments

Hej! Idag så har det varit en helt vanlig dag. Jag har varit i skolan och slutade för en halvtimma sedan. Det är svin kallt ute och jag sitter och väntar på bussen. Men det är höst och det är inget som jag klagar på. Idag så händer inget roligt. Jag ska skriva på min Historia som ska lämnad in imorgon. Det kommer nog ta ett tag och sedan så ska jag antagligen bara ta det lugnt, med tanke på att jag är sjuk.

Jag kanske går ut på en kort PW när jag kommer hem bara för att få lite syre till hjärnan. Skolan tar seriöst kol på mig. Jag vill bara att den ska vara över. För jag orkar inte med alla inlämningar och all prestations ångest. Önskar att jag kunde hoppa över gymnasiet bara. För det är inget som intresserar mig.

Likes

Comments

Min bästa vän. Min bästa vän heter Noej och vi har varit kompisar sedan hon flyttade till Sverige. I början fick vi kommunicera genom teckenspråk för att vi inte kunde prata varandras språk. Sedan lärde hon sig svenska och vi började prata om allt. Jag har aldrig haft en kompis som henne. Hon låter mig vara precis den jag är och vi har alltid kul tillsammans. Vi bråkar bara på skoj och det spelar ingen roll om vi hittar på saker eller bara är hemma och kollar på två helt olika serier för vi har alltid roligt tillsammans. Vi är lika galna båda två och kan hitta på nästan vad som helst när vi är med varandra. Alla borde ha en vän som henne.

Likes

Comments

Min älskade mormor. Du är saknad. Du är saknad av så många och dagarna är mörkare utan dig. Jag vill att du ska veta att jag är ledsen, jag är ledsen att jag inte prioriterade dig mer. Jag är ledsen att jag inte tog vara på den tiden som jag hade med dig. Jag är ledsen att jag inte hälsade på dig innan din operation. Förlåt. Förlåt mig mormor. Förlåt mig för att jag aldrig tog mig tiden att berätta för dig hur jag hade det i min nya klass. För jag vet att du undrade. Jag vet att du undrade hur jag hade det. Jag är så avundsjuk på alla som fick så mycket mer tid med dig. Jag är så avundsjuk på att mina kusiner träffade dig mer.

Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär. Jag var helt övertygad om att du skulle överleva. Att du skulle överleva en så enkel operation när du redan överlevt den värsta. Vi behöver dig, mamma behöver dig. Du var hennes bästa vän. Hennes livsglädje. Jag saknar dig varje dag. Jag kommer alltid sakna dig. Hejdå min älskade mormor. Jag hoppas att du har det bra är uppe med dom andra änglarna. Jag hoppas att du träffar din mamma igen och att ni sprider eran kärlek där uppe nu. Jag hoppas att ni tar vara på varandra och att ni tar vara på mig när det är min tur. Vi ses på andra sidan, jag älskar dig mormor❤️

Likes

Comments

Jag har valt att lösenordsskydda bloggen för att jag vill vara personlig här och jag kan inte vara det om jag får ångest över vilka som kan läsa vad jag har skrivit. I framtiden kanske jag kan ta bort lösenordet men vi får se.

Så en liten update. Imorgon börjar mitt nya liv. Jag har bestämt mig för att bli framgångsrik och att se bra ut. Jag kommer att göra allt i min makt för att lyckas med detta. För att lyckas i livet så är det viktigt att se bra ut eftersom människor är ytliga varelser och allt handlar om utseende och status. Du får heller inte sticka ut ifrån mängden för mycket. Men man måste få vara sig själv. Imorgon så går jag i skolan till klockan 2. Innan dess ska jag gå ut på en promenad och när jag kommer hem så ska jag plugga. Vi får se hur lång tid det tar men just nu så ligger jag efter med alla uppgifter i skolan.

Likes

Comments

Hej alla fans. Idag så har Tova fyllt år och därför har vi badat i poolen mest hela dagen. Sedan gick jag ner till stranden och flög drake. Det blåser jätte mycket idag så jag fick upp den jätte högt! Sedan gick vi till ett Café och fikade lite där. Jag drack en mocha latte och åt en pumkin spice muffin. Det var verkligen ett så himla mysigt ställe och de hade två katter. Jag har saknat katter jätte mycket denna veckan eftersom att jag är en starkt kattberoende människa.

Sedan tog jag också lite bilder med min polaroid-kamera. Ni vet en sånär som finns överallt på we💖it och Tumblr. Ni får gärna kolla på min Tumblr och se vad det är som inspirerar mig! Här är den: skiesblog.tumblr.com


Likes

Comments

Sminkborstar från e.l.f.


Likes

Comments

Helloo. Idag så är det min födelsedag och vi har haft det jätte bra! Jag vaknade av att min familj sjöng för mig och sen så fick jag tårta på sängen. Min present var en shopping dag så sedan åkte vi in till stan och shoppade hela dagen! Efter det lunchade vi på TacoBell som definitivt har blivit mitt nya favorit ställe. Det var roligt att fira sin födelsedag i USA och nu så ska vi gå ner till poolen och sola det sista innan det blir mörkt.

Jag tror också att jag har påbörjat ett seriöst destruktivt förhållande med min så kallade bästvän Arizona. Hittade nämligen ett nytt Ice Tea som smakade dröm<33

Detta var vad jag köpte/fick eller vad man ska säga..

Nike springskor
Converse att ha på vintern
Två halsband
American Eagle byxor
Batman tröja
American Horror Story tröja (😍)
Aeropostale jacka
En dagbok
Två Bath and Body work ljus
Ett gosedjur där det står big sis i ett hjärta

Jag tänker också köpa mer!

God bless America🙌🇺🇸

Likes

Comments