Header

Hej nu var det ett jäkla tag sedan jag skrev. Jag bestämde mig för att börja plugga i höstas och började med psykologi och naturkunskap på komvux för att känna på det, har ju trots allt inte pluggat sen jag gick ut gymnasiet och ja det är ju några år sedan närmare bestämt 18 år sedan. Det var väldigt spännande men oxå väldigt omtumlande känslomässigt, fick möta sidor hos mig själv som jag inte mött sen jag gick i skolan. Men wow så jäkla coolt och vilken självförtroende boost. Efter komvux läste jag Psykologi A på högskolan, så jäkla kul och lärorikt.

Jag vill guida, heala och hjälpa människor. Jag har under två år utbildat mig till andlig terapeut och är färdig sen en månad tillbaka. I september hoppade jag på en utbildning till samtalscoach och har idag några klienter. Jag söker nu fler själar som vill bli coachade av mig.

Samtalen är på ca 1 timma per gång och vi träffas mellan 8-10 ggr, (det kan vara färre och fler än så), samtalen sker antingen via fysiskt möte eller via samtal på Skype.
Då jag fortfarande är under utbildning så får ni det till ett reducerat pris. Första mötet är gratis. Sedan kostar det 250 kronor/tillfälle.
Kanske är det någon av er eller någon ni vet som skulle vilja ha coaching, maila mig: linda.calderon1980@gmail.com


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Life!! This crazy beautiful life. It is and its been a lot to take care of since I quit my job, but I never question if it was the right decision. It was so right!

Iv been facing a lot of thoughts and feelings, ”In your face” Linda…But even if the feelings that I feel is scary and the thoughts is sometimes sad, feelings and thoughts are not dangerous or bad its "just" feelings that I feel. I let my self feel. I let my thoughts came and go.

I read a very good text:

”Anxiety happens when you think you have to figure out everything all at once. Breath. You’re strong. You got this. Take it day by day.”

And yes I really try to take it day by day, and take care of the things I can do something about and leave the rest to the "universe". And I don't feel afraid I know that everything is just the way its suppose to be.

I was given the biggest gift in my life the other day, I saw a new life entering this earth. The child of one of my best friends, I will be forever grateful for them for giving me that gift.

Likes

Comments

I dag är det min sista dag på det företag som jag varit på sen 2009. Det känns super spännande, pirrigt och så himla rätt.

Visst kommer det se annorlunda ut på kontot men känner ingen stress eller oro inför det. Det löser sig. Jag har tänkt att plugga och ingen av skolorna är csn berättigade och den utbildning jag vil gå kostar en slant. Men jag känner mig super taggad och hoppfull.

Jag har bokat in en rad möten med olika skolor som jag är nyfiken på, det är viktigt att jag hittar den skola och utbildning som känns rätt för mig.

Jag var och tog nya bilder för mitt körkort, och slogs av att det inte är en flicka som tittar tillbaka på mig utan en kvinna. Jag känner mig stolt över kvinnan som stirrar tillbaka på mig med sina stora blå ögon. Efter allt hon gått och går igenom så står hon stark i sin kraft! Det är nästan svårt för mig att greppa att kvinnan jag ser faktiskt är jag. 

Tro på er själva, ge er själva massvis av kärlek. <3

Massor av kärlek till er alla <3

Likes

Comments

"Den enda personen som jag alltid kommer vara med är med mig själv. Min relation med mig själv är evig, så jag väljer att vara min egna bästa vän. Jag väljer att älska och att prata med mig själv som jag skulle prata med en person i mitt liv som jag älskar. Jag fyller varje cell i min kropp med kärlek. Jag utgår från kärlek och fyller hela mitt liv med det".

Det har varit super mycket sen jag kom hem, men om jag börjar tänka tankar som skapar en negativ känsla i mig då ger jag mina tankar kraft som. Tex "Jag har så himla mycket jag måste fixa och göra, skit vad tufft och jobbigt det är". Då säger ju jag till mig själv att det är jobbigt och tufft och ger min tanke kraft.

Istället för att låta mitt mind styra mig så styr jag mitt mind, (låter kanske väldigt flummigt och luddigt men jag bestämmer över mina tankar dom lever inte ett eget liv) och jag mår ju inte bra om jag tycker det är jobbigt och tufft. Så därför väljer jag att bara göra det utan att tänka så mycket på det. It is what it is och så försöker jag låta det vara helt neutralt. När jag har betat av en grej tar jag itu med nästa osv...

Jag säger inte att jag går runt och tänker positivt hela tiden om allt, allt i livet är inte positivt och rosa. Och vi är människor vi har tankar, känslor ja allt det där som gör oss till människor. Det är inte farligt eller fel att känna.

Visst har jag stunder av förvirring och en massa frågetecken, som vad gör jag här egentligen. Och ja jag tycker det är mycket som är fel i samhället och hela jäkla systemet och den värld vi lever i.

Du lär så länge du lever, lär dig om dig själv och om detta så kallad liv vi fått. I dag ser jag livet som en gåva, det har jag inte alltid gjort. Det har varit perioder i mitt liv då jag ville avsluta denna gåva.

Jag är så tacksam för detta liv, så tacksam för allt det vackra och magiska som omger mig. Det är en överväldigande känsla av tacksamhet som väller över mig stundtals.

Att gå från total hopplöshet som jag kände under många år till fullständig lycka och tacksamhet bara det är magiskt i sig. Idag vet jag att jag har det i mig, styrkan att förändra mitt liv, styrkan att läka mig själv. Jag är fysiskt sjukare idag, har mindre pengar, inga barn, ingen man, inget flashigt jobb, men jag känner mig rikare och lyckligare än någonsin.

Jag har "fattat" att jag inte är mina tankar men det är jag som ger dom kraft!

Likes

Comments

Härliga coola Veronica Maggio, hennes nya singel Ayahuasca (läs om min upplevelse av Ayahuasca här) kommer inte att släppas förrän hennes fans har listat ut texten till den genom att bara lyssna på musiken.

I tisdags lades en lucktext upp på artistens hemsida där vem som helst kan lyssna på låten utan text och försöka fylla i de ord som fattas. I skrivandets stund är det bara några enstaka ord som fattas, gå in och se om du kan komma på vilka ord det är. Gå in på länken under:

Veronica Maggio Ayahuasca

Likes

Comments

Jag sa upp mig förra veckan. Jag har varit på samma företag sen 2009, jag kände att det var dax för mig att gå vidare. Jag hade tänkt stanna ett tag till, men skall jag vara ärlig så var jag enbart kvar för pengarna skull! Hur mycket jag än önskar att jag kunde leva utan pengar så funkar det tyvärr inte. Men så kände jag att nä vad väntar jag på så jag sa upp mig.

Så nu vet i fasiken vad jag skall göra hahah, nä då jag känner mig lugn jag har en massa saker jag vill göra. Det känns super spännande.

English version under the picture

I resigned last week. I have been at the same company since 2009, I felt it was time for me to move on. I had intended to stay for a while longer, but to be honest, I only stayed for the money! How much I wish I could live without money its unfortunately not working.

But I came to a point that I asked myself what am I waiting for, so I went to my boss and told him I wanted to quit. So now haha I dont know what to do, well no, I feel calm , I have a lot of things I want to do. It's super exciting and I feel very happy!

Likes

Comments

Off course its tough off course its frustrating, to be forced to use a wheelchair.

Off course its tough off course its frustrating when your body doesn't do what u want it to do.

Off course its tough off course its frustrating to not be able to do the things u are used to do. 

Off course its tough off course is frustrating to ask other people for help. 

Off course its tough off course its frustrating when people look and treat you different then what they used to do when you didn't use a wheelchair.

Off course Im sad, And off course I cry

And yes sometimes it really sucks....

But my life is full off so much happiness and beauty, and its my life and this is the body I got this time. And I cant change to an other body, but I can choose to love it and treat it with love.

And I feel blessed in so many ways, this has taught me so much about this life and the most important thing is that Iv gotten to know my self in a way I never thought was possible.

So don't be so hard on yourself, treat your self with love. And stop compare yourself to others. You are perfect just the way you are.

Likes

Comments

Inlägg jag skrev innan min hemresa, som jag visst glömt att posta. 

Nu har jag varit borta i 4 månader, jag lyfte den 15 november från Landvetter. Resan började i Brasilien och avslutas i Goa, Indien.

Det har varit verkligen varit 4 månader fyllt med allt möjligt, en resa som stundtals varit riktigt tufft och jäklar vilka prövningar jag mött både fysiskt och psykiskt. Men så himla bra, det är i svåra stunder, prövningar och motgång du växer och utvecklas. Självklart så är det inte enbart när det är tufft som du utvecklas och växer, men "What doesn't kill you makes you stronger"

Om jag skall sammanfatta min resa med några få ord så är det; Lärdom, förändring och kommunikation. Sen har jag mött så mycket härliga inspirerande människor, känt så mycket kärlek och glädje. Har b.la lärt mig att jag behöver vara mycket rakare i min kommunikation, att våga säga ifrån. Lyssna till min inre röst och lita på den.

Nu längtar jag verkligen hem, saknat min familj så himlans mycket. Det är alltid tufft att vara ifrån dem och denna resa har det varit tuffare än någonsin. Jag har inte varit hemma runt jul på många år nu och jag saknar verkligen att fira jul med familjen. Det är ett dilemma, jag fixar verkligen inte klimatet i Sverige under den tiden på året men känner så starkt att nästa jul vill jag vara med min familj.

Likes

Comments

I was on an amazing ceremony on Thursday, from 8.30 in the morning to 22.00 in the evening. I felt very lost in Brazile, but since i came here Iv been feeling much better. But I felt that i needed to ground my self more. I did a crystalhealing that made me feel very good.

So when this opportunity came up to participate in this ceremony I felt at first that hm maybe I shouldn't do it! But I thought about it and the answered I got what that i would be good for me.

And I really dont regret that I did it, it open my heart and I talked from my heart, I cried and laugh. It was like It healed something deep inside me. I prayed loud and things from the past that needed to get out came up. I left everything in the fire.

I feel so light, happy and content now. I really feel amazing. Thank you Grandfather of Wisdom.

Likes

Comments

I feel so satisfied and relaxed here, I have a totally different feeling inside compare to what I had in Brazil. I love the food, the warm weather the amazing people the markets the animals yes I really love this place.

I went to the market in Mapusa the other day to visit this man who mix perfumes thats suppose to suit you the best, by looking deep in to your eyes. He was such a sweet man, he told me that I am very open and that i also have to learn to close that gift. He told me a lot of things I needed to hear. The perfume smelled amazing and he gave it to me as a gift.

Almost every day three sweet Indien children comes by my house and play, today they braided my hair.Tears began to flow from my eyes, tears of happiness and gratefulness, I am so blessed there is so much love surrounding me! 

Likes

Comments