Halloj människor

Min dator är klar på lagningen! och jag har sims 4! Vet inte riktigt vad som har hänt med min text men det är ganska snyggt ifall man frågar mig..... =3 My lifie is a fucking mess rigt now! Ingen förstår mig och min sjukdom! Jag har barn-reumatism, vilket betyder att jag får ont i mina leder.... mina lärare fattar inte det! Det gör mig så sur! Dom tror att jag kan göra samma sak som dom andra i klassen. Om ni söker reumatism pågoogle så får ni upp bilder på leder som är sneda så sök på barn reumatism ! Jag ser ut som en helt vanlig tjej men jag har galet ont i mina leder och måste ibland ha rullstol och skydd på mina knän, händer och fötter...

Men det var allt för idag! Bye friends!

P.S angåender bilden är det jag när jag var 6½ år

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

SJUK!!

Jag avskyr verkligen att vara sjuk. Man får inget gjort... man bara latar sig och kollar på YouTube ! =3 Våran hund tycker jag är tråkig och lat... Jag saknar mina vänner. Jag kommer ligga efter i arbetet i skolan... Allt är bara piss..... Jag vill inte vara sjuk!! Ja ja! Jag kommer inte skriva så mycket idag för jag är som sagt sjuk och orkar inte göra ett skit!

Men Bye Bye hoppas ni har det bra! XOXO

Likes

Comments

HEJ!

Fixade lite ny design på bloggen! Lite mera vår känsla! För nu är det ju äntligen vår igen! Det här var bara ett kort inlägg när jag berättade att jag bytt design på bloggen! Kommer byta design när det känns som ett bra tillfälle men då säger jag till!

BYE GUYS!

Likes

Comments

Hallå Hallå!

Vet att det var grymt länge sedan jag skrev! men min dator är fortfarande trasig... Känner att jag saknar den mer och mer. Men ja ja! Inte hänga upp sig med det! Det har varit Påsk!! Jag hade det jätte bra! Hur hade ni det? Den första april så fyllde jag år! LOVAR ATT JAG INTE LJUGER! Det är hemskt att fylla år då! Om jag träffar någon ny och säger att jag fyller år så tror dom inte på mig! NOT FUNNY! Jag saknar att skriva här så mycket! Jag försöker skriva så mycket jag kan på den korta tiden som jag har en dator!

Hoppas ni mår bra! BYE!!

Likes

Comments

Herre gud var jag saknar er!! Min data är fortfarande inte lagad men jag lånar en data nu så jag får skriva! Min blogg är min lilla dagbok! Tänk dig att du tappar bort nycklarna till din dagbok i ett år!!!! Och så får ni typ 10 min med din dagbok i veckan!! Men vi kan klara av det här!! Saknar er så mycket! Jag är hemma från min skola idag för jag hostar och har ont i halsen hela tiden!!

Likes

Comments

Hej! Jag har varit på TORP!!!!!!!!!!!!! Och typ jag har sagt till han som jag är kär i att jag är kär i han!!!!! Om ni undrar varför jag inte har skrivit på länge så är det för min data är trasig! Jag lånar min mamma's dator!

Likes

Comments

Hej!

Jag har varit på Emaus och ridit på Paddy! Han är världens sötaste och goaste häst. Sen har min kompis sovit hos mig en natt i helgen. Bara för att jag var duktig så får jag skriva upp mig på en häst till nästa vecka! YAY!! Hoppas ni tycker att jag inte skriver för kort eller för sällan....                Ha det bra!​                

Likes

Comments

Hej hej bloggen! Jag har prövat lösnaglar för första gången i mitt liv! Ahhhhhh!!!! Ja.... min kompis har sovit hos mig hela helgen!! Imorgon har vi idrott i skolan... yay..... not..... :( LOVET ÄR SLUT!!!!!!!!!! Nooooooooooooooooo! Jag gillar att sova till 11:30! Jag kommer skriva på söndagar nu så hej hej!

Likes

Comments

God Jul och Gott Nytt År!! Nu är det dags att gå in och skriva igen! Första Januari! Hur är det? Trötta? Jag somnade typ halv 2 igår och vaknade 13.00! Sov och sov och sov... Det var så mycket folk och hundar hos oss igår... 4 hundar och 12 personer! Hur många var ni? Eller var det bara du och ditt husdjur? 2015 nu då! Det gick fort som tusan. Jag kommer skriva lite mer regelbundet nu det här året! Typ kanske en gång om dan eller en gång i veckan! :) hej då! ;-)

Likes

Comments

Hej!! 😄 Idag har jag aft konsert i Dalaberskyrkan och det var skit kull!!🙇 Efter flera månardes träning så klarade jag av alla låtar! Apropå ingenting så har jag fått en SURFPLATTA!!!!!!!!!📱 Liksom OMG!!!!! Åh jag har blivit vegetarian!! 🐷❤ 

                      -------------------

                                  SES!!😄

                       ------------------ 

Likes

Comments