Hej finisar! Idag firade vi självständiga Finland som fyller 100 år! Helt otroligt! Jag är så oerhört stolt över att vara finländare och av att vara finlandssvensk. Jag vill tacka alla veteraner och alla som kämpat för ett självständigt Finland. Det har varit en mycket fin dag, och jag vill ännu gratulera alla finländare samt 100-åriga Finland!

Likes

Comments

Vardag
Hej, det var en tid sedan! Hoppas ni har haft det bra. Det har hänt allt möjligt spännande sedan jag uppdaterade senast. Förra veckan hade vi några dagar höstlov från skolan. Dessa dagar tar man såklart vara på så gott de går på grund av att det verkligen behövs en liten andningspaus bland alla läxor och hobbyer.


Höstlovet kunde inte ha börjat bättre då jag fick fira min 16-års dag med alla mina härliga vänner! Det kommer att bli en oförglömlig dag och jag vill ännu tacka för alla gratulationer! Dagen därpå skulle jag och mamma åka till Hartwall Arenan för att se musikalen Cats. Alltså jag är helt månlös. Jag vet inte vad jag ska säga för att det var såååå OTROLIGT bra! Har typ bara lyssnat på soundtracken från Cats sen jag såg musikalen....

Som kanske märks hade jag verkligen inte brist på program då jag under fredagen, lördagen och söndagen spenderade tiden på ett musikalläger! Jag har kanske inte nämnt det men min stora passion är musikaler och musik så jag skulle inte kunna vara gladare för jag får vara med i en musikal!Likes

Comments

Världen är full av många otroligt fina platser. Många av dem är platser med fina naturområden, fin arkitektur samt gripande historier. Det finns oändligt med orsaker till att resa! Bland annat får man uppleva nya kulturer, träffa nya människor, man får allmän kunskap och man får chansen att utmana sig själv! Här är några platser som jag skulle vilja besöka och som jag inspireras av dagligen!

     
NEW YORK
  
   

New York är absolut ett av mina favoritställen! Hela atmosfären i NY är så otrolig och mäktig att man aldrig skulle vilja åka bort därifrån. Det är inte bara stämningen som gör NY till ett av världens bästa ställen utan det är också utbudet av sevärdheter, shopping, musikaler och mat!

      
ITALIEN
   
           
NYA ZEELAND
   
   
SINGAPORE
   
   

Alltså är dessa ställen inte drömmiga!? Det här är bara några av de ställen jag skulle vilja besöka. Kommentera gärna vilka är era drömdestinationer eller favoritplatser!

Likes

Comments

Inspiration

Hösten är "right around the corner"! Mysiga filtar, varma drickor och löv som lyser granna i alla höstfärger är det som väntar oss! Här är lite höstinspiration som kanske får er att längta efter hösten lite mer!

Likes

Comments