RESAN TILL TURKIET✈️

Hej på er!
Gissa vad!! Jag befinner mig just nu i Turkiet med min familj. Jag kom hit igårnatt och jag tänkte berätta lite om min resa hit.

I söndags överraskade jag och några andra vänner Maja. Vi sov över där och det var jättekul. Men när många sover över tillsammans brukar det inte bli speciellt mycket sovande. Men för att få några timmars sömn gick jag ut ensam och somnade i ett annat rum.
Dagen efter när jag kommit hem från Maja packade jag klart det sista och tog bara det lugnt.
När klockan blev halv fem körde vi till Ängelholms flygplats. Vi var framme runt halv sex och satte oss direkt och käkade. Jag tog chicken nuggets med pommes och vitlökssås. Sedan checkade vi in våra resväskor och gick därefter igenom säkerhetskontrollen. När vi var klara med alla kontroller, inclusive alla passkontroller fick vi sitta och vänta i ungefär en och en halv timme på att vi kunde få gå på planet.
Strax över åtta lyfte vi och jag kan inte säga att jag frös. Det var över hundra grader på flyget. Värst var det när vi mellanlandade i Norrköping för att folk skulle gå på och av. Då var det ingen AC på och jag höll nästan på att svimma. Man fick ingen luft och mina armar var kokheta.
Men efter Norrköping så sov jag bara alla timmar, antar att jag var väldigt trött efter natten innan.
Landningen var riktigt hård, det kändes som vi störtade eller något för det var så starkt slag.

Klockan dras fram ungefär två timmar så när vi landade var klockan egentligen ett på natten men i Turkiet var den tre. När vi skulle hämta våra väskor från rullbanden fick jag lägga mig på en bänk vid ett fönster och jag var påväg till att sova.
När vi kommit ut från flygplatsen åkte vi buss till hotellet. Vi var framme tio över fem och jag var helt slut. Orkar inte ens få upp en bild på hur hotellet såg ut, det ända jag såg var en gigantisk glaskrona som hängde i taket.

När vi kom upp på rummet somnade vi direkt, det var hela resan hit. Ärligt talat var den ganska jobbig.
Hinner inte lägga upp inlägget om idag nu så det kommer imorgon istället. Godnatt!
Ha det bra! PÖSS

  • Nära Manavgat/Antalya, Turkiet

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229