MISSLYCKADE MUFFINS || LUCKA 4

LUCKA 4

Hej på er!

Idag har det varit en hyfsat chill dag. Dock har det varit väldigt stökigt på våra lektioner men bortsätt från det så har det inte varit något speciellt.
Vi slutade halv 3 och då tog jag bussen hem. När jag var hemma fick jag något ryck att jag ville baka. Så jag bestämde mig för att göra kladdmuffins för det är lätt och går snabbt att göra. Sen är det ju väldigt gott med.
Jag vispade ihop socker och egg i en bunke. Sedan smälte jag smöret och hällde i resterande ingredienser. Jag tog fram 11 muffinsformar och placerade ut dem på plåten. Det var inte förens jag fyllt på muffinsformarna med smeten och ställt i dem i ugnen som jag insåg att jag glömt mjölken. Då fick jag lite panik då jag använt upp ett helt sockerpaket på dessa muffins. Men jag drog ner tiden några minuter så att de inte skulle bli för torra eftersom de saknade mjölken.
Jag tog ut kakorna ur ugnen och de såg faktiskt förvånansvärt bra ut. Jag tog fram en gaffel för att se om de var bra, men så fort jag stack i den var det bara sås. Ingenting hade bakats klart förutom den tunna utsidan. Jag ställde inte in dem i ugnen igen för jag hade redan stängt av den och det hade gått ett tag. Så så dum som jag är låter jag dem stå och svalna, på den varma plåten, i hopp om att den iallafall ska hålla ihop om man rör vid den. Efter ca 20 minuter tog jag och smaka en. Jag fick ta en sked att äta med och det var inte någon stor skillnad från innan.
Jag gick in på receptet igen bara för att dubbelkolla av någon anledning. Då ser jag att de inte alls ska innehålla någon mjölk! Jag hade alla ingredienser i smeten men hade dem inne alldeles för kort tid för jag trodde att de skulle bli torra.
Varför ska det alltid hända mig?
Aja dem var inte äckliga, men absolut inte det godaste jag ätit.
Kvällen fortsatte och det ända jag gjorde som vanligt var att slösa bort dagen genom att titta på youtube. Vi åt pasta carbonara till kvällsmat och sedan bytte jag från youtube till Netflix.
Mitt liv är allvarligt talat i den datorn!

Det var de för idag! Bara 20 dagar kvar till jul, yeeey!!

Ha det bra! PÖSS

  • Nära Ormslingan, Hässleholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229