Dessa tre plagg fyndade jag igår i Stockholm. Halsduken är från & other stories och det andra är från Zara. Känner mig nästan löjlig som dras så mycket till rosa fortfarande idag. Ena halvan av mig vill inte följa alla normer och ständigt se idealiskt tjejig ut, medan andra halvan tvångsmässigt ändå styr mig åt allt som skiftar i en rosa nyans. Är det inte konstigt hur mycket samhället och uppväxten fortsätter att prägla en, även när man blir äldre och mer öppensinnad? Hursomhelst, rosa fick det bli, för det gör mig glad.

Rååkade även slinka in på The Body Shop där jag hittade tre härliga hårprodukter (eller egentligen väldigt många fler...). Eftersom jag inte ville göra mig av med hela min första Coop-lön på en dag fick det bli små reseförpackningar. Jordgubbsschampo't doftade helt ljuvligt, och då är jag inget jättefan av jordgubbsdoft i vanliga fall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I går åkte vi, ett antal klasser/treor från skolan, ner till Stockholm för att gå på Nordiska muséet och Dramaten. Jag och fyra av mina klasskompisar stannade dessutom kvar över natten sen.

Det var soooligt när vi kom fram till Stockholm. Blir lika glad varje gång solen kikar fram dessa kyliga dagar🌞

Hela gänget till höger! Vi däckade i en kuddhög på muséet innan det var dags att möta upp vår guide.

Provade även lite gamla kläder😜

Sedan blev vi hungriga och fick bråttom ut för att leta upp ett café. Jag drack en vanilj-kaffe latte som jag hoppades skulle bota min oerhört envisa huvudvärk, vilket den gjorde! Men istället fick jag sååÅ ont i magen, av någon anledning...

Därefter blev det dags för att gå en guidad rundtur på Dramaten. Tråkigt nog hade jag svårt att ta till mig allt som sades och visades (såsom de 20 000 scenkostymerna) eftersom jag fortfarande hade så ont i min mage. Men det känns kul att ha sett det iallafall.

Efter rundturen (och innan vi skulle dit igen för att titta på Tartuffe) gick vi och åt middag på TGI Friday’s. Jag åt ingen riktig måltid utan snarare tillbehör/förrätt, för det var vad jag kunde få i mig.

När Tartuffe (som jag tyvärr inte kan rekommendera alltför starkt) var slut vid halv tio gick vi till vårt hotell och checkade in. Isa och jag hittade en varsin stråhatt på vårt rum. Hoppas innerligt att vi inte fått löss nu.

Dagen efter, d.v.s idag, har vi bara sprungit omkring i butiker på stan. Hittade en del fina grejer🛍

Nu! har! jag! lov!👋

Likes

Comments

Först ut bland tre av mina instagramfavoriter är tyska vanellimelli. Hennes bilder är så oerhört vackra och genuina. Även om majoriteten av hennes bilder förmodligen inte är tagna spontant finns det något levande och äkta i dem. Tycker hon har en cool och lite egen klädstil, asfint hår och väldigt bra musiksmak. Hon har även ofta vackra citat till sina bilder!

Nästa, viktoria.dahlberg, är syster till Josefin (från "duon" Josefin & Vanja som jag nämnt nån gång tidigare). Viktoria bor i NY och ser ut att leva som i en härlig romantisk film. Älskar hennes stil både klädes- och inredningsmässigt. Hon får mig att längta tills jag ska inreda min egna lägenhet.

Och sist men inte minst, undanflykter, eller Agnes som hon ju faktiskt heter. Agnes är fotograf och hon reser till de mest fantastiska platser för att leva livet och ja, fota. Jag vet att globetrotter-livet inte är något för mig, men om det är någon som kan få mig att bli lite sugen på det så är det hon. Har följt henne i ganska många år nu.

Likes

Comments

Jag har verkligen ett stort Lush-beroende. Men jag tänker att det finns värre beroenden, eller hur?😜 Om det är något jag verkligen kan rekommendera så är det deras schampo! De består (precis som alla deras produkter) av naturliga ingredienser och doftar ljuuuvligt.

Likes

Comments

Det var så himla fint väder när vi gick upp idag. Jag blir så lycklig när solen skiner. Vi ”försökte” skynda oss ut för att få lite sol på oss, men (såklart) gick den i moln strax efter att vi kommit ut😅 Frisk luft fick vi iallafall!

Likes

Comments

Prioritera yogan igen. Det sista halvåret av 2017 valde jag att prioritera bort yogan eftersom jag ville fokusera mer på bl.a Tjejklassikern, körkortet och gymnasiearbetet, fast i omvänd ordning😜 Men när jag hade bockat av en massa "måsten" började jag sakna yogan så så så mycket och därför SKA jag nu prioritera den igen.

Läsa fler böcker och minska på mobilanvändandet. Denna punkt har varit svår att leva upp till allt för länge nu. Jag tror att problemet ligger i att jag av någon anledning ser läsning som något allt för nära besläktat med plugg, vilket jag redan lägger väldigt mycket tid på. Jag skulle istället behöva byta ut några timmars mobilanvändande i veckan mot läsning. Jag vill inte att det första jag gör när jag har tid över är att sitta med min mobil, då är det så mycket bättre att läsa en bra bok!

Lära mig att laga mat. Och nej jag tänker inte på några specifika maträtter, jag tänker på i allmänhet. Det är verkligen pinsamt hur bristande matlagningskunskaper jag har. Kanske väcks mitt intresse om jag bara kommer igång och testar? Hoppas...!

Komma in på universitetet till hösten. Ja just nu är det faktiskt vad jag vill göra efter studenten, fortsätta att studera alltså. Jag ägnar otroligt många tankar åt huruvida mina betyg kommer att räcka till och vad jag kan göra för att nå höga resultat i skolan nuförtiden. För jag kommer behöva åtminstone närmare 21 (helst mer) antagningspoäng om jag ska komma in på den utbildning jag vill.

Köra bil, mer och längre. Jag är så lycklig för mitt körkort, men det gör verkligen ingen nytta om jag inte ser till att använda det då och då. Jag vill inte bli rädd för att åka till och genom städer som jag aldrig har kört i, så därför måste jag se till att sitta bakom ratten ganska regelbundet.

Bjuder på några helt random foton pga bildbrist i min nya dator😝

Likes

Comments