Header

Linn och jag har bestämt oss för att lägga ner denna bloggen då intresset inte finns kvar.

Jag tackar så mycket för denna tiden!
Ni allesammans får ha de så jätte bra så kanske vi hörs nån gång i framtiden nån annanstans ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tycker de är fett tråkigt att blogga på denna bloggen faktiskt, bara jag som bloggar ju vilket inte är alls kul..
Tar nog en paus från denna bloggen och sen får jag se om jag kommer tillbaks eller hur jag gör.

Imorgon iaf, får jag troligtvis veta vad som är felet på min bästavän. Jag saknar att få sitta på hennes rygg sååå mycket och jag vill inget hellre än ha henne frisk nu :( håll tummarna, snälla..

Likes

Comments

Nells, sista passet innan hon blev halt.. min älskling<3


Likes

Comments

Ikväll ska jag rida på stranden och bada med Star, första gången i mitt liv och jag kan knappt vänta!

Imorgon ska vi till Kiviks marknad en sväng och sen ska jag rida ut Star i dessa enorma skogar ensam ;) ska se om vi hittar lite roliga hinder och hoppa över. Ska även klättra för här är perfekta backar, såna som vi inte har hemma.Likes

Comments

Lika skönt va det att komma hem idag som de alltid är. Krypa ner i sin egna säng, i sina egna lakan. Inte mycket som klår den känslan! 

Haft de bra i Osby med Agnes och Mitra, vissa stunder va roligare än andra. Tyvärr så har jag inte kunnat rida Nells någonting eftersom hon är halt.. Så hon har bara gått och gottat sig i gräshagen med hennes polare och de har hon inte haft något imot ! Jag har istället ridit Brasse två dagar vilket har varit underbart. Min gamla kung <3Sen har jag även ridit Freia, jätte-hästen ni vet som är där på betäckning! Hon är 7 år men bara riden rakt fram och i skogen kan man väl säga.. Skulle rida ett dressyrprogram på henne idag men de märkte vi ganska snabbt att de va omöjligt. Hon gick knappt att ställa i svängarna och då va de ingen bra ide att ge sig på 10 meters volter och allt möjligt annat som programmet innehöll.. Dessutom va hon som bly i handen. Men som Mia sa, vi ger henne lite tid sen kommer detta nog bli super :) Mia ska nämligen rida till henne också under en tid. 170+ är hon..men fin är hon iaf :')Likes

Comments