Ligger för tillfället hemma i sängen och dör (typ). Har dratt på mig feber, halsont och huvudverken från helvetet. Dricker te och varvar sömn med Modern Family och Criminal Minds. Får se hur länge jag stannar här, men hoppas på en kortare tid då träning och jobb inte är något jag vill missa just nu. Ska återgå till tillfrisknandet, wish me luck!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!!! Har eventuellt terminens skönaste schema denna veckan. Gick mellan 10 och 11 igår och mellan 8 och 10 idag. Jag har vanlig skoldag onsdag och fredag, men har friluftsdag mellan 12 och 15 på torsdag! Vet att det inte kommer vara såhär hela terminen, så passar på att njuta när jag har möjligheten.

Slutade klockan 10 idag och har sedan det tagit det lugnt. Jag och Cooper gick på långpromenad på Käringberget och irrade omkring bland buskar och berg i värmen, men hittade tillslut en utsiktsplats där vi satt ett tag. Det var supervarmt och jag svettades som en gris när jag väl lyckades leta mig ner för berget, men det var trevligt i alla fall! Ska ta det fortsatt lugnt denna eftermiddag. Eventuellt göra läxor och kolla ett (eller två) på Criminal Minds. Min senaste obsession. Ha en fantastisk eftermiddag, så hörs vi!!

Likes

Comments

godkväll på er mina svenska vänner!! Är framme på hotellet i Newark (dock utan resväska) och har spenderat senaste timmarna med försöka att inte somna. Har fått rum och lite info och ska snart ner och käka. Sedan tänker jag hoppa direkt i säng för jag är så fruktansvärt trött. Så därför blir detta en kortis. Ha det fint så hörs vi!!! (-1 dag????)

Likes

Comments

Sitter på första flyget och väntar på takeoff (!!!!!), halv 6 ringde alarmet och halv sju lämnade vi huset i långeD. Nu lyfter jag om 5 min. Nästa gång vi hörs är jag i USA! Ha det fint:-)

Likes

Comments

Vilket land ska du till?

USA

Vilken organisation reser du med?


Explorius!

Hur/var skulle du helst vilja bli placerad?

Valde att lämna det till ödet, då jag kände att familjen var viktigare än stad/stat.

Har du fått familj eller gjort stat/region-val?

Ja, fick den redan 4:e april!

Kommer du åka på något förberedelseläger?

Är på Explorius softlanding-camp i NY i 4 dagar, ska bli jätteroligt!

Vad ser du mest fram
emot?

Det mesta egentligen. Jag tror att det alla händelser tillsammans som kommer göra året så speciellt.

Vad fruktar du mest?

Att jag kommer bli utan vänner och att jag inte kommer bra överens med min värdfamilj. Även att det kommer hända något allvarligt här hemma när jag och är borta, samt att det kommer bli konstigt när jag kommer hem.


Vill du prova
någon ny sport?

Absolut! Hade velat testa volleyboll, men den säsongen är samtidigt som soccer vilket jag ska köra. Vi får se vad det blir när fotbollssäsongen är slut!

Vad kommer du sakna mest?

Mitt rum, min familj och min hund. Mitt kamerastativ, mina magtröjor och mina vänner.

I USA, kommer du åka på en resa arrangerad av organisationen?

Har pengar undanlagda för en resa så hoppas det blir av! Har funderat på Hawaii (standard exchange resa) men vi får se hur det blir!

Namnge tre platser du vill besöka i ditt land:

Seattle och Californien, eventuellt Hawaii!


Tror du att det kommer att bli ett bra år?

Ja, det tror jag absolut!

Likes

Comments

Hej kompisar! Allt bra med er?

Hade världens finaste kväll igår. Efter träningen så stannade alla och duschade och liknande för att vi skulle ha möte, men när jag kommer in sist av alla visar det sig att mötet var påhittat och det egentligen var avskedsfest! Dem hade handlat pizza och till efterrätt glass med strössel och hallon. Blev helt rörd och ler fortfarande så fort jag tänker på det. Jag hade i alla fall supertrevligt och vi satt kvar och snackade till typ halv 11. Världens bästa lag verkligen. Tack tack tack för att ni finns.

Annars är nästan allt kaos i mitt huvud för tillfället. Är jättestressad över resan så allt annat som händer blir antingen inte av alls pga att det inte får plats i skallen, eller så blåser jag upp det till något jättestort och mår skitdåligt/blir jättelycklig av det. Känner mig även jättesliten, nästan febrig och jag har ont i halsen. Men jag skulle inte säga att jag är sjuk. Resfeber + nerver + mycket att göra = kaos i huvud + kropp

Är för tillfället påväg in till stan för sista jobbdagen. Kom till bältesspännarparken och bli utfrågad! Vi hörs! (6 dagar!!!)

Likes

Comments

Tog några dagars paus och levde loppan i Rättvik. Har pyntat kladdkakor, pratat, skrattat så tårarna rinner, varit utelåst på taket, lånat cyklar och cyklat till byn, byggt ett sovforT och sovit kanske 15 h på tre dygn. Vi har badat fast än det var svinkallt och vi har jobbat röven av oss i diskrummet. Man hinner liksom knappt andas men ändå samlar man kraft konstant.

Sitter i alla fall på tåget på väg hem nu. Bara 5 timmar kvar. Vi hörs! (10 dagar!!!!!)

Likes

Comments

Varför lyckas jag alltid med de bästa stillbilderna?? jaja, här är den iaf! Min resa i video format, part 2!

Likes

Comments