- Vardag -

Hej!
Jag heter Lina och är 21 år gammal och bor i den lilla staden Sala i Västmanland och pluggar till sjuksköterska på Mälardalens högskola i Västerås. I januari 2017 påbörjade jag min utbildning och går alltså just nu termin 2, och om några veckor går jag in i termin 3. Under mina första två terminer har jag hunnit med massor! Tentor, inlämningar, VFU och grupparbeten har avlöst varandra och det har utvecklat mig enormt på alla plan.

Efter att ha jobbat på hemtjänsten en sommar för flera år sedan så insåg jag att det var inom vården jag ville jobba, så jag gick klart gymnasiet och läste sedan upp ämnen jag behövde för behörighet och sökte sedan in i Januari och kom in! Detta är en dröm för mig och jag trivs hur bra som helst och tycker verkligen att det är riktigt roligt att äntligen plugga ämnen jag tycker är roliga och äntligen känna att det jag gör betyder något. Att hjälpa människor är någonting jag verkligen brinner för.

Jag är en person som verkligen älskar att lära mig saker och läser ofta runt i olika forum, tidningar, lyssnar på poddar osv. men har känt att det jag saknat är en blogg som visar hur en vardag som student kan se ut och vad det innebär. Det är någonting jag hoppas kunna dela med mig av till er, samtidigt som det blir roligt för mig att kunna gå tillbaka och läsa senare när jag behöver lite pepp eller vill se min utveckling. Planen är alltså att dela med mig av hur mina dagar ser ut, men också ge små tips på ex. studieteknik jag använder eller annat smått och gott som kommer upp med tidens gång. Om någon undrar om något, eller har en fråga kring utbildningen, eller kanske vill att jag skriver ett inlägg om något specifikt så skicka iväg en kommentar så försöker jag svara så gott jag kan!

Likes

Comments