I fjor jul fikk eg nok. Eg bestemte meg for å gå ned i vekt og komme i form. Etter to svangerskap og altfor mye sjokolade, veide eg 10 kg mer enn gamle vekta. Eg hadde lenge hatt lyst å begynne å trene men hadde aldri fått meg til å starte skikkelig. I januar endet eg kostholdet og begynte med enkle øvelser i stua. I februar meldte eg meg inn på treningsstudio og trente 4-5 ganger i uka. Kilioene raste av meg måned etter måned da eg kuttet ut sjokolade og begynte å tenke over hva eg spiste. Når eg hadde tatt av 8 kilo følte eg meg ganske fornøyd. Målet var ikke lenger å bli slankere, men å heller bygge muskler å få litt former.

Nå er ikke dette de beste før og etter bildene, men det får være godt nok nå. Man kan hvertfall se at ting har skjedd dette året.
Det er fantastisk deilig å endelig føle seg mer våken og sunn.
Eg begynte også på fellestreninger. Noe eg ikke trodde var noe for meg, men viste seg å være veldig gøy. Så eg prøver å variere en del i treningen, da blir eg ikke lei.

Målene for 2018 er egentlig å fortsette slik eg har gjort, men å løfte enda tyngre. Ønsker mer markerte muskler🤩

Hva er dine mål for 2018?

Godt nytt år alle sammen !💥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 371 Lesere

Likes

Comments

Eg elsker ungene mine og eg elsker å være mamma..Men! Eg hater nattevåk. Det trodde eg faktisk at eg var ferdig med. Nattevåk er en av grunnene til at eg ikke savner babytiden. Når de var baby hørte det liksom med, eg ble vekt hver natt mange ganger for natta. Førstemann var verst. Han måtte eg bysse på i timesvis for å få til å sovne, og når han først sovnet våknet han gjerne igjen etter 5-10 min. Men det var greit, det hører med babytiden. Eg viste det ikke skulle vare for alltid. Men nå.. snart 2,5 år senere etter siste baby har C begynt å tulle igjen. Våkner den jenta så får hun søren ikke sove igjen! Eg kan synge, lese bok, ha henne opp i senga vår.. og hun ligger der, våken! Fatter ikke at det går an å være så utholdende når det kommer til søvn. I natt hadde eg lagt meg og sovna, så våkner hun litt før halv tolv!! Da viste eg med engang at det kom til å vare gjennom natta. Eg tok henne opp i vår seng, i håp om at hun skulle sove. Neida. Lys våken.
Nå har eg har lagt henne i senga hennes igjen, men da eg prøvde å gå ut holdt hun baluba sang(pent sagt) for hele familien. Pappaen prøvde å gå inn til henne, men da ble hun bare rasende (1 av 2 verdens største mammadalt). Så eg måtte pent gå inn igjen på rommet å holde henne med selskap. Så ja, da sitter eg her på rommet hennes. Kjenner hodepinen sniker seg innpå. Utrolig glad for at eg har fri fra jobb i morgen, men hadde lite lyst å bruke fridagen min på å sove.
Eg liker ikke å klage, men av og til syns eg man har lov til det. Eg er trøtt, lei og vondt i hodet. Eg trenger søvn, og frustrasjonen er stor når eg blir tvungen til å bli holdt våken. Av og til hadde det vært fint å kunne sluppet ansvar og la noen andre ta over, ta en pause fra mammarollen. Hvor er supernanny når man trenger henne? 😅

Nå troor eg kanskje hun har sovnet og eg skal prøve å liste meg ut. Håper dere andre mammaer får sove godt og ikke er altfor slitne. Mammarollen er fantastisk, men også travel, hektisk og slitsom. Amen, god natt!🙏🏼

  • 434 Lesere

Likes

Comments

Nå er ungene i seng, huset er ryddet og eg har sofaen helt for meg selv siden samboer er på en liten tur. De siste månedene har vannkoppene herjet i barnehagen så eg har gått å ventet på når det skulle skje. Så for to uker siden fikk eldstemann sin første prikk. Han er ikke så ofte syk og slapp unna feber og fikk "bare" over 54 prikker på kroppen. Nøyaktig to uker etter dukket det opp en prikk på lillesøster også. Eg ble faktisk veldig lettet, fordi eg har ønsket å få det overstått mens de er små. Eg fryktet at hun ville få verre enn han, siden hun generelt er mer og oftere syk. Dessverre hadde eg helt rett. Hun har hatt feber og plages veldig. Ikke så rart da hun har vanvittig mange prikker! Ryggen er dekket med tette sår/blemmer. Helt tydelig at det klør og er ubehagelig. I natt våknet hun halv 3 på natta og fikk ikke sove. Hun fikk være i senga vår å låg helt inntil meg hele natta. På morgenen var hun helt utslitt og lei seg. Hun ville bare være med mammaen. Det rev i hjertet da eg måtte forlate henne pga jobb. Heldigvis hadde det gått helt fint hjemme med far etter eg hadde dratt.
I kveld la de seg fint i sengene begge to, så eg håper på en god natt søvn etter gårsdagens våkenatt.
Nå er det bare to uker til advent og eg er så glad vi blir ferdige med sykdom til den tid. Eg er utrolig glad i jula og gleder meg veldig. Nå må eg snart komme igang med julegavene. Har dere handlet julegaver enda?

Må bare vise dere bilder så dere får se forskjellen. Storebror hadde en og en prikk gjevnt over kroppen, men lillesøster har masse tett i tett.

Håper det verste er over nå og hun blir fort fri fra plager. Ikke kjekt når barna er syke.


Håper dere får en fin helg. Nå skal eg se på mistresses og spise snop😍
#vannkopper #sykdom #barn #mamma #foreldre

Likes

Comments

Nå har eg vært barnefri i 3 dager! Det er det lengste eg har vært barnefri hittil og det er fortsatt en del dager igjen. Eg trodde eg kom til å savne de nesten i hel, men helt ærlig går det helt fint! Eg klarer faktisk å nyte det! Eg vet de har det kjempe morro med bestemor og får være med tante, onkel og kusine. Så hittil har eg hatt besøk av ei av mine beste venninner, trent så lenge eg vil og til og med sovet middagslur på sofaen, haha! Kan ikke huske sist det sjedde, må ha vært 4 år siden. Det var veldig etterlengtet med litt barnefri nå. Hverdagen med to små, jobb og trening er hektisk! Så dette må bare nytes. Nå sitter eg i stua å hører på høy musikk og slapper av. Har vasket en del klær og ryddet barnerommene så de er klare til de kommer hjem. Tenker på hvor enkelt livet var før eg fikk barn, men det er såklart mye mer meningsfylt nå.

Eg skal jobbe en uke til så skal eg ha 2 uker ferie, det skal bli litt godt. Vi har ingen store planer i år, bare besøke litt familie og ta småturer. Håper på en sydentur neste år, da er de 3 og 4 år.

Håper dere har en fin sommer videre! Ha en god kveld/natt!💖

  • 1051 Lesere

Likes

Comments

Wææ! Neste uke skal eg være alene hjemme! Guri malla sier eg bare. Eg gruer meg til at ungene skal være borte så lenge, samtidig som eg gleder meg veldig. Eg trenger en liten pause fra den hektiske hverdagen. Samboeren har ferie og skal da ta med barna til tante og onkler. Da får eg plutselig huset helt for meg selv.
Eg har ikke vært så lenge fra noen av dem noen gang. Lengste er 2-3 dager og da har eg savnet de noe enormt! Så ja, det blir nok litt tøft også, rart hvor vanvittig mye man savner de.❤️
Nå er det skikkelig sommer-rush på salongen så vi har stappfulle lister. Det er utrolig kjekt, men ganske travelt når man kommer hjem og ikke får slappe av skikkelig. Så til uka skal eg prøve å slappe av, shine huset, ha lange treningsøkter også skal eg se igjen ei av mine bestevenninner! Det blir så herlig å se henne igjen. Eg har vært utrolig lite sosial etter eg ble mamma, livet blir en del annerledes og man får andre prioriteringer her i livet. Så det er veldig veldig etterlenget.

Ungene sover søtt nå og eg skal ta en dusj også legge meg. Håper dere får en fin helg!💜

  • 1104 Lesere

Likes

Comments

Nå er det jammen lenge siden sist innlegg. Eg blir bare mindre og mindre aktiv på blogg og instagram. Dagene er rett og slett for hektiske. Dagene går ut på levere ungene i barnehagen, dra på jobb, hente ungene, handle, lage middag, rydde, trene også har vi den endeløse klesvasken da.. hvordan får dere vasket alt, dere med flere barn? Føler eg vasker og vasker, og aldri finner rene klær😆 Eg har hvert fall fått stor respekt for flerbarnsforeldre! Bøyer meg i støvet. Følger flere større familier her på blogg og instagram og de er kjempe flinke og er aktive daglig på sosiale medier. Nei nå skal eg prøve å å bli litt flinkere å dele med dere.

Vi flyttet inn i mitt barndomshjem for va 2 mnd siden. Barnerommene var kritt hvite, så eg spurte moren min om det var greit at eg malte rommene. Det fikk eg lov til. Så nå har eg endelig fått somlet meg til å gjøre det. Eg hater å male panel! Skal eg noen gang bygge hus selv, skal eg ikke ha panel! Fy søren så mye lenger tid det tar å male det enn en blank vegg. Meen totally worth it tho😍

Her er før og etter:

Ganske stor forskjell selvom fargene er ganske lyse. Er i hvert fall kjempe fornøyd med nye fargene! Er ikke helt ferdig med å dekorere hele rommene enda, men det blir eg snart.
Kjempe morro å lage til rommene til de små😍

Nå sier eg meg ferdig med mitt første innlegg på lenge og håper eg greier å holde meg litt aktiv fremover. Skriv gjerne ned litt spørsmål eller tips om hva dere ønsker å lese, da blir det litt lettere for denne slitne moren å vite hva eg skal skrive om og bli litt motivert😄 Ha en superfin søndag videre!🌸

  • 1273 Lesere

Likes

Comments

Håper dere alle har hatt en fin påske. Vi har koset oss selvom vi fortsatt er midt inn i flytting. Idag hentet eg en pakke i posten og gjett om ungene ble glad! Disney Junior har nylansering på den splitter nye serien av Mikke mus i morgen, og vi er så heldige å få preparty-kit med en smakebit av serien.

Disney Juniors animerte TV-serie "Mikke og racinggjengen" er et actionfylt racingeventyr for 2-7-åringer. Her møter barna også kjente og kjære karakterer blant Mikkes venner, som Minni, Pluto, Langbein, Dolly og Donald. Mikke og gjengen driver en garasje i Racervik. På fritiden deltar de i fartsfylte og morsomme konkurranser med sine unike racingbiler, som er inspirert av karakterenes personlighet og som både kan forvandle seg i form og farge. Når de ikke er på veien, driver Dolly og Minni Den Glade Hjelper, et foretak som gir en hjelpende hånd til folk i byen.

Ungene var helt med i serien mens de koset seg med godteri. Mine elsker mikke mus og vennene hans så serien falt absolutt i smak! ❤️

Vi har ikke funnet frem DVD spilleren i flyttekaoset så da var det frem med bil dvd-spilleren, noe som var minst like populært🙊

Nå skal eg ned i leiligheten å begynne å vaske. Det er såå mye jobb med flytting. Gleder meg til vi er helt ferdig! Håper dere har en fortreffelig kveld!


- Charlotte 🖤#mikkemus #førpremiere #nylansering

  • 1677 Lesere

Likes

Comments

Ja faktisk kjente eg litt til babysyken nå. Nå som eg har vært så heldig å få teste ut vårens nyhet fra Moweo – Moweo Mejor Air Kombivogn fra jollyroom!!😍


Her har du alt i ett, trenger ikke bytte bagdel for så å ta på sportsdelen. Dette er nemlig en kombivogn, som forandres til og fra det som skulle passe barnet ditt. Kjenner savnet på å bruke bagdel. Denne vognen skal eg definitivt ha til neste barn.. om eg skal ha flere🙊

Men nå får minstejenta mi bruke den. Hun syns det var spennende med ny vogn. Det syns selvfølgelig mammaen også. Vognen er helt fantastisk. Den er enda bedre enn eg trodde. Eg syns den er utrolig lett å justere som man ønsker og var ikke vanskelig å forstå deg på, selvom det er mange nye vrier eg ikke har vært borti før. Eneste eg ikke skjønte med engang var hvor bremsen/låsen var. Det pleier jo å være mellom bakerste hjula. Men denne har en liten knapp oppe til høyre for styret. Et lite klikk, så er den låst. Også trykker man opp igjen knappen når den skal låses opp igjen. Styret har også en knapp som justerer høyden på styret, utrolig lettvint!

Skal du vippe ryggen bak er det en enkel knapp på ryggen som trykkes inn mens man lener den bak til ønskelig høyde. Også er det en knapp midt på ryggen bak som holdes inne når man skal gjøre klar til bagen. Skal den opp i sportsdel igjen skal man skru den opp med samme knapp.

Understellet har en oppbevaringskurv med god plass og høyt under "taket". Hjulene er luftdekk så de er utrolig behagelige å trille på. Her finner du hele utvalget på barnevogner!

Vognposen er fra Nordlys og er beregnet til våren.🌸 Det var utrolig deilig å slippe den tykke varme dunposen nå og få på plass denne lekre posen i nydelig mint😍 Det var lett å få selene gjennom og den passet utmerket til vognen. Du finner denne her og her finner du resten av utvalget på vognposer.

Eg er kjempe fornøyd med vognen og anbefaler den virkelig❤

  • 1858 Lesere

Likes

Comments

Ja nå skal vi faktisk flytte. Det var en veldig spontan avgjørelse. Eg har flyttet utrolig mange ganger i livet, bodd i mange forskjellige leiligheter og hus. Men det er faktisk ingen plass eg har likt meg så godt som her. Til tross for at leiligheten er gammel, så er den stor og vi har hatt store soverom alle sammen. Men leiligheten er som sagt gammel og veldig dårlig isolasjon. Så vi har hatt vanvittige strømutgifter her. Nå skulle husverten ha mer i leie også så da fant vi ut at vi ville finne noe annet.
Foreldrene mine har et hus de har nedbetalt og et hus de leier billig. Så de tilbudte oss å leie huset dems. Det kunne vi bare ikke takke nei til, så nå skal vi låne huset eg vokste opp i en periode. Blir herlig med et helt hus og god plass, og ikke mist å ha HAGE!🙏🏼 Det er det eg savner mest med her eg bor nå. Så fremover kommer vi til å være midt i et flyttekaos igjen. Eg hater virkelig å flytte. Man glemmer hvor mye man har og eier helt til man skal flytte. Men det blir spennende å bo der igjen og gleder meg til å kunne sole oss og bade i hagen i sommer.

Huset er veldig grei beliggenhet, 10 min gå avstand til sentrum. Så blir litt lenger vei enn vi er vant med nå da vi bor i sentrum, men det går helt fint. Litt godt å flytte bort fra trafikkstøyen også.

Eg har også fått godkjenning av moren min å male veggene på de rommene ungene skal bruke. Så nå funderer eg på fargevalg også. Hva tror dere eg kommer til å velge?😄


Håper dere har en fin tirsdag!

-Charlotte💋  • 2223 Lesere

Likes

Comments

Wow, dagene flyr altså. Vet eg sier det ofte, men det gjør de virkelig. Føler det er helg annenhver dag. Selvom dagene starter grytidlig skulle eg gjerne hatt flere timer i døgnet. Dagene blir fylt opp med jobb, tid med ungene og trening. Og såklart den evige klesvasken og husarbeid (respekt til store familier).

I går hadde eg besøk av søstrene mine. Vi koset oss med vin og tok turen ut etterpå. I dag tidlig sto pappaen opp med ungene og ga de frokost og gikk ut på tur med de. Eg var så heldig å få ligge i fred og ro i senga i mange timer! Virkelig fantastisk. Når eg sto opp satt de på kjøkkenet og baket boller. De var smørblide alle i hop. Herlighet så fantastisk heldig eg er. Eg er så lykkelig for tiden, aldri hatt det bedre. Eg vet ikke hva eg har gjort for å fortjene dette. Tenk at eg og pappaen skulle finne veien tilbake og faktisk få det så bra igjen! Bedre enn noen gang! Det hadde eg aldri trodd da eg var alenemamma.

Så idag har eg spist mer boller enn noen gang. Og koset oss med kakao til. Det er lov på en søndag som dette. Håper dere har hatt en fin helg også. 💗

Ikke nok med det, så fikk eg dette sjokoladehjertet når eg sto opp😭❤ Håper han aldri forlater meg.

Ønsker dere alle en fin kveld og god natt.🌙

- C

  • 2341 Lesere

Likes

Comments