Tredje advent och ännu en dag i influensaträsket. Startade dagen med ett skumbad och en podcast, ganska klyschigt innehåll för en blogg va? För övrigt har jag gett mig på hyacinter i år.. eller gett mig på haha(?), snarare planterat dem lite överallt i lägenheten. Herre-jesu va de växer och frodas. Tydligen ska doften vara något extraordinärt och jag can't wait till att dessa blommar ut lagom till julafton.

Det börjar bli både dyrt och tråkigt att ligga i soffan nu. Webbshoppingen är inte hälsosam för varken konsumtionssamhället eller min ekonomi. Hoppas det vänder snart så jag kan återuppta min otroliga tacksamhet över livet.

Mvh extrem hypokondriker med en konstant samling av 100 dödliga diagnoser

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bjuder på ett megabildregn från Kreta. Sommaren 2016 inleddes med examen och avslutades med en vecka i paradiset. Jag har haft en av de lugnaste somrarna på länge. Att hitta tillbaka till sig själv efter många år av stress och press var väldigt nödvändigt. Att unna sig själv att landa är det bästa tipset jag kan ge till en ung brutta. Samhället ställer way to many krav på oss tjejer och vi låter alla säga till oss hur vi ska leva våra liv. Nu får de vara slut med det.

Ligger förästen i världshistoriens vidrigaste influensa. Sist jag var såhär sjuk var på bilderna ovan. Den sjuksängen var dock aningen lyxare än den trötta soffan jag bott i de senaste dagarna.

"Gud va jag ska vara tacksam över livet när jag är frisk igen"... lätt att säga när man snorar och feberyrar.

Likes

Comments

Måste, MÅSTE, tipsa om en serie på SVTplay. SKAM är en norsk serie om ett gäng ungdomar som delar allt ifrån kärlek, hat, fyllor och bråk med varandra. Skådespelarna är overkligt bra. Man kommer så nära och jag har brytit ihop tre gånger under första säsongen. Kläderna är typ det finaste jag sett. Man har tänkt på allt i denna serie - allt ifrån feminism, könssjukdomar, skilsmässor, ungdomskärlek, homosexualitet, mobbning och utanförskap. Ni måste se detta!

Varning för snabb förälskelse av karaktären Jonas. Varning för totala cravings av alla kläder i hela serien.

Likes

Comments

I vanlig ordning skriver jag om varje inlägg tio gånger innan jag känner mig något så när nöjd. Ännu en jävla blogg i cyberspace. Vad spelar det för roll? Vem bryr sig ens ett uns om det ord som skrivs här? Som vanligt är bloggandet lika mycket en inre process som ett sökande efter bekräftelse. Mitt livs pusselbitar har fallit lite "för bra" på plats nu och vardagen rullar på i 180. Jag hinner inte alltid med. Ibland blir det positiv stress där tiden rusar förbi och jag njuter. Men ibland.. som den senaste veckan, blir det negativ stress där jag börjar tvivla på allt. Kanske en kombination av att jag inte tål mörker, att jag låter min PMS besegra mig och att jag konstant försöker vara den duktigaste personen på planeten. Den ständiga, vidriga, jakten på att vara alla till lags. Det blir aldrig bra. Det blir aldrig tillräckligt.. aldrig.

Anyways. Man är det man gör. Gör man så gott man kan - är man tillräckligt. Visst är det så? Idag har jag 39 graders feber och brutalt ont i halsen. Det är tillräckligt idag. Det är tillräckligt imorgon.

Puss


Likes

Comments

Sista helgen i september, då vardagen rullat igång efter en lång och harmonisk sommar, ville jag och R göra något härligt av vår lördag. Vi styrde bilen mot Göteborg och den botaniska trädgården. Trots att höstlöven började visa sig på marken var det en sagoland av grönska som mötte oss vid entren. Vi hittade gömda stigar, gick i grönskande tunnlar och hittade fluffiga blommor. Det var som att bli kär på nytt - i honom, i vår planet och i Göteborgs små gömställen. Har tusentals bilder med mig från denna helg, men tänker inte överdosera bloggen med naturbilder. Vi tar det i små doser - first up: träden.

Nästa utflykt blir nog Alingsås, hört mycket bra grejer om det stället. 2017 kanske blir året då jag hittar mina små smultronställen. Rimligt nyårslöfte ändå.

Likes

Comments

Julen är mer än välkommen i mitt liv. November ger mig rysningar över hela kroppen, å inte på ett härligt vis. Snarare på ett grått och ångestladdad vis som bara vill en illa. December omfamnar jag med kärlek. Låter julen ta plats i lägenhetens alla vrår och gottar mig i en förkylning som sitter kvar sedan september. Allt blir som inlindad i bomull när vintern kommer. Trots att snön inte visar sig än, så är allting vadderat ändå. Märkligt det där med årstiderna. Hur de bara tar över hela min sinnesstämning. Jaja, nog tjatat. Glad andra advent på er, snart är det jul på riktigt. Sen är det sommar igen. Och då börjar livet på nytt.

Likes

Comments

Okej, söndagsmornar. Klassiska söndagsmornar. Är inte det livet? Vakna upp vid 09.15 och dra sig i sängen. Göra en kaffelatte och plocka undan där vardagen gjort sig påmind i lägenheten. Tvätt, räkningar, disk.. ja you know the drill. Att sen tända ljus, krypa upp i soffans mjukaste hörn med en varm kopp kaffe i handen. Se nyhetsmorgon samtidigt som man går igenom veckans sociala medier. Det är världens mjukaste start på dagen.

Dagens planer är få, som det ska vara på söndagar. En promenad, häng med bror och en kväll i badet med inpackning och uppladdning inför en fullspäckad vecka.

Hoppas ni har en fin helg kompisar!

Likes

Comments

Vår inomhusträdgård i köket växer och gror till min stora förvåning. Jag fyllde på med en ampel från botaniska & några nejlikor jag köpte i vår lokala blomsteraffär häromdagen. Avokado-plantan börjar ta sig efter att ha badat i vatten under sommaren. Nu har den fått starka rötter och var äntligen mogen för att planteras. Älskar när jag lyckas behålla lite grönt i livet trots att hösten sätter en brun färg på allt utanför fönstret just nu.. 

Annars då? Jo, jag har nog aldrig tidigare varit såhär slut i kroppen och huvudet. Nytt jobb tar på krafterna, det vet ni säkert redan. Men hur mycket dumma grejer man lyckas göra i denna trötthet är helt otroligt. Förstöra nya läderpjux, beställa fel gardiner, välta ut och ha sönder saker. Ja, jag borde stängas in i ett vadderat kuddrum de timmar jag inte gör nytta på jobbet. Sakta men säkert börjar jag vänja mig vid denna nya vardag. Att ha fredagsmys, att laga matlådor och att dricka morgonkaffet när jag läser mailen på kontoret. Det är ändå ett härligt liv. Inte minst när lönekuvertet dimper ner i brevlådan och jag får pengar jag inte behöver ge tillbaka, pengar jag förtjänat. För att jag är grym.

Puss!

Likes

Comments

dsc00136-kopia

dsc00165-kopia

dsc00140-kopia

Hej kompisar, första helgen på min höst är snart över & jag har njutit varenda sekund. Inte helt otippat att man uppskattar de lediga dagarna lite extra när man jobbar måndag till fredag. Trots att 7-4 livet har tröttat ut mig totalt den första veckan på jobbet, tror jag faktiskt att jag kommer gilla det nya livet. Inget är bättre än en riktig fredags-feeling, eller hur?

Jobbvecka numero uno har gått helt okej. Jag är en sucker för rutiner och älskar inte förändringar. Men tror detta kan bli riktigt bra. Jag måste bara ha lite tro till mig själv och våga satsa. Inte det lättaste men vafan, så tokig är jag ju inte ändå.

Hörs!

Likes

Comments

hmprod-1 hmprod-2 hmprod-3 hmprod-4 hmprod-5 hmprod

Efter en födelsedag sitter jag ofta på några presentkort, redo att användas flitigt. Dessa toppar ovan är jag kär i för tillfället. Ihop med ett par höga kostymbyxor eller snygga jeans blir det en perfekt kontorsoutfit.

ComfyClassy vill jag kalla min höstgraderob.

Härligt va?

Rubbet är från H&M, så klart. 

Likes

Comments