Även fast skidsäsongen i Stockholm är över så finns det självklart massa andra ställen att åka på.
Jag Var nyss i Trysil och lattjade runt lite.
Toppen backar trots att det var varmt ute och lite mjukt i backarna. Passar allt från parkråttor till barnfamiljer. Vi klättrade även upp på toppen och letade fram lite offpist åkning. Inga oändliga liftköer och fritt fram i pisten. Trysil i april får 5/5

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är du sugen på att prova och åka snowboard eller skidor? 

Eller har du åkt innan men vill bli bättre. Kanske få några tips på vägen. 

Jag erbjuder Privatlektioner för snowboard och skidor. Jag finns tillgänglig i Stockholm. 

Till Vänster på den här sidan så finns det olika kategorier så du lättare ska kunna hitta rätt. Har du frågor eller funderingar som inte blivit besvarade så kontakta mig på telefon 0733315160 eller sjkadventure@gmail.com . 


Likes

Comments

Det kostar 500kr/per person för 60 min.

Barn, vuxen, nybörjare eller avancerad alla har samma pris.

"Jag rekommenderar att vid varje lektion tillfälle så är det max en person, då man får ut mer av lektionen då. Men det fungerar självklart om man vill köra 2st tillsammans." - Sandra

Likes

Comments

Hejsan. Sandra är namnet!

Jag är en glad och sprallig tjej på 21 vintrar. Som bor i en mysig lägenhet i Stockholm, med min katt. Jag kör en ganska så långsam röd bil och älskar Marabou choklad med Non Stop. Jag är lite av en snowboardnörd kan man säga. Jag brinner verkligen för sporten och har spenderat 3 år i elitsatsande snowboard och skidgymnasium. När jag var 15 år startade jag mitt första egna företag, där jag erbjöd tjejer att åka på snowboardläger med coachning, övernattning och gemenskap bland andra som delade samma intresse. Vi lärde oss allt från att bygga en skidbacke till att filma häftiga snowboard och skidvideos. Att börja åka skidor gjorde jag helt ärligt mest för att det var häftigt och såg ballt ut, men det tog inte lång tid innan det var ett huvudintresse och något av det bästa som jag gjort.

Då från den dagen som jag genomförde mitt första läger så bestämde jag mig för att det här är hur kul som helst och jag vill hjälpa andra att lära sig denna fantastiska sport. Och här är jag idag .

Likes

Comments

Boka Lektion

Är du intresserad och vill boka en lektion så mailar du till: sjkadventure@gmail.com eller slå en pling på mobil: 0733315160. Du gör själv upp med instruktör om vilken tid som passar bäst.

Betalning sker på Flottsbro skidbacke. När du anländer köper du liftkort och meddelar personalen i liftkortskassan eller i uthyrning att du ska på skidlektion och sedan möts vi upp utanför skiduthyrningen. Innan lektionen görs betalning upp med instruktören. 

Är det så att du bokat en lektion men inte kan genomföra den, så meddelar du via mail eller sms så fort du vet.

Likes

Comments