Header

​Nf

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Och här sitter jag med nyduschat hår och ska fixa en del saker vid datorn.😏
Var ju Lucia igår men gjorde faktiskt inget speciellt utan enbart chilla på livet ungefär.
Tänk att de redan är helg imorgon igen 🤔 tycker veckorna springer iväg och imorgon är det exakt 2 månader kvar tills den lilla kommer. 🙈
Vill inte tänka på de för mycket då jag blir jätte nervös haha men det går ju inte att undgå heller. 😅
Hoppas ni får en bra morgon iallafall. 💋

​Nf

Likes

Comments

Morgon allesammans!

Nu var det ett tag sen man lät fingrarna skriva av sig lite, vart lite mycket att tänka på och ta in bara runtomkring samt en del saker man fått ändra på som också vart lite jobbigt.

MEN jag har absolut inte tänkt sluta blogga för det men det blir väl så ibland helt enkelt att det kommer upp vissa saker som gör att man väljer att ta en liten paus för att kunna landa i saker och ting innan man ger sig ut på äventyr igen :) .

Blir till att tvätta idag samt annat smått & gott, tror ett paket kommer komma idag också som jag beställt vilket är en julklapp till my sweetheart.

Känns ändå väldigt skönt att man hunnit fixa dem flesta julklappar men visst har man en del kvar som man ska köpa som jag redan vet om då jag har planerat allt kanonbra detta året.

Älskar att köpa och ge bort julklappar haha :) alltså jag menar det är alltid kul att se om personen ifråga blir glad för det den får och uppskattar det hela, men givetvis är det tanken som räknas.

Så har alltid jag och mina syskon blivit uppvuxna med det tankesättet att det är tanken som räknas liksom.

Men men iallafall nu ska jag fixa med en del annat men hoppas ni får en bra start på denna morgon.

See ya

​Nf

Likes

Comments

Vart vaken sen några timmar tillbaka och ska om en stund gå ut med Playboy när han piggnat till 😋 han är faktiskt en liten sjusovare hehe.
Regnar ute så lär ju behöva ta med paraply, var på gymmet både i måndags & igår och tänkte jag skulle bege mig dit idag också om inget annat inträffar.👍
Känns som dagarna springer iväg till och från eftersom det redan nästa vecka blir 2 månader kvar tills den lilla kommer och det tycker jag är jätte skrämmande eftersom jag också är så sjukt nervös och rädd att gå igenom en förlossning igen. 🙈
Men hon är verkligen livlig i magen lilla tjejen , känns som man har en torktumlare i magen då man känner hur hon rör sig jätte mycket upp och ner, sparkar lite här och var mm 😂 men det är ju bara positivt såklart.
Men nu måste jag ta tag i lite annat men ha de gott så länge 💋

​Nf

Likes

Comments

☆Godmorgon☆
Har du vaknat upp utvilad & pigg?🤔
Själv har jag sovit riktigt skönt under natten. 🙂
Blir till att fortsätta tvätta idag m.m. och hjärtat ska iväg till Jönköping en snabbis.
Var även på gymmet under gårdagen för att köra axlar och rygg vilket gick helt okej, var ingen där så hade hela gymmet för mig själv.🙄
De som är och kan vara lite jobbigt i efterhand ibland är att jag får ont i kroppen eller ländryggen.
Och tänk att nu på fredag är det redan 1 December 😊 vilket betyder att det inte alls är många dagar kvar till jul. 🎅🏻
Samtidigt så är det snart bara 2 månader kvar tills den lilla kommer och kan säga att jag verkligen är sjukt nervös, igår började jag till och med att gråta efter att ha sett på sixteen and pregnant när hon skulle föda.
Och det att jag börja gråta va för jag tycker det är jätte skrämmande till och från när man kommer på att det snart är dags.
Innan jag & hjärtat bestämde att vi skulle behålla den lilla (eller ah jag bestämma hur jag ville göra) så långt innan dess också var jag jätte rädd för att genomgå en förlossning igen även fast jag fött innan.
Men denna gången när jag fick veta att jag var gravid så visste jag ändå att jag ville behålla henne även fast min rädsla fanns där som gjorde att jag velade fram och tillbaka emellanåt, men jag hamnade också i depression i början vilket jag är jätte tacksam gick över till slut för de gjorde väl sitt också.
Sen tror jag det är mina trauman och saker man vart med om som gör att jag vart och är så enormt rädd för att föda...
Men men jag hoppas de kommer gå bra iallafall. 👀
Tänkte fixa mig nu så ha de gott så länge! 💋

​Nf

Likes

Comments

Tisdag morgon och idag står tvättning på schemat. 😋
Halv fem klev jag upp och idag fick jag äntligen äta de jag längtat efter ett tag till frukost hehe, banan och havregrynsgröt. 😍
Har inte haft banan hemma på ett tag så därför jag saknat de, men igår var hjärtat och handla så då köpte han med de hem och jag blev jätte glad. 😄
Men tänkte jag skulle fixa med lite annat nu så hoppas ni får en grym start på denna dagen 💋

​Nf

Likes

Comments