Under lovet har jag inte gjort jätte mycket speciellt, men den här helgen har varit bra! Dock lite ångest efter igår menmen. I Fredags var vi på fest hemma hos Joakim och igår hos Mikael. Igår på dagen tog jag en mysig fika med Adrian också.

På Torsdag kommer Spanjorerna till Sverige också! Blir väll kuuel! Hoppas ni också haft ett bra lov även fast det för min del gått alldeles för snabbt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsIgår var jag med tjejerna, hade lite taco kväll hos mig, var så mysiigt! Idag har jag inte gjort någonting till en början, sedan på eftermiddagen fikade jag med Wille cirka 4 timmar, hahahha. Ikväll skulle jag varit med Phia men blev krångel så blir inte av :/ 

Likes

Comments

Nu är det äntligen lov!! Igår skulle jag egentligen varit med Carro, Phia, Elin och Stina men blev bara av med Elin. Vi höll på att spela in en video med massa olika utmaningar och hahaha idag har jag mått dåligt av dem, drack hur mycket vatten som helst tills Elin spydde osv. Vi ska klippa ihop videon någon dag så kommer den upp på bloggen någon gång! Idag håller jag hus i Gävle för att fira Elias. Skönt att komma iväg till släkten någon dag. 

Men usch vad skönt med lov! Men jag gillar att planera i förväg så har typ planerat hela lovet, och någon dag har jag inget planerat för att kunna vara spontan för en gång skull. På Onsdag försvinner rälsen som jag sagt tror jag 10 000 gånger, men det är för nice. GUD VAD SKÖÖNT! Då ska jag och tjejerna fota och lägger jag upp en ig och här på bloggen 😌  Är det bara jag som är sååå förkyld? Täppt i näsan och nyser seriöst hela tiden. 


Likes

CommentsSnart börjar Lovet äntligen! Har börjat planera lovet lite, på Fredag ska jag vara med Carro, Phia och Elin kanske hänger på. Lördag åker jag till Gävle för att fira Elias och sedan nästa Onsdag tar jag bort tandställningen och efter är med Carro, Lollo och Anna det är de jag vet den dagen, kanske någon mer hänger med. Torsdag ska jag vara med Elin, en kompis från Enskede, Fredag ska jag vara med Filippa och nästa Lördag träffa Martin. Så långt har jag kommit med mitt lov, men orkar inte planera hela lovet redan nu, skönt att ha lite spontant också. Men som person är jag så att jag måste planera in saker att göra, annars slutar det med att jag sitter i tv soffan. 

Idag efter skolan följer Carro med mig hem, och jag ska plugga lite med pappa. Runt 5 käkar vi på Vapiano, mmmummms. 

Det SUGER att jag var hemma och sjuk när det var så skönt väder ute, sedan när jag blir frisk kommer snön tillbaka..... Men snart blir det + grader igen så ska inte klaga! Fy vad skööönnnt!!!

Vilka gymnasium har ni sökt in till då?

Jag sökte in  i första val till Värmdö Gymnasium Ekonomi Juridik. Orkar inte gå på någon av de skolor som nästan alla börjar i som Vrg, Östra och Danderyds, så jag kör på lite eget! Andrahandsvalet blev Thorén, men den har jag varit lite osäker på för jag har hört både bra och dåliga saker om den skolan. Man ska inte lyssna på vad andra säger men det är svårt. Fast har bara hört bra om Värmdös och den verkas grym så det blev ett rätt lätt val för mig. Det som kan hända att jag gör i valet i Maj är att jag väljer Thorén i första val men jag tror inte det.

Likes

Comments

De jag hänger med mest är Lollo, Stina, Anna, Carro, Elin, Malin och Filippa nu förtiden också. Det är nog dem som står mig närmast och alla de är helt underbara på olika sätt. Några av dem ville att jag skulle göra ett blogginlägg om de, men kör på alla er istället i ett och samma inlägg. Jag ville bara säg att jag är sjukt glad att jag har er och ni är bäst! Älskar er ❤

Likes

Comments

Några ville att jag skulle blogga om dem men känns lite 6an haha, men får se. Är inte speciellt aktiv i bloggandet.. Skriver bara om mina vardagar för kommer inte på så mycket annat.

Nu har jag skjutit på pluggandet till spanska provet hela helgen så nu är det verkligen dags att sätta igång. Så ska plugga nu och resten av eftermiddagen/kvällen. 

Igår blev det en spontankväll, först tänkte jag bara vara hemma och chilla för jag mådde lite dåligt och var trött osv. Sedan messade Malin och hon och Anna kom hem till mig. Zacko hörde av sig sen och ville att vi skulle på krök med dem, så då var vi där runt 23.15 eller något sånt.

Fick inte följa med Elin till Florida, vilket suger. Var så taggad men nä.. 😒😔Saaknar sommaren så mycket, snart är den här igen!!

Likes

Comments

Igår kväll åkte jag, Filippa och Lollo till Oskar i Vallentuna. Det var lite chill där och var faktiskt roligare än vad man trodde att det skulle bli. Trodde det bara skulle vara några få men blev lite fler är väntat. Vi tog taxi hem och sov hos mig rung 2, dock hittade inte taxi schaffisen till Mörby Centrum hahaha. Ikväll ska jag fira brodern och sen skulle jag egentligen vara med Carro, men blev inte av. Ska kanske sova hos Filippa ikväll då så får vi sedan se vart kvällen leder. Måste plugga Spanska en hel del också, blö. 


Likes

Comments

Idag har jag varit och testat Sjölins Gymnasium, verkar väll si sådär. Vet inte riktigt. Träffade även Emma som går där, trodde hon gick någon annanstans, sedan lärde jag även känna Ella, riktigt härlig tjej det. Annars har jag inte gjort så mycket. Min nya och första study buddy kommer nu klockan fyra, får se hur det går. haha. Malin kommer om cirka fem min också så sover hon här inatt, mysmys. Förlåt för alla tråkiga och meningslösa inlägg, men det är mycket plugg osv. Fysik prov tills Fredag, Spanska förhör tills Torsdag, Spanska prov tills nästa Tisdag och Engelska book talk till imorgon (inte börjat läsa boken än). 

Btw, ska antagligen till Florida med Elin och hennes farmor nu i Maj, SÅÅ TAGGAD. Sjukt bra tre månader framför mig. Spanjorerna kommer i början av Mars, i slutet av Mars åker jag till London, fyller år i April och i Maj ska jag till Florida med Elin, kan det bli bättre?Likes

Comments


Här sitter vi på bild lektionen. Väldigt cozyy. Gillar bild, det är nice. Sedan har vi lunch, Svenska och till sist slöjd. Efter skolan ska jag hem och plugga Fysik. Har prov på Fredag. 

Imorgon klockan 9 ska jag vara på Sjölins Gymnasium och gå på en test dag. Det är väldigt bra att gå på test dagar, det här är mitt andra gymnasium jag går på. Man får en väldigt bra bild av gymnasiumet och man får känna hur det skulle vara att gå där. Imorgon eftermiddag kommer min nya study buddy, får väll se hur det blir.

Helgen har jag börjat planera, på Fredag ska jag vara med Filippa och Elin. På Lördag kanske jag skulle vara med Carzor. Vi får se hur det blir. En vecka kvar drygt. 

Ska idag klämma in lite träning på gymmet också, kanske gå på något pass eller något.

Likes

Comments

Igår var jag på bio och sedan lite partaj med Elin, idag har jag också varit på bio med la familia. Nu sitter jag hemma med ff och pratar deep talk med underbaraste Simon i skype. Det var en förkortning av min helg osv. Fått massa kläder av Olivia också vilket som är nicee. 

Likes

Comments