Så vad gör man då efter ett tungt, gött träningspass? Jo, man slår sig ned på mjukaste underlag, plockar fram gosigaste filten, trär på sig favorit mjukisarna och hämtar datorn. För nu är det dags för tjejfilmer!!

The first time

Varför just denna film? Jo, två ord: Dylan O´Brien. Nejmen skämt åsido. Bortsett från Dylans otroligt charmiga jag, är detta nog den mest sanningsenliga kärleksfilm vi har sett på länge. För visst är inte kärleken en dans på röda rosor, där man rider iväg med drämprinsen på hans vita springare. Nej. I verkligheten består det av pinsammatystnader, misslyckade kyssar och personer som inte ens borde få vara med i sagan! Om du vill ha sanning (och Dylan O´Brien) är detta filmen för dig!

The Longest Ride

Sexiga Cowboys? Ohja! Denna filmen har allt mellan tuffa kärleksförhållanden och argsinnta tjurar. Vad händer när två olikheter möts och förenas via en gammal kärlekshistoria? Jo, ny historia kan skrivas och frodas under förälskelsens starka dragning. Men kan allt hållas samman när man vill gå åt två olika riktningar i livet? Det får ni se i en kamp för att vinna första pris i tjurridning och ett hjärta.

If I stay

Alltså Oh My Gawd (med Janices röst), börjar nästan gråta när jag ser trailern och say something börjar spelas. Är ganska säker på att jag grät mer till denna än till the fault in our stars...

Kan man fortsätta kämpa för livet när allt man älskar tagits ifrån en? Kan man fortsätta älska trots att hjärtat krossats gång på gång? Kan man välja att stanna när ingenting någonsin kommer att bli som förut?

Denna filmen är ett MÅSTE och jag är helt säker att ni kommer älska den lika mycket som mig!

all lycka och kärlek

//Triceps

Likes

Comments

Hej,

Biceps här, eller det är i alla fall så jag kommer att kalla mig här på bloggen. Äldsta systern, kanske också klokast. Träningsnörd med mycket energi som trivs allra bäst på gymmet, därför kommer ni få läsa mycket kring träning och hälsa. Dessutom kommer jag att bjuda på goda, hälsomsamma recept!

//Biceps

❤❤❤

Tjänare!

Det är då jag som är triceps. Kanske inte äldsta systern, men i alla fall den längsta. Jag är inte träningsnarkoman på samma sätt som min kära syrra här, men jag likasom henne älskar träning. Gymmet är inte min favorit plats utan jag föredrar träning under bar himmel (eller käk i soffan). Under mina inlägg så kommer ni att få läsa om goaste filmkvällarna, motivation för soffpotatisarna att byta ut mjukisbrallorna till träningstajtsen och härlig mat för finsmakarna!

//Triceps

Likes

Comments