Hey folkens.

Dette bliver et meget anderledes indlæg, men det er noget som fylder rigtig meget i min hverdag, og derfor har jeg besluttet at dele det med jer. Jeg ser altid på forskellige danse koreografier, i sammenhæng med at jeg selv går til dans, og jeg ELSKER det. Her kan i se nogle af mine yndlings koreografier!

So much power

I just love it

Have to learn this one soon, omg

Love the vibe

Absolutely my fave

This story is everything

#nouw30daychallenge

Jeg havde gået med tanken om dette indlæg i en periode, og jeg håber virkelig i kan lide det, selvom det muligvis kun er dem som selv danser, eller elsker at se sådan nogle videoer, som er til indlæg som disse.

Knus fra mig

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey folkens.

Jeg har lige modtaget disse vildt fede sweatpants fra na-kd, og jeg er helt forelekset i dem! De er SÅ bløde og behagelige at have på, og som i kan se på billedet, sidder de også rigtig godt af sweatpants at være. Du kan købe dem lige her.

Knus fra mig

Likes

Comments

Hey folkens.

Som stort set alle på de sociale medier, redigerer jeg også mine billeder inden de bliver postet, heh. Personligt leder jeg også altid efter sådan nogle indlæg, så jeg kan få inspiration til redigeringsapps. Her kan du se hvordan jeg redigerer et billede!

(Dette billede blev taget for 20 minutter siden, og er egentlig bare et godt eksempel)

Apps

Jeg bruger ikke andre apps end den som kaldes ''Facetune'', i hvert fald ikke på dette billede. Hvis jeg bruger andre, er det en som hedder ''beatuyplus'' hvor jeg gør mig en smule brunere i huden, hvis det evt er selfies eller outfit billeder - men det er meget sjældent.

Step 1

Først og fremmest vælger jeg selvfølgelig et billede, og efterfølgende går jeg ind på appen ''Facetune'' og så ser appen præcis sådan ud som vises på billede nr 2.

Step 2

Derefter trykker jeg på den lille tandbørste nederst på billedet (den som lyser lyseblå) og den bruger jeg til at lave alle de gullige toner mere hvide, så det giver et bedre resultat. (Du kan gøre billedet meget hvidere, hvis du bare klikker på det lyseblå ''fluge-ben'' i hjørnet, og gentager steppet.)

Step 3

I step 3 går jeg ind under ''details'' og markerer de steder hvor jeg gerne vil have noget på billedet lidt mere i fokus. I dette tilfælde er det kun skoene, men i andre tilfælde kunne det være ens øjne, øjenvipper, smykker, highlighter og så videre.

Resultatet

Jeg kan personligt se en kæmpe forskel, når man tænker på at det kun tager 5 minutter, og man kun bruger 3 steps!

#nouw30daychallenge

Husk at følg min instagram. Kom direkte til den her.

Knus fra mig

Likes

Comments

Hey folkens.

Dette er blevet et lidt senere indlæg end normalt, da jeg har været til træning størstedelen af aftenen, beklager.. Måske er du også en af de personer, som ''gemmer'' rigtig mange af andres billeder, for at få inspiration senere hen. Her kan i se nogle af mine gemte billeder på instagram!


Knus fra mig

Likes

Comments

Hey folkens.

Som i kan se på titlen, så bliver dette et inspireret Kendall Jenner look/outfit. Nogle af selve tøjstykkerne er helt præcise dem hun bærer på billedet, mens nogle andre er en look-a-like, da jeg ikke kunne finde de præcise på internettet, desværre. Der er som altid links til alt nederst i indlægget!

Er du interesseret i disse ting? Der er links lige her!

Trøjen her, Jakken her, Jeans her, Bæltet her, Brillerne her, Støvlerne her.

#nouw30daychallenge

Knus fra mig

Likes

Comments

Hey folkens.

For omkring et halvt år siden, klippede jeg mit hår over skuldrene, hvilket jeg har fortrudt lige siden, og har derfor kæmpet for at få mit hår længere. Her for en lille måneds tid siden, modtog jeg nogle piller fra "Hair Lust" som kaldes "Hair growth formula'', da jeg var så heldig at vinde dem i en giveaway.

Læs mere om produktet her.

Efter kun 14 dages brug, kan jeg allerede mærke en kæmpe forskel på mit hår, da det overordnet ser meget sundere ud end før. Jeg kan også godt fornemme, at det er blevet længere, eftersom jeg nu kan have håret bag mine skuldre, og jeg er SÅ imponeret (det tager dog lidt længere tid, at se det helt færdige resultat).

Hvis du vil have fat i produkterne er der links helt nederst i indlægget.

Kæmper du også med at få længere hår hurtigere, så kan jeg uden tivivl anbefalde disse produkter! Pillerne er også godkendt til salg i Danmark, som selvfølgelig er en kæmpe bonus, hvis man ligesom mig, godt kan være lidt skeptisk med sådan nogle produkter, som man skal indtage.

Hårmasken valgte jeg selv at bestille hjem, og jeg skal klart have fingerne i flere af deres produkter meget snart!

Du kan komme direkte til deres hjemmeside her.

Find hårmasken her.

Vil du have produkterne? Så spar penge og køb begge produkter her.

(Indlægget er IKKE sponsoreret)

#nouw30daychallenge

Knus fra mig

Likes

Comments

Hey folkens.

Jeg er forholdvis ny i denne bloggerverden, og derfor har jeg valgt at tage imod nouw.com's tilbud, om at blogge 30 dage i streg. Det bliver en virkelig sjov oplevelse at være en del af #nouw30daychallenge, men samtidig også rigtig udfordrenede.

Det starter på mandag, altså den 22 januar og slutter igen d 20 februar. (mere information kan findes i bunden af indlægget)

Jeg vil rigtig gerne have at i allesammen har indflydelse på bloggens kommende indlæg, så derfor har jeg lavet denne lige afstemning, hvor i kan bedømme hvad jeg skal poste mere af.

Det tager kun 20 sekunder at afgive sin stemme!


Er du nysgerrig omkring hvad udfordringen går ud på? læs mere om det her

#nouw30dayschallenge

Knus fra mig

Likes

Comments

Hey folkens.

Jeg har sammensat et outfit, som jeg har forelsket mig fuldstændig i. Selvom dette outfit godt kan have en tildens til at se utrolig sporty ud, ville man sagtens kunne bære det til en helt almindelig hverdag! Længere nede kan du finde link til præcise items, og hvis du vil have fingerne i dem, er der en kæmpe bonus, da der selvfølgelig er tilbud på nogle af tingene, i sammenhæng med januarudslaget.

Bukser Her, Fishnet Her , Trøje Her, Vans old skool Her, "Blogger" brillerne Her.

Knus fra mig

Likes

Comments

Hey folkens.

Jeg har på det sidste haft nogle personlige nedture, som har gået lidt ud over bloggen, som har medført at jeg ikke har været så aktiv. Efter jeg startede i skole igen, blev min hverdag i den faste rutine som den altid befinder sig i efter fridage, hvor man kun skal have fokus på skolen - og især nu, da hele udskolingen har projektuge, hvor det ville være sindsygt godt at score en god karakter, hehe. Jeg lover jer, at der kommer en masse nyt ud på bloggen i dette år, lige i den her periode havde jeg bar brug for at trække stikket ud og lade op.

Til gengæld er dans selvfølgelig også startet op igen, og jeg har gået lidt med tanken om, at rykke op på det hold som kaldes øvet/professionel, nu går jeg nemlig kun på begynder/øvet. Igår prøvede jeg en prøvetime, og det gik egentlig okay, i forhold til at det var en dans som gik meget hurtigere, og ligger meget over mit personlige niveau i sammenhæng med, at jeg i princippet kun har gået til dans i snart et år. Jeg vil i hvert fald holde jeg opdateret på det hele! <3

TAK for jeres forståelse.

Knus fra mig

Likes

Comments

Hey folkens

Godt nytår! Årets sidste dag, hvor er det sindsygt! Dette år er virkelig gået stærkt, og som i kan regne ud bliver dette indlæg også det sidste i år 2017. Jeg ser meget frem til at poste flere indlæg til jer i fremtiden, og så håber jeg ellers bare, at i får det bedste år nogensinde! Personligt har jeg en masse mål som jeg gerne vil nå i 2018, hvilket i nok skal få mere information omkring. TAK til alle der læser med på bloggen, liker mine indlæg & bare generelt følger med her og mine sociale medier, det betyder mere end i regner med!

Godt nytår - og pas på jer selv!

TAK <3


Knus fra mig

Likes

Comments

Instagram@sisseroneklindt