Uge 5 og 6: Gravid-symptomer

Ærten, Graviditet

Det er selvfølgelig for tidligt at se noget som helst endnu, men jeg regner med det går stærkere med maven, her anden gang!

Jeg har haft lidt flere gravid-symptomer nu, men jeg skal ikke klage. Jeg kan lige pludselig blive meget træt, og der er dage hvor jeg er træt hele dagen. Det forhindrer mig nu ikke i at gøre de ting jeg skal og vil, og jeg har helt sikkert ikke tænkt mig, at min graviditet skal styre noget som helst i mit liv. Jeg har dog lidt sværere ved at finde ud af hvad jeg har lyst til at spise. Som oftest vil jeg gerne have rigtig mad, og ikke bare sådan noget nemt, hurtigt noget. Så smørebrød og ægte dansk mad, som stegt flæsk og persillesovs, det er jeg helt pjattet med! Det går jeg normalt ikke så meget op i.

Når jeg er meget sulten, får jeg kvalme og bliver ubehageligt tilpas. Det samme sker når jeg spiser mig mæt. Men sådan vil jeg gerne have det, så længe jeg ikke lider mere af kvalme end det. Stakkels gravide kvinder der kaster op dagligt, de første 12 uger (og måske længere) - jeg har så ondt af jer!

Udover kvalmen og trætheden, har jeg ikke så meget at berette om, mht. graviditeten. Jeg har bestilt en tid til en tidlig scanning, når jeg er ca. 6 fulde uger henne. Bare lige for at vi begge kan forstå at der altså er noget derinde, i mørket - og for en sikkerheds skyld, lige sikre at der kun er én.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email