Uge 3 og 4: Negative og positive tests

Graviditet, Ærten

Når man er 4 fulde uger henne, kan man som oftest teste positivt. Det er dog forskelligt hvor meget HCG der er i kroppen, fra person til person, på dette tidspunkt. Det er derfor at man kan risikere at teste negativt, men stadig være gravid. Det er dog meget sjældent at, hvis man tester med morgenurin, på den dag der skulle være menstruationens første, at testen viser helt igennem negativ (hvis man er gravid). Hos mig har den begge gange vist meget svagt positiv, faktisk så svag at det kun var mig der troede på det. haha. Men når der er en streg, uanset hvor utydelig den er, så er det altså en positiv test!

Så dagen efter, første dag med udebleven menstruation, aka. 4. fulde uger, har jeg taget en ny test. Den har i begge graviditeter, altid været mere positiv end dagen før.

Denne gang gjorde jeg dog det, at jeg først testede sidst på dagen, og med det sidste tis jeg tissede ud, da jeg var på toilet. Dette resulterede i dette resultat: to negative tests, hvor man dog, hvis man er trænet graviditetstest-kigger, kan ane en meget utydelig streg på den øverste!

Efter den tvivlende test, bestemte vi os dog for lige at prøve én test mere, dagen efter. Selvom den ikke var bragende positiv, så var den stadig positiv, og altså måtte jeg jo være gravid.

Jeg synes godt jeg har kunne fornemme at jeg var gravid, fordi min krop teede sig lidt underligt. Den begyndte f.eks. at klø helt vildt, over det hele, i et par dage. Mine bryster har også varet ømme. Så jeg havde da helt sikkert en idé om at den var der, men det har man vel altid, når man gerne vil det, ikke sandt? ;-)

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email