Ting jeg er f****** træt af #1

Sissel, Jeg mener...

Jeg øver mig normalt i ikke at brokke mig så meget, som jeg nemt kan komme til - og at tænke flere positive tanker i stedet. Man bliver jo hvad man tænker, er der nogen der påstår. Så for hver negativ tanke, eller kommentar jeg siger, skal jeg i hvert fald også have tænkt eller sagt en positiv. Det er ikke svært for mig at sige noget positivt om verden og livet, men jeg er nu engang oftest mere fokuseret på det negative, og brokker mig gerne over det meste.

Jeg håber at jeg med dette indlæg kan få brokket mig, helt uden dårlig samvittighed, fordi det er det indlægget er til for.


Vandmelon der lover den er kernefri
Vi er netop hjemvendt fra Lidl med en billig vandmelon til 8,- kr. Der stod på skiltet over den at den var kernefri, og den havde også et fint klistermærke på sig, der lovede det samme. Ved i hvad? Jeg har ikke set en vandmelon med mange SORTE kerne i, i år. Fail Lidl. Til gengæld smager den fantastisk! Man kan jo ikke få det hele...

(Mennesker der parkerer) cykler på fortovet
Vi bor lige ved siden af et yoga-center. Jeg har desværre aldrig været der, men jeg overvejer snart at gå derind. Det bliver dog for at brokke mig, og ikke for at dyrke yoga. Jeg vil brokke mig over centerets (skod)medlemmer, der simpelthen er for dovne til at trille deres cykler få meter længere ned ad gaden! For af en eller anden grund, skal der altid parkeres cykler lige udenfor døren til centeret, så det er umuligt at komme forbi med barnevogn. Min barnevogn er ellers ret lille, og kan oftest komme forbi og igennem de fleste forhindringer. Bare ikke når fortovet ikke er lavet til at man stiller cykler hvor man selv lige synes den skal stå.

Når jeg så har passeret cyklerne der står i vejen for mig, ved at gå ud på vejen, og ind på fortovet igen, så kan jeg se at der få meter længere henne ad fortovet, er mange tomme cykelstativer. Så tag da lige at slæbe din klamme cykel lidt længere, så doven kan du da heller ikke være, yoga-trænende kælling.

Distortion: Årets værste dag!
Sidste år var et helvede, i år var også et helvede. Det er de år jeg har boet i København under Distortion. Det er selvfølgelig også lidt selvforskyldt at vi bor på Vesterbro (eller nej, det er min kærestes skyld, da det er hans andelsejlighed), men jeg skal selvfølgelig ikke klage. Her er meget rart. Vesterbro er meget rar. Distortion er bare ikke så meget mig.

Dels er det fordi at jeg ikke har kunne deltage, sådan rigtigt. Jeg har ikke kunne drikke mig fuld, for sidste år var jeg gravid, og i år havde jeg en Bøf at tage mig af. Hovedgrunden til mit had er dog den enorme mængde mennesker der deltager i Distortion - og den enorme mængde tis de skal af med. Seriøst, vis noget respekt for andres ejendom/ting. Har din mor ikke lært dig en skid om manerer og respekt, klamme (tisse)mænd?! Stop med at tisse i alle kælder-nedgange og op ad alle mure. Hvem fanden er det lige der selv synes det er fedt at andre tisser på ens hjem?

Heldigvis var der i år ikke en scene lige udenfor vores vindue, som sidste år. Fulde mennesker og larm var der dog rigeligt af, og det var da klokken blev 23:00 og gadefesterne sluttede. For så kunne man sove. Endnu en Distortion er slut. Jubiiii.

Næste år skal jeg dog være fuld. Ses i hegnet der.


Vejret de sidste par dage
Mit humør er (virkelig meget) påvirket af vejret, om jeg vil det eller ej. Selvom solskin også kan medvirke at jeg føler at jeg bør være i godt humør, og derved forventer mere af mig selv, end mit humør måske kan leve op til - så er sol i mit liv, lig med en god dag. En regnvejrsdag er omvendt lige til at lukke op og skide i. Jeg går i emo-mode på grå dage, lige meget hvor meget jeg prøver at vende regnen til noget hyggeligt, som så mange synes det kan være.

Hvad endnu sværere er, er når vejret ikke selv ved hvad det vil. For hvordan fanden skal jeg så have det? Skal jeg være glad eller ej? Skal jeg fryse eller svede? Det er belastende.

Jeg er dog utrolig taknemmelig for at sommeren endelig er kommet! Danmark er sgu' fantastisk om sommeren.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email