Status: Vuggestue og tømmermænd

Status

Mit barselsliv er sgu' virkelig barsels-agtigt.

Om det er mandag, fredag eller søndag, kommer ud på et. Alle dage er mere eller mindre ens. Mit humør styres af vejret, der afgør hvilke muligheder der er for dagen, og hvordan stemningen er.

Den sidste uge har godt nok været grå og trist. Dagene har været forfærdeligt lange.

Vi forsøger virkelig at nyde den sidste måned + en uge, til Bøffen skal starte i vuggestue, og et nyt kapitel af vores liv derfor starter. Men nøøøøj' det er svært nogle gange. Når man har al tid i hele verden, så får man virkelig udrettet lidt. Bare det at komme i bad bliver en stor ting, som vi ligeså godt kan udskyde til i morgen - for der skal vi alligevel heller ikke noget.

Det største der er sket på det sidste, er at vi i fredags var på besøg i Bøffens fremtidige vuggestue.

Til de interesserede, der skulle ske at bo her på Vesterbro, så har vi fået plads i Abel og Viktoria, som er to afdelinger. Vi vælger Viktoria, er jeg ret sikker på. Fordi det er et lille hyggeligt sted, der passer bedst til os, ift. vores mavefornemmelser.

Det var vildt at besøge vuggestuen, for det er endnu en ny verden vi bevæger os ind i, alle tre. Hold da op hvor er det fantastisk at være forældre! Det er så spændende at begive sig ind i alle de verdener der åbner sig, som man ikke skænker en tanke, før man selv er en del af dem. Det er sådan nogle ting der gør livet værd at leve.

Noget andet der gør livet værd at leve, er at jeg i fredags også var i byen med min ældste, og mest trofaste veninde - der netop er flyttet til København. Jeg er så lykkelig for at vi nu er tæt på hinanden igen, og at livet bliver ved at føre os sammen. Jeg er sikker på at vi altid vil følges ad i livet, og jeg glæder mig til vi bliver gamle i hinandens selskab.

I går havde jeg det ikke helt fantastisk, men min søde kæreste gav mig lov til at sove, mens ham og Bøffen var ude og se en udstilling om Street Photography, i Øksnehallen (tag lige og kig forbi, hvis du er i nærheden over sommeren). Min kæreste er selv gadefotograf (når han altså ikke er min personlige fotograf).

Selvom jeg havde tømmermænd i går, så er jeg helt høj på tanken om at jeg har tømmermænd OG en dejlig familie. Det kan godt ske jeg er træt og har det ret så skidt, men Bøffen smiler og leger, og minder mig om hvorfor det slet ikke er så slemt det hele. Det forsikrer mig om at livet har taget den helt rigtige drejning, da jeg besluttede mig for at få ham med min kæreste.

Nå, det var lige en masse love og positive ord, denne status kom til at indeholde, men det skal der sandelig også være plads til her.

Kærlighed til dig der læser med også ❤

  • Status
  • 227 visninger

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email